Arama sonuçlarınız

1. hilüx

Hilükte Yapılan Değişiklikler

Ynt: Hilükte Yapılan Değişiklikler olurmu arkadaşlar...karışın diye koydum resimleri...estafirullah...arka tamponum orjinal olduğu için kısaltamam...yan basamakları söktüm, bu sefer arabaya binmek için tabura gerekti...sepetliğin önündeki rüzgarlık ilk bakışta gözükmüyor, tabi siz değerli...

2. hilüx

Hilükte Yapılan Değişiklikler

ARKADAŞLAR, SEPETLİĞİ DÜŞÜRDÜM...SPOTLARI AŞAĞIYA ALDIM...DEFRANSİYELE KORUMA YAPTIRDIM...HERHALDE BU SEFER BİRAZ DAHAGÖZE HİTAP EDER.
  3. hilüx

Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... sepetlik yüksek oldu biraz...sis lambalarıda dediğiniz gibi aşağıya monte edilmeliydi...değerli görüşleriniz sayesinde şüphemde haklı olduğumu anladım..işte paylaşımın güzelliğide bu...yan basamaklar konusunda yarın hemen bir deneme yapacam...mutlaka...

4. hilüx

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi burak bey sizin toyotanın fotoğrafları varmı acaba...araçlarımız aynı renk...görmek isterim....teşekkürler.
  5. hilüx

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... bora bey, taktırmak için işin ehli birisini bulmak için bir müddet bekledim, ama sonunda mucit diye niteliyebileceğim bir arkadaş buldum...arkadaşımız vagon yapar, özürlü aracı yapar, fiber tekne döker, su motoru, motosiklet tamiratı ve benim gibi...

6. hilüx

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... sepetliği bugün biraz düşürecem...yükseltme kiti bulamadım...arkalara makas attırdım...önler amartisörlerle oynayarak 3 cm yükselttik...lastiklerin boyutları nı seçerken gezenbilir.com da bir kaç üstada danışarak referans aralığında yükselttik....

7. hilüx

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... aynen bende öyle düşünüyorum, ama birisinin söylemesini bekliyordum işin açığı....paylaşımın güzelliği bu işte...değerli fikirlerin için teşekkürler...
  8. hilüx

Toyota Hilux 4x4 almak istiyorum

Ynt: Toyota Hilux 4x4 almak istiyorum satmayı düşünüyorum...sahibinden.com da ilanım mevcut...birde resim atim size bakın...
  9. hilüx

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi süper olmuş elinize sağlık...bende bir resim ekleyim, konumuz zenginleşsin iyice...

10. hilüx

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... bu da sonuncu....merak ettiğiniz bir yeri varsa özellikle çeker eklerim...

11. hilüx

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... 3. sü
  12. hilüx

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... toplu foto eklemeyi başaramadım...tek tek atacam...

13. hilüx

Herkese merhaba, uzun zamandır takip ettiğim ve hiç sıkılmadan okuduğum gezenbilir.com dan da aldığım fikirler ışığında aracımı tamamladım...Her türlü düşüncelerinizi bekliyorum...Adana dan sevgiler...
  14. hilüx

Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri

Ynt: Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri süper bir resim koleksiyonu olmuş, bayağı bir araştırdığın belli oluyor, güzel şeylerde yapmışsın, eline sağlık, güle güle kullan
  15. hilüx

L200 İçin vinç uygulaması yardımı..

Ynt: L200 İçin vinç uygulaması yardımı.. selam, bende adana da vinç taktırabileceğim bir yer arıyorum. çözdüyseniz olayı bana da yardımcı olurmusunuz....teşekkürler..

16. hilüx

Toyota Sahiplerinin Dikkatine

Ynt: Toyota Sahiplerinin Dikkatine merhaba, 2009 toyota hilük 2.5 adventure. adan dan yazıyorum. ilgiyle her konuyu takip ediyorum...
  17. hilüx

Vinç Montajı - Adana'da Kim Yapar?

Ynt: Vinç Montajı - Adana'da Kim Yapar? tampon sabit kalacak, sehpa üzerine taktırmayı düşünüyorum. dediğiniz gibi zirai alet yapan atölyelere birde şasecilere sormak lazım. belki devamlı bu işle ugraşan bir usta bulurum; tabiki gezenbilir.com üyesi arkadaşlar sayesinde...teşekkürler...
  18. hilüx

Vinç Montajı - Adana'da Kim Yapar?

Herkese merhaba, huma otodan 9500 lbs. vinç satın aldım, adana da taktıracak yer bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri