Arama sonuçlarınız

1. CONKERLER

31*10.5*16 sılverstone extrem alınık

sevgili arkadaşlar çok döndük çok dolaştıkaldık sattık ama dedikki 117 extrem kullanım dışı varsa anlaşabiliriz

2. CONKERLER

Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 92 Model 3 Kapı bu aracı değerlendirmek isterim ama fiyat düşündürüyor o kadar çıkmaz özelden yazalım
  3. CONKERLER

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) kıymetli dostlar; akademi offroad grubu olarak bundan sonraki etkinliklerdede elbirliğiyle çalışacağımızı umuyor işbirliğiniz için çok teşekkür ediyoruz çok güzel bir gün oldu umarım çoğunluk memnun...

4. CONKERLER

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) hep berabergüzel bir gün geçireceğimizi umuyorum inşallah küçüklerde çok mutlu olacaklar Akademi offroad olarak en güzelini yapmak için canla başla çalışacağız
  5. CONKERLER

İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011)

Ynt: İstanbul Ayazağa Off Road Buluşması (13 Şubat 2011) cemil sağda yer varmı

6. CONKERLER

SATILIK UNİMOG

Ynt: SATILIK UNİMOG satmadıysanız fiyat ne düşünüyorsunuz

7. CONKERLER

1993 Model Suv Kasa Pajerom

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom büyük geçmiş olsun gerçeysan soğuduysan yaz bir fiyat gitsin
  8. CONKERLER

Landrover Defender 110 Tek Kapı, Çift Kabin Olur mu?

amacın önemli bizim için tek kapı daha uygunken tek kabini çift kabin yapmak istemen ilginç direk çift kabin al maceraya hiç gerek yok şase uygun değil bence olamaz gibi geliyor
  9. CONKERLER

Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı

Ynt: Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı bence muhatap olduğun şahıs askerliğin verdiği rahatlık ve emirin demiri kesmesi felsefesiyle hareket eden bir emir eri açıklama gayet açık kış lastiğin varsa zincir gerekmez

10. CONKERLER

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar vayvay bizim tayfada burda HAKAN ABİ DURSUN USTA biraz uzakmı kaldınız az gördüm sizi afiyet olsun ben gelemedeim kusura bakmayın bir gurup misafir baskın verdi

11. CONKERLER

4 adet 30x9,5x15 goodyear mtr lastik

Ynt: 4 adet 30x9,5x15 goodyear mtr lastik yükseltme ile ben bu ölçüleri kullanıyorum
  12. CONKERLER

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) süper bir teklif gündüzden çok daha güzel geçecektir bu yaz sıcağında

13. CONKERLER

Nivaya Bu Lastik Takılırmı

Ynt: Nivaya Bu Lastik Takılırmı ./ ben 30/9.5/16 kumho venture kullanıyorum biraz ağır kalıyor extrem desenli bir lastik düşünüyorum ama hem 31 ınc'ten başlıyor hem nıvaya sığmıyor fakat çamur tahliyesi çok iyi şimdilik çözüm bulamıyorum
  14. CONKERLER

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem merhabalar bende 90 model niva sahibiyim ama sizdeki şanssızlıkların büyük kısmını yaşamadım benim arızalarım genelde ilavelerin deneme sürecinde çıkanlar fakat hiç arıza yapmıyorda değil gerçi benim şansım komple elden geçmiş olması sizin...
  15. CONKERLER

Beyoff Açılış ve Bir Günlük Kamp (17 Temmuz 2010)

Ynt: Beyoff Açılış ve Bir Günlük Kamp (17 Temmuz 2010) Resimler geliyor yavaş yavaş :))

16. CONKERLER

Karbüratör Beslemeli Nivalara HEADERS Ekzost

Ynt: Karbüratör Beslemeli Nivalara HEADERS Ekzost merhabalar kenana bey ben kesin alıcıyım 0532 253 88 71 yücel en kısa zamanda almak isterim
  17. CONKERLER

Beyoff Açılış ve Bir Günlük Kamp (17 Temmuz 2010)

Ynt: Beyoff Açılış ve Bir Günlük Kamp (17 Temmuz 2010) erkan bey 3,75 harika pozlar vermiş ayrıca çok güzel insanlardan müteşekkil bir ailesiniz sizleri tanımakla mutlu olduk inşallah müteakip gezilerde aramızda görmek isteriz
  18. CONKERLER

The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği varsa paran boşveeer ladacılar düşünsün

19. CONKERLER

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)
  20. CONKERLER

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) ooooooooof of gene kaçtı aslanlar gibi çamur eğer biz gelemeyenler içinde eğlenmediyseniz çok üzülürüz be arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri