Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
kıymetli dostlar;
akademi offroad grubu olarak bundan sonraki etkinliklerdede elbirliğiyle çalışacağımızı umuyor işbirliğiniz için çok teşekkür ediyoruz
çok güzel bir gün oldu umarım çoğunluk memnun...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
hep berabergüzel bir gün geçireceğimizi umuyorum inşallah küçüklerde çok mutlu olacaklar
Akademi offroad olarak en güzelini yapmak için canla başla çalışacağız
amacın önemli bizim için tek kapı daha uygunken tek kabini çift kabin yapmak istemen ilginç direk çift kabin al maceraya hiç gerek yok şase uygun değil bence olamaz gibi geliyor
Ynt: Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı
bence muhatap olduğun şahıs askerliğin verdiği rahatlık ve emirin demiri kesmesi felsefesiyle hareket eden bir emir eri açıklama gayet açık kış lastiğin varsa zincir gerekmez
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar
vayvay bizim tayfada burda HAKAN ABİ DURSUN USTA biraz uzakmı kaldınız az gördüm sizi afiyet olsun ben gelemedeim kusura bakmayın bir gurup misafir baskın verdi
Ynt: Nivaya Bu Lastik Takılırmı
./
ben 30/9.5/16 kumho venture kullanıyorum biraz ağır kalıyor extrem desenli bir lastik düşünüyorum ama hem 31 ınc'ten başlıyor hem nıvaya sığmıyor fakat çamur tahliyesi çok iyi şimdilik çözüm bulamıyorum
Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem
merhabalar bende 90 model niva sahibiyim ama sizdeki şanssızlıkların büyük kısmını yaşamadım benim arızalarım genelde ilavelerin deneme sürecinde çıkanlar fakat hiç arıza yapmıyorda değil gerçi benim şansım komple elden geçmiş olması sizin...
Ynt: Beyoff Açılış ve Bir Günlük Kamp (17 Temmuz 2010)
erkan bey 3,75 harika pozlar vermiş ayrıca çok güzel insanlardan müteşekkil bir ailesiniz sizleri tanımakla mutlu olduk inşallah müteakip gezilerde aramızda görmek isteriz
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)
ooooooooof of gene kaçtı aslanlar gibi çamur eğer biz gelemeyenler içinde eğlenmediyseniz çok üzülürüz be arkadaşlar