Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bayramda geçmeyi düşünüyorum eğer imkan olursa uğrayıp inceleme yapacağım. İlk mesajımda Bahsettiğim LMC ve STERCKEMAN markaları ile ilgili pek fazla görüşe sahip olan yada kullanan forum üyemiz yok sanırım.
aynen o şekilde söylenebilir. Fakat diğer hiçbir firmada görmediğimiz bir uygulama. Camların su almaması konusunda arge yi geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Eklediğim resimdeki branda açılır bir sistem değil. Sadece cam üstündeki çerçeveyi su akışına karşı korumak amaçlı yapılmış camlar üst kesimden su alma ihtimali olması sebebiyle.
Hafta sonu inceleme fırsatım oldu fakat şu resimdeki camın üstünde bulunan camın su alması engellemek için düşünülmüş branda parçasını görünce direk olarak vazgeçtim. Camlar bombeli gibi ama kesinlikle ithal kavravan camı değil tek katmanlı plastik bir basit uygulama olmuş.
STERCKEMAN EASY 420CP - 18.700 EURO
LMC SASSİNO 460E - 19.590 EURO
LMC SASSİNO 430D - 19.770 EURO
bu yazdığım 3 modelin hepsine haftasonu baktım sadece istanbulda mevcut satışta olan Bürstner Permio Life 430 TS - 18,950 EURO modele bakam imkanım olmadı malesef. Bu arada Ankarada satışı olan...
Arkadaşlar merhaba, öncelikle uzun yıllar çadır kampı yapan birisi olarak nihayet karavan almaya niyetlendim. Uzun vadeli imkanlarım doğrultusunda yerli karavanlara baktım fakat beklediğim donanım ve kaliteyi göremediğimden İTHAL karavan almaya niyetlendim.
Birçok markanın alt ve üst segmentleri...