Arama sonuçlarınız

1. K

İthal Çekme Karavan Önerisi

Evet bayramda geçmeyi düşünüyorum eğer imkan olursa uğrayıp inceleme yapacağım. İlk mesajımda Bahsettiğim LMC ve STERCKEMAN markaları ile ilgili pek fazla görüşe sahip olan yada kullanan forum üyemiz yok sanırım.

2. K

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

aynen o şekilde söylenebilir. Fakat diğer hiçbir firmada görmediğimiz bir uygulama. Camların su almaması konusunda arge yi geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.
  3. K

Eklediğim resimdeki branda açılır bir sistem değil. Sadece cam üstündeki çerçeveyi su akışına karşı korumak amaçlı yapılmış camlar üst kesimden su alma ihtimali olması sebebiyle.

4. K

Hafta sonu inceleme fırsatım oldu fakat şu resimdeki camın üstünde bulunan camın su alması engellemek için düşünülmüş branda parçasını görünce direk olarak vazgeçtim. Camlar bombeli gibi ama kesinlikle ithal kavravan camı değil tek katmanlı plastik bir basit uygulama olmuş.
  5. K

STERCKEMAN EASY 420CP - 18.700 EURO LMC SASSİNO 460E - 19.590 EURO LMC SASSİNO 430D - 19.770 EURO bu yazdığım 3 modelin hepsine haftasonu baktım sadece istanbulda mevcut satışta olan Bürstner Permio Life 430 TS - 18,950 EURO modele bakam imkanım olmadı malesef. Bu arada Ankarada satışı olan...

6. K

Arkadaşlar merhaba, öncelikle uzun yıllar çadır kampı yapan birisi olarak nihayet karavan almaya niyetlendim. Uzun vadeli imkanlarım doğrultusunda yerli karavanlara baktım fakat beklediğim donanım ve kaliteyi göremediğimden İTHAL karavan almaya niyetlendim. Birçok markanın alt ve üst segmentleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR