Arama sonuçlarınız

1. zelal

İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım Hayat her zaman insandan yana olmuyor,önemli olan Doruk'un sağlıklı olması,gersi nasılsa olur: )Eklem romatizması ile ilgili çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla her insanda olma olasılığı var özellikle 1-18 yaş arası çocuklarda çoğunlukla sebebi...

2. zelal

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... söz yok ...Sadece keman....Şiddetle öerilir : ) Farid Farjad ,Anroozha-4 albümü....
  3. zelal

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım :) Hayat; bekarlara güsel :)) Onlardan yana talep yok ama anladığım kadarıyla olumsuz anlamda müdahil olma durumu da yok,eşlerinizin kıymetini bilin:))İşin ekonomik boyutu en temel neden olsa gerek:( Hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın,kuvvetle...

4. zelal

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Bende çok isterim kışın görmeyi,koşullarım ve yoğun iş tempomdan sıyrılıpta bir gün dahi olsa,doğanın kucağına atabilmek kendimi.... muhteşem olurdu.. Avatar resmim:) Şimdi hepinizde kocaman kocaman bebekler var anladığım kadarıyla, belliki modifye edilmiiş...
  5. zelal

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) :)) E çok kışkırtıcı:))

6. zelal

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım Resimler gayet hoş görünüyor,epey eğlenilmiş,kıskanıyor insan:) Fakat neden hiç bayan yok? Yani talep mi yok yoksa?

7. zelal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sıcak karşılama için teşekürler arkadaşlar:) Sitenizde de de yüreğinizdede yer olduğunu bilmek güsel :)
  8. zelal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,Zelal ben...Bir çok kişi anlamını merak eder...edenler için =(duru..... Berrak..demektir;) En taze üye benim anladığım kadarıyla,yazılanları okuyunca kendimi yeni bir aile ile tanışıyormuşum gibi hissetim:) İstanbulda yaşar,bankacılık...
  9. zelal

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Merhabalar arkadaşlar grubunuza yeni üye oldum ve ne çok şey kaşırdığımı görüyorum,eh hiç bir şey için geç kalınmış değil deyip avutmaktayım kendimi:) Sülüklü Göle 5 ocakta gitmiştim çok soğuktu ama kar yoktu tabii..Beyazlara bürününce çok daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR