Arama sonuçlarınız

1. D

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları

2. D

Yunan Adalarına Tur Tavsiyesi...

İstanbul'dan gemi ile Yunan adalarına gitmeyi düşünüyoruz. Tecrübeli arkadaş varsa,bilgilendirirse sevinirim.
  3. D

İstanbul'da Motosikletle Günübirlik Gidilebilecek Yerler?

İstanbul'da yakın bölge (Avrupa yakası ) günü birlik gidilecek yerler hakkında bilgi ve tecrübesi olan arkadaşların önerileri olursa sevinirim.Kavak-Kilyos tarafları çok güzel ama değişik yerler arıyorum. İşimin ve yaşımın müsait olmasından dolayı (emekliliğe hazırlık) gezileri trafiğin daha az...

4. D

Sym 200 Hakkında Bilgi

selam.ikinci el sym 200 almayı düşünüyorum.bütçem yaklaşık 3500-3750.avrupa yakasında oturuyorum.bu motor ve servisleri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. bu motoru düşünmemin önemli nedeni selesinin rahat olması.zira bu nedenden piaggio liberty'mi sattım. ???
  5. D

Scooter Tavsiyeleri

Bir scooter almak istiyorum. Şöyle şehir içinde rahatça kullanabileyim.Biraz güçlü olsun ki olası ufak tehlikelerden uzaklaşabileyim.Tekerlekler büyük olsun çukurlardan etkilenmiyeyim.Sağlam olsun,iyi servisi olsun,çok da yakıt sarfetmesin.Pahalı da olmasın diyorsanız size tavsiyem Piaggio...

6. D

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? resmi göremiyorum.

7. D

Burası Neresi?

BURASI NERESİ ??? İLK CEVAP VEREN DAVET EDİLECEK :o DESEM NE İYİ OLURDU,ANCAK İLK CEVAPLAYAN BİR AFERİN KAZANACAK.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri