Arama sonuçlarınız

1. S

WJ Yükseltme Kiti

Ynt: WJ Yükseltme Kiti çok güzel olmuş, maşallah..uzun zamandır yükseltmeyi düşünüyordum, örnek arıyordum..Tatmin etti gerçekten ama acaba 20" jantlarda nasıl durur, bir de jant+lastik almak en doğrusu galiba..

2. S

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? çok teşekkür ederim burak bey, ilk fırsatta dediğiniz gibi yetkili bir servisten parça listesi ve fiyat alırım, hatta burda sanayide iyi bir amerikancı olduğunu da duydum, bir de ona sorup size ulaşırım. İlgilendiğiniz için çok ama çok teşekkür...
  3. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Hocam çok çok mutlu oldum yazdıklarını okuduğumda, henüz yeni aldığım WJ'min bozuk yollarda çıkardığı alt takım sesleri ve direksiyondaki hakimiyet güçlüğüm beni biraz rahatsız etti. en mümkün zamanda komple bir bakımla elimden gelen her parçayı...

4. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 1) --------------------------- Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya ANTALYA DAKI USTALARDAN BEZDIGIMDEN 2000 MODEL I VE 2004 DİZEL WJ LERİMİ SATMİS BULUNMAKTAYIM BILGINIZE 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ...
  5. S

Cherokee lerin Trafik Muayenesi Hakkında

Ynt: Cherokee lerin Trafik Muayenesi Hakkında WJ'm ile qecen hafta muayeneye girdim, alırken LPG işli değildi, sorum yapmadım, aldım..Hemen hemen herkes korkutan yanıtlar vermiş ama bazı satıcıların gerçekten muayene,LPG, ruhsat gibi yerlerde harcayacak zamanları olmuyor, muayenesi olmayan...

6. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... tork

7. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... para
  8. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ergun abi 98 olan hemen aL fiyatıydı, ama Serkan abi konusunda hakLısınız, Ergun abi ile biraz konuşabiLmiştik ben ayrıntıyı tam biLmiyordum açıkçası ve Serkan Abinin Fiyatını da, ama cok da fark etmedikçe fiyat pahaLı biLe oLsa Serkan abiden aLmayı...
  9. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... aşk

10. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? =) kesinLikLe abi, sadece bana değiL eşime, anneme, babama hatta kız kardeşime biLe, her teLefon görüşmemizin 5 dakikası buLdun mu, ben bunu gördüm, şuna gittik ile geçiyor, babam geçenLerde izmitte bakmış bir tane Ergun abi kıstasLarından sınıfta...

11. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? =)) saoL abi, inşaLLah..bana numara vermiyeLim istersen.. =))
  12. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Fikret KIZILOK..

13. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? umarım burada açtığım için Laf yemem kimseden ama bu topic cok samimi oLduğu için açtım, şimdiden kızanLardan özür diLiyorum.. hemen ana konuya döneLim, hadi ZJ'ciLer beni de aLın, artaLım.. =)
  14. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Tercih meseLesi tabiki abicim, ALLah qönLüne göre versin..
  15. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Şaka bi yana gerçekten LR'ci abiLerim kızmasınLar ama benim tarzım değil pek, çocukLuk hayaLi ZJ.. ;) qercekLeşmesine az kaLdı inşaLLah...

16. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kahvaltı
  17. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? yok yok abi öyLe bişey yok, qercekten yok..benimLe kafa yapmayın ya =)
  18. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Vallahi barış abi disco'dan kasıt discovery faLansa eğer yok abi =)

19. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? şaka bi yana baya bi uzak kaLdım siteden, tatbikatLar faLan..HaberLerde faLan beLki görmüşsündür, ama 3-4 haziranda istabuLa qeLices, 12-13 gün oraLardayız umarım kesemize göre temiz ayarLarız.. bu arada abi Aşkın JEEP'deki araç haLa duruyor...
  20. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? =( abi aqLarım ama =p

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.