Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Kerem abi benzer şeyLeri bende yaşadım.. İzmirde oturuyorum, Ergun abi ile sizin gibi gezenbilir.com'da tanıştım.. Akşam saat 20:00 sularında cevrimici oldum ergun abinin tavsiyelerini okudum ve kendisiyle msn'de konuştum.. Ertesi gün ist'e...

2. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? =)) süpper fikirLer.. Geziye katıldığımda gözüm bu küçük notlarda olacak =)
  3. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Bekliyorum abi, sabırsızlıkla biraz ama bekliyorum..

4. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Peki Ergun abi, ikinci baktığımız 94 yeşil nasıLdı kondisyon olarak..? Sunroof =))) haric tatmin etti sanırım, onu mu düşünsek..?
  5. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Tavsiyelerin için teşkkür ederim..Aracı istanbuldan alacağım büyük bir ihtimalle ve alırken de Ergun abi yanımda olacak umarım o nedenle sürpriz hiç bir şey ile karşılaşmayacağımı biliyorum, tekrar teşkkür ederim..

6. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Teşekkür ederim aykut abi, ama benim niyetim zaten kısıtlı bütçemle mükemmel bir araç bulmak değil, bulabileceğim en iyi aracı bulmak..Tabiki masraf çıkaracak, revize edilecek, ben zaten revize için para ayırdım.. İstediğim gibi bir arac bulmak...

7. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Abi 50 binim oLsa düşünmez, yapışırdım =)))) Bu arada bi ZJ daha var abi ya dün düşmüş nete, malum sitede İlan No :#14039833 bunu da daha önceden gören bilen var mı acaba..?
  8. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ergun abinin solediklerinde eksik var fazLa yok =) Alpaslan abi de biraz iyimser, 3 yıLa satıLmaz o =) Ergun abi tekrar teşkkr ederim her şey için..Babam da ayrıca teşkkr etmemi istedi onun adına..
  9. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ArkadasLar, buqün baktığım aracın malum sitede ilan no.sunu vermiştim.. Ergun abiyle baktık, Alpaslan abi sonuna kadar haklıymışsın içim acıdı gidişini ve duramayışını görünce, zaten gerekli acıklamaları Ergun abi de eminim yapar..Güzelim ZJ'min ABS...

10. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Umarım.. Ben yatıyım artık yarın uzunca bi yoLum var..YardımLarın için cok teşkkrler, olurda alırsam umarım beklediğinden daha iyi çıkar =) tabi test sürüşü yapmadan kesinlikle ama kesinlikle almayız, kim alır ki yahu =) iyi geceler..

11. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Vergi konusunda bişey diyemem ama yakış konusunda LPG'de benim eski arabamdan çok farklı degil sanırım.. 106 gti'm 450'den aşagı yakmazdı ş.içi =) tabi normal kullanmamanın da etkisi var bunda =)
  12. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Tabiki o başvuruda bulunucaz.. Bu konuda yine burda bir yerde bi söz okudum " Aslan besliyorsanız, yediğine bakmayacaksız" =) İstegimiz donanımda temiz bulursak 93-94'de tabiki ilaç gibi olur =)

13. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Alpaslan abi bu aracın vergisi kasko beyanıyla yıllık yaklaşık 1600 e düşüyor diye biliyorum..buna basmayalım ya =S aklım karıştı şimdi..
  14. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ergun abi virüsle ilgili bi olay anlatıyım.. 1996 da anadolu Lisesine başladıqımda Gebze/Kocaeli'de oturuyordu ailem..okul İst.te oldugu için servisLe gider gelirdik, E-5 karayolunda Gebzede Chrysler'e ait bi tesis vardı, tabi ozaman en son kasaydı...
  15. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Alpaslan abi kesinlikle haklısın, yani zaten bu sınıfta ZJ tercih etmemin en büyük sebebi aracların donanımı.. Tüm donanım faal ve Difransiyel+Şanzuman iyiyse zaten bingo.. yani aslında şunu söylemek istiyorum aracın değişen/boyanan kaportası cok...

16. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? =) kesinlikle küfür tanına katılmıyorum hocam =) ama yarın zaten gelicem, izmitten ist.e gecicem sadece ama çok teşkkrler gercekten beni düşündüğünüz için, ben işim gereği bu aracı cok da off-road olarak kullanamam ama zaten görev yaptıgım yerde...
  17. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? bu arada abi aracın sol ön çamurlğu değişmiş ve lokal boyalar varmış.. bu önemli bilgiyi vermeyi unuttum heyecandan =)
  18. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ergun abi ben yarın görevliyim zaten beni getiren arac izmite gidicek, ben ordan istanbula gecicem..kafamdaki rakam 14 benim..yani kafamdaki degil tabi verebilecegim rakam.. Yarın ergun abi kararı vericek =)

19. S

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Teşkkr ederim ALpaslan, Ergun abi olaya el attı sagoLsun bakıp görüces yarın, uzun zamandır gezen bi ilan daha vardı 13750 tl ye bi ZJ daha 98 di o da..sıkıntıları vardı arabanın, bakıp degerlendircez içim cok rahat ki ergun abiyle gidicez, en...
  20. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... yalnızlık..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx