Arama sonuçlarınız

1. emre1903

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Bilgilendirme için teşekkür ederim ben hiç bu açıdan düşünmemiştim aslında dediğiniz doğru yarın öbür gün satmak istediğimizde 360 daha çok tercih edilen bir model olacaktır. Ben ürünü alırsak üretim aşamasında farkı ödeyip istediğimiz değişikliği yapabiliriz diye düşünmüştüm açıkçası çünkü...

2. emre1903

Biz iki kişilik ufak bir aileyiz. Karavanı daha çok yaz tatillerinde kullanmayı düşünüyoruz benim eşim aklıma soktu bu karavan işini otellere verdiğimiz paralar seyahat bütçemizin büyük bir kısmını oluşturuyor oysaki sadece gece uyumak için kullanıyoruz.Dediğiniz gibi herkesin ihtiyacı farklı...
  3. emre1903

Cehaletimi mazur görürseniz bir şey sormak istiyorum. Carpento'da ocak, lavabo, buzdolabı gibi opsiyonel olan ürünleri kendimiz temin edip firmaya teslim etsek ya da daha sonra kendimiz montajını yapsak ( daha uygun ürünlerle) karavanı daha ucuza satın alamaz mıyız? Ben araştırmamı daha çok...

4. emre1903

@Demirak Bizim de bütçemiz 80.000'lere çıkmaya müsaade etmiyor. Açıkçası 50.000 civarı ducato/jumper/boxer grubundan bir panelvan alıp 20.000 TL'lik bir masrafla motokaravan yapmayı da düşündük ama hem bu konularda bilgi birikimimiz hiç yok hem de tam zamanlı çalıştığımız için vakit...
  5. emre1903

Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz istediğimiz, hayalini kurduğumuz karavana kavuşuruz.

6. emre1903

Let's Get Lost

Let's Get Lost

7. emre1903

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba biz Emre ve Buket çifti olarak forumda bu hesabı kullanıyoruz. Hayalimiz yakın zamanda bir karavan sahibi olmak henüz camper ve çekme karavan arasında karar verme aşamasındayız. 2 kişilik minik bir aileyiz. Henüz 30'lu yaşlarımızın başındayız ve tam zamanlı olarak çalışıyoruz.Bu sebeple...
  8. emre1903

Carpento 310 modelinin standart donanımlı fiyatını biliyor musunuz acaba?
  9. emre1903

Öncelikle merhaba bu benim forumdaki ilk mesajım bir hatam olursa affola. Ben de 750 kg altı çekme karavan bakıyorum ve en içime sinen model Carpento 310 fakat ne kendi sitesinde ne de paylaşılan videolarda fiyatıyla ilgili bilgi bulamadım. sitelerindeki cep telefonuna mesaj da gönderdim ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri