Arama sonuçlarınız

1. ErdSngzr

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Ayrıntılı bilgi için teşekkürler İbrahim Bey. Özel güvenlik görevlilerinin belirttiğiniz yetkilerini bende ilk zamanlarda öğrenmiştim. Zoruk çıkartmama konusunda kesinlikle size katılıyorum :) Ozamanlarda...

2. ErdSngzr

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Teşekkürler "deserteagle", Yazdıkların üzerine acaba dedim telsiz vs kastedilmiştide ben mi radyo diye anladım diye düşündüm. Muhetemlende doğal afetlerdeki malzeme listesi ile karıştırdım ve aklımda radyo diye kaldı :) Bu arada AAA kalem pil ile çalışan telefon...
  3. ErdSngzr

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Dekpaj testerenin farklı bir kullanımını buldum bir sitede (http://www.survival.com/best.htm). Resimlerde aşağıda. Pratik bir fikir gibi ama kullanımda nasıl olur bilmem :) Bu arada bir şey soracağım arkadaşlar. Bazı survival kit listelerinde mini radyo falan...

4. ErdSngzr

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? İşin komiği bazen şuncacık Viktorinoxu bile gören yakınındaki kişiler bile sana potansiyel psikopat gibi bakıyorlarya hayret ediyorum. Hayır, futbol maçlarına giden biri olsam hani diyecem acaba içimde gizli...
  5. ErdSngzr

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Merhaba Murat, Bende bunun unzun süre kavgasını vermeye çalışmıştım. Dediğin gibi içeride nicelerini satıyorlar. Bunu güvenlik amirlerine söylediğimde dedikleri burada, satılanlar bizim sorumluluğumuzda gibi...

6. ErdSngzr

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bir doğa tutkununun çakısı olmadan olmaz :) Gerçi çoğumuz bu ihtiyacı kolleksiyon mertebesine taşımış durumdayız. Bu nedenle Efe Bey'in (behicefe) yazdıklarına katılıyorum :) Bıçakçılıkla uğraşan büyükbabamı...

7. ErdSngzr

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar, bir çok şey öğrendim. Benimde sürekli olarak cebimde Victorinox Mini Champ çakım, IMCO Junior çakmağım, 2 Ledli mini fenerim ve gömlek cebime fala yer kaplamayacak bir not defterim vardır. Çantamda ise minik bir...
  8. ErdSngzr

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Lise yıllarımda kimya merakım nedeniyle asit ve molekül isimleri ile çağrıldığım olmuştu ama üniversitede hiç lakap bulmam gerekmedi. Arkadaşlarım da lakap bulma gereği hissetmediler sanırım :) Bilgisayar programcılığında sesli harfleri pek sevmeyiz :)...
  9. ErdSngzr

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Kamp yapmadığım için kafa fenerlerinin performansı konusunda bir şey diyemiyorum. Ama küçük bir el feneri kolleksiyonum var :) markalı, markasız, Çin malı veya eşantiyon :) Maglite Solitaire ve Mini Maglite kullanmıştım...

10. ErdSngzr

Sivrisinek Isırması

Formun yenilerindenim. Umarım yeni bir başlık açmakla hata yapmadık :) Ama alakasız bir konunun içine de yazmank istemedim. Neyse gelelim ilkyardım gerektirmeyen ama bir çoğumuzu rahatsız eden sivrisinek ısırığına. Maydanoz ezmek, sarımsak sürmek veya ilaçlardan sonra bir arkadaşımın...

11. ErdSngzr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş bulduk.
  12. ErdSngzr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Erdoğan. Survival konularında aramalar yaparken siteye daha yeni rastladım Google'dan. İyiki de rastlamışım, elinize sağlık. Paylaşımlarınız çok güzel. Ben bilgisayar porgramcısıyım. Ama mesai dışında bu cihazdan uzak durmaya çalışıyorum:)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri