Arama sonuçlarınız

1. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Hiç bir zaman geç degildir Bu bir tutkudur yetişmen gereken bir yer yahut yetiştirmen gereken bir iş değildir Ama bazı şeyler vardır çok şanslı başlarsın , mesela baban bir motosiklet tamircisi ise doğdugun gün motosiklet üzerindesindir ama genelde o adamlar iyi...

2. delimengi

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Bende buradayım , yakında daha aktif olmaya başlayacağım , selamlar...
  3. delimengi

1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp Oğulcan bey selam özelden iletişim bilgilerimi attım , çooook ağır bir yağış olmazsa , bolu yolundan motosikletle gelmemi engelleyecek kadar bende orada olacağım cumartesi günü , gece kalıp , pazar piknikciler gelmeden dönmek istiyorum , tanışmak isterim , selamlar...

4. delimengi

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) 1279 kişi okumuş cevap verememiş :D
  5. delimengi

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? 900 000 dokuzyüzbin mi 90 000 doksan binmi , kazala bir sıfır fazla kaçdı diye düşünüp 90 000 diye okuyorum diyelim , moto kuryelik yapan bir arkadasımda 2006 model var 250 000 km de motorda sadece supap keçeleri değişmiş , arada ek bir bilgi olarak yazmak istedim ...

6. delimengi

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Almaz 3 bin lira daha biriktirir öyle bakardım Bu arada boyum 1,92 demişsin ya berksanın önerdiği motorlardan 5 santim daha yüksek olsun desen ktm den başka seçeneğin kalmaz , 6000 liraya ktm de zor olur ;)

7. delimengi

650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum

Ynt: 650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum Sancak tepe sultanbeyliği arasındaki yanyolda sigortanın kazalı araçlarının çekildiği yerde bir kaç tane var ...
  8. delimengi

Giriş: Vize-Kömürköy, Çıkış: İğneada-Demirköy

Ynt: Giriş: Vize-Kömürköy, Çıkış: İğneada-Demirköy http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35890.60 Yukardaki linkte söylediğim soruyu soruyorum , aslında bu geziyi kaç kişi yaptınız ?
  9. delimengi

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Aldım mı sorumun cevabını ? almadım , sen versen ben alırdım vallahi , yani vardı almaya niyetim ama veremedin , bende biliyorum zordu vermek cevabını , ama hiç degilse motora binen adam yaptığının arkadasında durur diye geçmişdi aklımdan , ama onuda yapamadın ...

10. delimengi

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Neyin yanlış anlaması , ben bir şeyi yanlış anlamadım , dahası hiç anlamadım , bir arkadaşım için forumlara elim yatkın diye hızlıca bir araştırma yaparken tesadüfen fark ettik bunu , anlamak içinde sana sordum sadece , konunun sahibine , birinci adrese yani...

11. delimengi

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Metinde ali de yakın arkadaşlarımdır , daha doğrusu metin abi ve ali abi yakın arkadaşlarımdır , özellikle ali abi sayısız gezi yapmışızdır , en son pazar günü sıklıkla yaptığımız darlık rotasını 5 kişi yeniden yaptık , yani gezide olan bitenden haberim var ...
  12. delimengi

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Neyi merak ettim en çok biliyormusun ? 3 kişi çıkdığın geziyi neden tek başına yapmış gibi gösterdiğini göstermeye çalıştığını ama tebrik ederim bütün yol boyunca bu varmış aklında ki , çadırını metinle alinin çadırının yanına kurmamışsın , park ederken hep açığa...

13. delimengi

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Günlerdir okuyorum yazılanları bazen gülerek bazende üzülerek ,Ben 1998 yılından beri kuryelik yapıyorum , çok daha öncelerinden de motora binerim , tek başıma türkiyede gitmediğim yer girmediğim bataklık kalmadı ama şu forumda yazılanların yarısı...
  14. delimengi

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? O zaman honda 600 rr derim ...
  15. delimengi

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Bu kaçıncı motosiklet olacak ve son 5 yıldaki km tecrübeniz ne durumda ? race motor almak çok ciddi bir seçim .

16. delimengi

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Yazılan mesajları ilgi ile okudum , katıldıklarımda oldu katılmadıklarımda , konu ile ilgili yazılacak her şey yazılmış , bende yazılacak çok farklı bir şey yok ama en azından okudum demek istedim , ama ben ufuk beyin tarafındayım ...
  17. delimengi

Başlangıç İçin Hangi Kros Motorunu Önerirsiniz?

Ynt: Başlangıç İçin Hangi Kros Motorunu Önerirsiniz? Soru krosa başlamak için hangi motosiklet olsa idi cevap vermek kolaydı ama siz motosiklet kullanmaya bir cros makine ile başlamak isteyince , soru biraz kazık oluyor :D Başdan söyliyim , bence sizin işinizi görecek bir motosiklet...
  18. delimengi

Başlangıç İçin Hangi Kros Motorunu Önerirsiniz?

Ynt: Başlangıç İçin Hangi Kros Motorunu Önerirsiniz? Uzun uzadıya bir yanıt yazdım tam bitecekdi bişi oldu birden yazı uçdu , saat de haylii geç oldu , 2 kere güncelenmiş yazı , soruyu soranı tatmin eder bir yanıt alınmadı diye , kısmet yarına yeniden yazarız inşallah ...

19. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Sevgili abilerim ikinizede şimdiden hayırlı olsun demek kalıyor , umarım hayalinizdeki motosiklete ve yolculuklara kavuşursunuz . Ufak bir not vereyim , sizin koşullarınızda bir transalp f650 gs , kle 500 yahut dl 650 alan bir çok kişi de , ben bunu biraz zor...
  20. delimengi

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... Hocam çok güzel notlarınızı kişisel deneyimlerinizle birleştirip aktarmışınız , yazımdaki esksikleri gidermişsiniz elinize sağlık , selamlar ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR