Arama sonuçlarınız

1. M

Tampon

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. Zamanım var acelem yok dediğiniz gibi kendim yapmam daha mantıklı olacak gibi.. 500 TL ler çok fazla bir bullbar için, maliyeti yarı yarıya çıkacak ise zaten en mantıklısı kendim yapmam olacak. Bir abimizde var olmadı onu alırım numune olarak...

2. M

Tampon

Cevabiniz icin tesekkur ederim .. olculerini aradim bulamadim internette, elimde bir numune olsa cok iyi olurdu dediginiz hemen yapilabilirdi. En iyisi bir numune bulmak olacak .. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Tampon

Herkese merhaba. İnternette bulamadigim Camel Trophy de kullanilan bullbar dan ariyorum fakat hicbir yerde denk gelemedim. Bilgisi olan var midir aramizda acaba ? Simdiden tesekkur ederim .. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. M

Defender Ses Sıkıntısı

Cok tesekkur ederim cok aciklayici bir cevap oldu. Izolasyon malzemesi yaptirdim boyle poset gibi degisik bir sey sacin on tarafina yapildi simdilik kesildi ama yine de dedigini yapacam o riske girmek istemiyorum cok sinir bozucu oluyor cunku. Meges i nereden bulabilirim peki ? Ilk defa...
  5. M

Defender Ses Sıkıntısı

Herkese merhaba arkadaslar. Diyeceksiniz ki Defender bu, onda ses eksik olmaz :) .. Bu ses sorunu daha onceleri yoktu son zamanlarda basladi. Benim kapilarin icinden ses geliyor tahmin ediyorum ki kapi sac larindan geliyor ne yaptiysam cozemedim. Var mi bir cozumu, fikri veya bilgisi olan. Fazla...

6. M

2.4 Tdci Motor Hakkında

Tekrardan herkese iyi günler. Bu konu hakkında burada da pek bir şey bulamadım, yabancı sitelerde ise pek çok şey okudum ama yine de tatminkar bir cevap bulamadım. 2.4 Puma motoru yazılım yapılarak güçlendirebilir miyiz ? İnternette biraz araştırma yaptım "remap" dedikleri şeyin yazılım olduğunu...

7. M

Defender Için Lastik

Herkese iyi günler. Benim size bir kaç sorum olacaktı. Evet soracağım konu ile ilgili bir çok konu mevcut, bir çok araştırma yaptım fakat işin içinden çıkamadığım için konuyu açmak istedim. Araçtaki 235/75/16 olan lastiklerim araca sanki biraz küçük geliyor bu nedenle lastik değiştirmek...
  8. M

İyi günler. Sizin defender için yapmış olduğunuz motosiklet taşıma platformuyla ilgili bilgi...

İyi günler. Sizin defender için yapmış olduğunuz motosiklet taşıma platformuyla ilgili bilgi almak istiyordum. Yapmış olduğunuz defender da yeni model vinçli tampon var bende normal klasik tampon var ve taşıyacağını düşünmüyorum nasıl bir şey yapılabilir acaba? Ve son sorum, bana ne kadara mal...
  9. M

Demir Jant

Ynt: Demir Jant Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum.. Evet Kayalardaki o delikli jantları bende görmüştüm 50 offsetli olanı dikkatimi çekmişti .. Eğer hesaplı bulabilirsem eski demir jantlardan özellikle kalın olanlarından, kış için traktör lastiği takmak istiyordum o yüzden aklımda...

10. M

Demir Jant

Herkese iyi akşamlar. Benim sizlere bir sorum olacaktı. Defender'ın orjinalinde gelen sanırım alaşımı da demir olan jant lardan nerede bulabilirim bir bilginiz var mı? Ve o jantların da sanırım offset li olanları oluyor.. Baya bir araştırdım fakat bulamadım, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

11. M

Danışma ..

Ynt: Danışma .. Guzel ve bilgilendirici mesajoniz icin tesekkur ederim Foremost. Sanirim baska araca bakmak gerekecek artik daha detayli incelemeye girmistik 2 arkadas ve dedikleriniz gibi oldugunu anlamis bulunmaktayiz :) eski araclar tabiki sorun cikaracak ama bize gereken cok da basimizi...
  12. M

Danışma ..

Ynt: Danışma .. Ahmet bey oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim .. Evet illaki bir seyler cikartacak sonucta yasi ilerlemis bir arac. Fakat benim merak ettigim sey kronik arizalari var midir veya ornegin motorda bir ariza oldugu zaman cok masrafi olur mu bu tarz araclarin. Yani ariza oldugu...

13. M

Danışma ..

Herkese günaydın. İsmim Mehmet. Sizlere Discovery 2 hakkında bir kaç şey danışmak istiyorum. Uzun bir süredir bir arazi aracı almayı planlıyorum fakat henüz olmadı .. Nedeni ise biraz önyargılardan kaynaklanıyor. Mesela km olayı. Br kaç tane araç buldum fakat km ler hep 150000 üzeri. Sizce...
  14. M

Lr Defender Hakkında Danışma ..

Sayin tricknick, Cevabiniz iin cok tesekkur ediyorum .. Derya beye soyledigim gibi benim korkum cikaracagi masraflarin cok pahali olup olmayacagiydi .. Defender hayranligim olmasa inanin bulasmam belki ama iste deli bir hayranligim var :) . Cikaracagi masraflar di benim bilmek istedigim ...
  15. M

Derya bey cevaplariniz icin cok tesekkur ederim .. Evet cok yardimci oldu cevaplariniz .. Anlattiginiz gibiyse cok buyuk daha dogrusu cok pahali masraflar degil diye tahmin ediyorum .. Benim ogrenmek istedigim buydu yani cok pahaliya cikmamasi bana masraflarin .. Yoksa hangi arac olursa olsun...

16. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Degerli üstadlarım, Arayışım ve araştırmalarım hala devam etmekte fakat o kadar farklı yorumlar duyuyorum ki korkmamak elde değil.. Şimdi kullanım amacım benim haftada 2-3 kere olacak genellikle köye gitmek için. Yani ağır arazi yok. Genellikle çamurlu...
  17. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Bu 90 lık Defender baya bir extreme olmuş :) Dediğiniz gibi daha düzgün derli toplu bir şeyler bakmaya çalışıyorum .. Mesela bir tane daha buldum malum sitede hatta bir kaç tane var ama dediğiniz gibi 90 lık az, olmazsa 110 luk ta olur tabiki. Benim amacım...
  18. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Biraz önce içime bir kurt düştü e-devlet ten araç sorgulama yapim dedim karşıma şu çıktı: Plaka No:06DL6453 Marka:LAND ROVER Model Yılı:1990 Ruhsat Tarihi:01/02/2013 Tescil Birimi:ANKARA Cinsi:Arazi Taşıtı Renk 1:SİYAH Renk 2: BİLİNMİYOR Çalıntı mı?HAYIR...

19. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Teşekkür ederim ilginiz için.. Evet okuduklarımdan alnadığım kadarıyla dediğiniz gibi düz dizel verimsiz ve ağır kalacak. Benim de korkum şu: şimdi bu defender olayına takmış vaziyetteyim. Diğer üstadlarımın dediğini dinledim kullandım hoşuma da gitti fakat...
  20. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Böyle arka arkaya sorularımı sıralıyorum kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak :) Bu aracın 110 dan kesme olma ihtimali nedir acaba ? Kesme ise ne gibi bir sıkıntısı yada dezavantajı olur bana ? Kesme olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ? Kesme değilse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri