Arama sonuçlarınız

1. bulentk

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Şuan 4X4 bir aracım yok ama ilerleyen zamanlarda olacak:) buyüzden gelip sizinle tanışmak istiyorum normal araçla gelebilirmyiz? yollar normal araç için uygunmu?

2. bulentk

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Merhaba aradığım bütün konuları sizin sayenizde buldum :) kısmet olursa bende 2 temmuzda yola çıkacağım, letonya-estonya-finlandiya yapacağım, orda bir karavan kiralıyacağım, bizim ehliyetlerde bir sıkıntı yada sorun olma değilmi ?
  3. bulentk

KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA

Ynt: KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA hayır istanbulda yaşıyorum Eşim Rigalı,

4. bulentk

Ynt: KARAVAN İLE RİGA-TALİNN-HELSİNKİ-ST. PETERSBURG-RİGA Teşekkürler yararlı olacağını düşünüyorum,
  5. bulentk

ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU

Ynt: ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU Benim multi şengen vizem var ilk defa yurt dışında araba kullanıp karavan turuna çıkacağım avrupada E sınıfı ehliyetim var extra bir şey yapacakmıyız?

6. bulentk

Arkadaşlar merhaba Temmuz ayında karavan ile 7-8 günlük Rigadan çıkıp Talinn Helsinki St. Petersburg. akabinde Rigaya dönmeyi planlıyorum bildiğiniz karavan campları park ları varmı? Benim düşüncem de gündüz şehirleri gezilip akşamda bir göl yada nehir kenarında çadır kurup kamp yapmayı...

7. bulentk

Arkadaşlar merhaba Temmuz ayında karavan ile 7-8 günlük Rigadan çıkıp Talinn Helsinki St. Petersburg. akabinde Rigaya dönmeyi planlıyorum bildiğiniz karavan campları park ları varmı? Benim düşüncem de gündüz şehirleri gezilip akşamda bir göl yada nehir kenarında çadır kurup kamp yapmayı...
  8. bulentk

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Merhaba; ismim Bülent KOP 27 yaşındayım istanbul bahçelievlerdeyim Dış Ticaret Müsteşarlığında Çalışıyorum Karadenizli olmamdandır herhalde kamp ve doğa sporlarını seviyorum, ve bu kampa katılmak istiyorum fakat aracım yok...
  9. bulentk

23 - 26 Nisan Arası Kamp Var mı?

Ynt: 23 - 26 Nisan Arası Kamp Var mı? evet o kamptan haberim var fakat katılmak için 4X4 gerekli

10. bulentk

23 - 26 Nisan Arası Kamp Var mı?

merhaba 23 nisan ile 26 nisan arasında istanbuldan gidilecek bildiğiniz kamp varmı

11. bulentk

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Mehaba Ben Bülent istanbul bahçelievlerde ikamet ediyorum dış ticaret müsteşarlığında çalışıyorum, şuanda daihatsu terios kullanıyorum ama niva almayı düşünüyorum, sitenizi yeni keşfettim benide off road heyecanı sardı sizin resimleri gördükten sonra, inşallah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri