Arama sonuçlarınız

1. SRDR34

SON OSMANLI; YEMEN

Ynt: SON OSMANLI; YEMEN Gelişmemiş Arap ülkeleri tek başına dolaşmak için tehlikelidir. Çünkü otorite boşluğundan kaynaklanan ciddi bir başıboşluk hüküm sürer. Kaçırılma tehlikesi çok ciddi bir sorundur. En son arap baharından sonra bu daha da artmış durumda. Yemen'e arap baharından önce...

2. SRDR34

Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail…

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Mc donald's tarzı beslenme tarzını sevmiyorum. Gittiğim ülkelerde de oranın yerel yemeklerini yiyorum genelde. Bu yüzden ne söylesem yanlış olur. Ama çok güzel karışık özel soslu son derece doyurucu büyük tostları var. 2-3 dolar gibi bir...
  3. SRDR34

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Pek ucuz olduğu söylenemez ama pahalı da sayılmaz pek. Orta karar bir yer. Ama bir Suriye, Mısır ile kıyaslarsanız pahalı olduğu söylenebilir. Ama bize göre ucuz gelmişti bana...

4. SRDR34

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Müslüman olan kimse giremiyor ister turist ister İsrailli... Müslüman olmayanlara yasak bölge...
  5. SRDR34

AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ

Ynt: AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ Kotor ve Budva'yı da gördüm. Ama yakın zamanda Kotor bozulacak gibi çünkü birçok Hollywood ünlüsü oradan ev alıyor. Güzel yerler gerçekten

6. SRDR34

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Ülkemizde bu kadar sigara içilirken domatese gerek kalmayacak bile:)) Avrupa ülkelerinde hatta bırak Hindistan gibi ülkelerde bile bulamyrsun sigara içeni. Bir İtalya, bir İspanya en çok da Türkiye... Havaya savurduğun dumanı içme paran...

7. SRDR34

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Estagfurullah ben zahmetinde değilim benimki olsa olsa tembelliktir açıkçası. Ama şimdi silkindim ve size fotoğrafları buıradan yükleyeceğim. Ama zaman kaybı olmadan hemen göreceğiz diyorsanız dediğim gibi national geographic ve çok kötü olsa...
  8. SRDR34

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Size verdiğim facebook adresinden (bu arada oradaki fotolar da kötü durumda... bir ara onları düzenleyeceğim ya neyse) ya da NG'den bakabilirsiniz. ngm.nationalgeographic.comadresinden görmeniz mümkün... Yalnız National Geographic Türkiye...
  9. SRDR34

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Ülkelere ait yüzlerce, binlerce fotoğrafım var. Ancak buradan nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Sadece 5 tane yükleyebilirsiniz diyor. Daha çok fotoğraf yükleyebilmek için bazı fotoğrafları Photoshopla birleştirdim. Serdar B. Baskın facebook...

10. SRDR34

ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK

Ynt: ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK Kendi başına keşfetmek en iyisi. Rehber kısıtlı zamanı olanlar için ideal bir çözüm. Ben görülebilecek birçok yeri burada yazdım zaten.. Buradan faydalanabilirsin... eğer merak ettiğin başka şeyler olursa daha detaylı bilgiler istersen balkanlar (ya da...

11. SRDR34

ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK

Ynt: ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK Nasen adında bir rehberim vardı. Gazeteci. Her konu hakkında bilgisi var. Ve istediğin bilgileri hissedip öğrenmeki sitediklerini sana veriyor. İnanılmaz anlayışlı, keyifli ve eğlenceli. İStediğin her yere de götürür seni. Geceleri 2-3 saat uyuyarak 4 gün...
  12. SRDR34

Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası

Ynt: Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası internette Girdev izci ve çadır kampı olarak arama yaparsanız tüm gerekli bilgilere ve gerekli telefon numaralarına ulaşabilirsiniz. Şimdiden keyifli tatiller.

13. SRDR34

KIZIL ÜLKENİN BAŞKENTİ HARTUM

Ynt: KIZIL ÜLKENİN BAŞKENTİ HARTUM Ne demek, umarım bir nebze de olsa faydam oluyordur...
  14. SRDR34

Ynt: KIZIL ÜLKENİN BAŞKENTİ HARTUM Teşekkürler :)
  15. SRDR34

Uçaktan ilerlerken aşağıyı inceliyorum… Kumul, uçsuz bucaksız kumul… Bazı yerlerde Nil Nehri aşağıda, ince ince kıvrılarak uzayıp gidiyor. Bazı yerlerde yeşillikler nehrin kenarlarında, geri kalan yerler binlerce kilometrekarelik alan kızılımsı çöl…Uçak inerken yukarıdan aşağıya bakıyorum. Hala...

16. SRDR34

FRANSA'DAKİ YUNAN KENTİ MARSİLYA

Tarihte ilk olarak M.Ö 600 yılında Yunan denizcilerin kurduğu Marsilya şehri, zamanla eski liman denilen Vieux Limanı etrafında genişleyerek bugünkü halini almış... Yunanların, İzmir yakınlarındaki Phocaea denilen bugünkü Eski Foça şehrini kaybetmelerinden sonra kendilerine koloni yaptıkları bir...
  17. SRDR34

Şimdi Madrid Zamanı

Akdeniz’in en şirin şehri Madrid’te flamenkonun ve İspanya’nın sıcaklığını yaşamak istiyorsanız yaklaşmakta olan Nisan ve Mayıs tam zamanıdır derim... İstanbul’dan 4 saat 10 dakikalık uçuş mesafesinde olan Madrid, Avrupa’nın en güzel kentlerinden birisi... Roma ya da Paris gibi kasıntı bir şehir...
  18. SRDR34

AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ

Ynt: AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ Çok teşekkürler,çok naziksiniz... ELimden geldiğince ben de buradan birşeyler öğrenmeye, bilgi aktarmaya devam edeceğim

19. SRDR34

BALTIKLAR’IN PARİS’İ: RİGA

Ynt: BALTIKLAR’IN PARİS’İ: RİGA :) Sevgili Özcan, çok teşekkürler, çok incesin... Aslında kendimi öne çıkartmaktan ziyade oraları öne çıkartmak isterdim ama elimde o parkla ilgili fotoğraf cd'de arşivlerimdeydi. Arşivde aramak yerine işin kolayına kaçarak facebook'tan indirerek koydum, kendimle...
  20. SRDR34

Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası

FETHİYE’DE FARKLI BİR TATİL ALTERNATİFİ; GİRDEV YAYLASI Akdeniz’le Ege’yi buluşturan Fethiye, turkuaz rengi denizi, yeşilin binbir tonunu barındıran ormanlarıyla dünya çapında haklı bir üne sahiptir. Binlerce yıldır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Fethiye son günlerde sadece deniz-kum-güneş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri