Arama sonuçlarınız

1. T

Düzce Yörükler Yaylası 2013 Off-road Oyunları (06-07-08/08/2013)

Ynt: Düzce Yörükler Yaylası 2013 Off-road Oyunları (06-07-08/08/2013) Paylaşımlar için sağolun varolun dostlar.. gelemediğim için daha çok yandım.........................

2. T

Kızıcahamam Gezisi

Ynt: Kızıcahamam Gezisi Bülent bey; Sezon açılır bu aralar,inşallah bir gezide beraber oluruz. Metin ve Fatih'i bende tanırım, her türlü yola gidilecek arkadaşlardır.....
  3. T

Kızıcahamam Gezisi

Ynt: Kızıcahamam Gezisi

4. T

Kızıcahamam Gezisi

Ynt: Kızıcahamam Gezisi Öncelikle Makinan hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah bol çamurlu günlerde.Hemide 300 TDİ ne ala.... Benimde hayallerimdeki makina.... Bu arada ben 4 sene evvel gezenbilir kampında çadır komşun Osmancıklı Hüseyin SARIÇİÇEK. Ben ilk önce...
  5. T

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mübarek ramazan bayramınızı tebrik ederim. Allahım sağlıklı sıhhatli nice mutlu bayramlara kavuştursun cümlemizi.

6. T

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli ANOFF Ailesi!!!! Ancak 2-3 kez bulunabildiğim organizasyonlar ve ortam çok güzeldi.Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim ancak gelinen noktadan dolayı derin üzüntülerimi belirtmek isterim.Salih beyin hissiyatına tamamen katılıyorum...

7. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkes tatil modunda elleham...... Hayırlı ramazanlar...
  8. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı cumalar cemaat!!!!! Bol kazançlı sağlıklı mutlu bir gün olsun..
  9. T

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

10. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı cumalar.. Kurumcu,gezi,offroad.. Kamp vaziyetleri.. yeme içme,sohbet muhabbet ... Hepsi çok güzel bende gelebileydim eyi olacaktı.. Amma velakin pazar günü köyümde(çorum ili osmancık ilçesinde) geleneksel yağmur duası yapacağız.Bende bizzat...

11. T

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese merhabalar.. Eğlenceli ve keyifli geçirdiğimiz pazar günü için özellikle organizasyonda emeği geçenler olmak yeni tanıştığım bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletirken zamanım elverdiği ölçüde ileriki organizasyonlarda aranızda olmaktan...
  12. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. herkeşlere iyi akşamlar... yokmu bu aralar bi gezi neyim.. Metin hocam bi aralar ağaç dikelim filan diyordun.Zamanı geçiyor çaktırmadan... selam ve saygılar sunarım ...

13. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ahhhhh bu nöbet.... Rota da çok iyiymiş. Herkeşlere iyi eğlenceler...
  14. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
  15. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Cümleden hayırlı cumalar...

16. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Haydar ve Sinan ustalara geçmiş olsun ve Allah daha beterini göstermesin.Her yerde ve her zaman böyle ciğersiz,kansız insan hayvanları oluyor maalasef.. Gezi parkuru sağlam görünüyor keşke bu talihsizlik olmasaymış.... İyide kar var muz neyim...
  17. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ustam,abiciğim,hemşerim.... Benim katıdığım son iki gezide sen araçsızlıktan dolayı yoktun.Ben devamlı yazamasamda penceredeyim takip ediyorum.(Hatta video resim atmadığım için Hamdi abi tarafından kesilmiş bir cezam da var.yarın gidebilseydim bu...
  18. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ahaliiii... Cümleden iyi akşamlar.....

19. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Güzel gezi olmuş,iyi batmış makinalar.... Ömer ustam pabuç bulabildinmide girdin oralara yoksam narmal pabuçlarlamı girdin her halükarda helel sana ve bestaya.... Ben maalasef hamdi abi gibi vardiyada idim ve çok şey kaçırmışım,kısmet bidahakine...
  20. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 'Bu hafta vardiyam yüzünden katılamıyorum serkan' Hamdi abi bende aynı dertten muzdaribim. Gidebilecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Herkese Selam ve hürmet ederim....... Topuzoğlu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri