Arama sonuçlarınız

1. B

Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

Ynt: Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009) Şilenin hangi bölgesi buralar, Şile çok geniş bir alan ;)

2. B

Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

Ynt: Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009) Resimlere bakarken içim gitti, çok eylenmişiniz anlaşılan, yaw habersiz gidilirmi bizde evde kös kös oturduk :D neyapalım diye, şaka bir yana elinize sğlık resimlerde güzel olmuş paylaşım için hepinize teşekkürler. ;)
  3. B

Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti Selçuk eline sağlık çok güzel olmuş, spotların kapaklarını nerede yaptırdın veya aldın. Bende kapatmak istiyorum. Montaj ve yapım aşamalarını de verseydin daha iyi olacaktı. ;) Güle güle kullan.

4. B

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Teşekkür ederim. İnşallah sizinde bir Suzukiniz olur onuda modifiye ederiz. ;)
  5. B

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Evrim tam olarak tamamlanmasada kendi çapında iş yaparcaktır.. :)

6. B

Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir.

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir. Tşkler:) meslegim elektronik... ;)

7. B

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir. Koraycım ya ön aksları söküp bakıcaz yada Çağların orada arka keçeleri değiştirirken(Kışlık bakım hazırlıkları) bu arada önleride sökücez Çağlar araç tamir sektörünün tam ortasında biri bir iki telefonla parçaları buluyor kereta :D bizde...
  8. B

1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Hah şimdi oldu dogru söze ne gerek..hadi geçmiş olsun.. ;)
  9. B

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir. Çağlarım sana buradan iyi tatiler her anın tadını çıkar.. Keçe için ve yardım için şimdiden teşekkürler, gelince hallederiz ozaman, sende Suzuki parçaları var veya temin imkanların hızlı sanırım. Demir tampon konusuda bende merak ettim...

10. B

Motosiklet Nasıl Parkedilir?

Ynt: Motosiklet Nasıl Parkedilir? Ağabey ben alıyordum senin motoru şuracığa, çötönkk 2000TL maraf ;D

11. B

Motosiklet Nasıl Parkedilir?

Ynt: Motosiklet Nasıl Parkedilir? Bu bilgiler yaşanan tecrübelerin sonucdur.. ;) Amerika'yı yeniden keşfe gerek yoktur....
  12. B

Japon Polisi Motorsikletli Araç Çekme Ekibi

Ynt: Japon Polisi Motorsikletli Araç Çekme Ekibi Aynen öyle ancak makina 1800 ve 6 silindir, tork ve güç canavarı... ;) çekerken fazla zorlanmıyordur bence.... :D

13. B

FZ-6 / GSR 600 / Hornet 600 / Z-750 Karşılaştırması

Ynt: FZ-6 / GSR 600 / Hornet 600 / Z-750 Karşılaştırması Tork ve güç açısında Z750S daha bir hoş ancak her iki motorsikletide kullanma imkanım olmadı... ;) TDM 850 5Yıldır kullanıyorum artık değiştirmek zamanıdır...yeni 4 silindir daha atik bir makina tercihim olacak..
  14. B

Japon Polisi Motorsikletli Araç Çekme Ekibi

Japon polisi motorsikletli araç çekme ekibi kurmuş, Honda Goldwing marka motorsiklerleri revize ederek araç çekme işinde kullanmışlar, fotoğrafları ilk gördüğümde bende baya şaşırmıştım, Japon aklı nediyelim ;)
  15. B

FZ-6 / GSR 600 / Hornet 600 / Z-750 Karşılaştırması

Uzun bir süre önce araştırırken arşive attığım bir döküman, buradan FZ-6 / GSR 600 / Hornet 600 / Z-750 alacak veya kafalarında soru işareti olan arkadaşlara fikir vermesi için paylaşmak istedim. Yamaha Fazer-600 Suzuki GSR 600 Honda Hornet 600 Kawasaki Z-750 Modellerinin karşılaştırması ...

16. B

Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)

Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009) Bundan 3 hafta kadar önce Hacıllı-Kömürlük-Ağaçdere (Şile) mevkiinde benzer bir gezi yaptık, buradan paylaşmadık ama görüntüler çok benzer, sizinkide çok keyifli olmuş, paylaşım için teşekkürler, Mustafa abinin dediği...
  17. B

Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı

Ynt: Suzuki Vitara Roof Rock Yapımı Uygun bir zamanımda fotoğraf çekemeye çalışırım, kapı kapanınca sıkıntı olmuyor, 1mm 1.5 mm saçtan bükük içine ince bir lastik kaplama yapın yerine takın. Aşagıdaki fotoğraf bir fikir vercektir...Şimdiden kolay gelsin. ;)
  18. B

Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) Hasan elinize sağlık yine keyifli ve güzel bir gezi yapmışşınız. Bu mevsimse o çamuru nerede buldunuz, koordinatları verinde nokta atışı yapalım aramayalım.. ;)

19. B

Boloff; Bolu Abant - Dereceören Mevki Off-Road Keşif Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Boloff; Bolu Abant - Dereceören Mevki Off-Road Keşif Gezisi (27 Temmuz 2009) Bu arada 2. konvoy fotoğrafınız çok güzel çıkmış, gezilerde çok fotoğraf çekilmesinin önemini tekrar hatırlamış olduk ;) bizim gezi hikayelerimize göz atanlar bilir 100-150 poz arası yükleme yaparız, insanlar...
  20. B

Boloff; Bolu Abant - Dereceören Mevki Off-Road Keşif Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Boloff; Bolu Abant - Dereceören Mevki Off-Road Keşif Gezisi (27 Temmuz 2009) Paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık, eminim keyifli bir gezi olmuştur... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri