Arama sonuçlarınız

1. B

Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir.

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir. Çağlar bu keçeden elinde mevcutmu geçen baktım, sol arkanında değişmesi gerekiyor, kışa hazırlık yapmak lazım.. ;)

2. B

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. Dediklerini uygulasan daha stabil bir araç olur o kesin. 33" lastik için bilidigim kadarıla ayna mahrutiler degilde şanzuman degiştiriyorlar Samuray için. Yurtdışı izook ve suzuki forum.com'dan samuray html're bir göz at derim.. ;) kolay gelsin yolun...
  3. B

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. Dursun üstadım, aracın yüksekli olarak nihayi halimidir? :) fazla yüksek gibi görünüyor yanal eğimlerde çok sıkıntı ve dengesizlik yaratır, sonuçta defransiyel kadar nekadar yüksekse okadar yükseksindir? nedersin ? ;)

4. B

Suzuki Vitara Şanzıman, Defransiyel, Debriyaj Teknik Detayları (İngilizce)

Ynt: Suzuki Vitara Şanzıman, Defransiyel, Debriyaj Teknik Detayları (İngilizce) Benimde bilgim bu yönde (yanlışlık olma ihtimalide mevcut). Otomatik araçlara düz vites Vitaranın ayna mahrutisi takıldığında çekiş ciddi oranda iyileşiyormuş. Ancak yine de bu işin üstadları Mehmet Becce abimiz ve...
  5. B

1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Benim aks körükleri değişeli baya bir zaman oldu sıfır problem tavsiye ederim 25-30 TL gibi bir ücreti vardı... 30" Lastik ile aks açısı değişmez yerden dikey olarak yüksekliginiz artar. Aks açılarını yine standart bir Suzuki ile karşılaştırın. Uzun...

6. B

Suzuki Vitara Ön Amortisör Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Ön Amortisör Sorunu Forum kurallarına dikkat eden, üyelerimize ilgi gösteren sorularına cevap verip yardımcı olan ve yerinde yönlendirmeler yapan tüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim. ;) Hakan Irıklı Off-Road Yönetim

7. B

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu Taner bey merhabalar, mesaj içerigindeki sorularınız için Suzuki Bölümü içinde yeni bir başlık açıp bu mesajınızıda taşıyabilirsiniz. Böylece hem sizin sorularınıza özel cevaplar gelir, hemde Özkan bey'in konusu ve gelen cevapları sizinkiler ile...
  8. B

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Raşitbey fotoğrafa bakıp yorum yapmak pek kolay değil, ancak sürekli aks körügünün yırtılmasıda normal degil, bir kere değiştirir uzun süre, taaki dal agaç vs. yırtıp veya eskiyene kadar 2-3 yıl kullanmanız lazım. Ön aks körükleri için burada bir...
  9. B

Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009) Doğal güzellikleri ve manzarası müthiş biryer, paylaşım için teşekür ederim keyifle izledim..

10. B

Suzuki Vitara Şanzıman, Defransiyel, Debriyaj Teknik Detayları (İngilizce)

İnternetde bakınırken bir yerlerden alıp saklamışım ak akçe karagün içindir misali paylaşayım dedim, türkçe tercüme için vaktim yok, dili sade ve anlaşılır. Vitara için güzel teknik detaylar içeriyor.. ;) Burada yazılı bilgiler genel bilgilendirme maksatlıdır, bu yazılara istinaden yedek parça...

11. B

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu 30x9,5 lastiklerilerinizin dış çapı 76,20 Cm Orjinal 27" Lastiklerinizin dış çapı 68,58 Cm Fark 7,62 Cm /2 yaparsak teorik olarak 3,8Cm yükselir.... Ancak lastik çapı büyümesi ve lastigin birazda yanak yapması gerektiginden, Büyük lastiklerde 26/28...
  12. B

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Hadi geçmiş olsun.. :)

13. B

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. Adım adım yanıtlayayım.. 31x 10.50 neden kullanma şansım yok? / Sürtme ihtimali için sürtme olmayabilirde tekerleklerin dönüşlerde içe değme tehlikesi mi var?/ Hemen her ölçüde lastiklerin içerden şasiye...
  14. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Dursun Usta 43 sıra terfi ettin. birkaç sıra olsa anlıyacaz ama....artık bilimiyorum... ;D ;D
  15. B

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. Bahsettigin hali ve son tavsiyemiz ile yaparsan uzun yıllar sorunsuz arazide keyifli bir aracın olur..şimdiden kolay gelsin, yapım aşamalarını Garaj Bölümünde Suzuki yapım hikayesi olarak yazabilirsin. Bol resim ve...

16. B

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. Ek olarak orjinal jantta 31x10.5 kullanabilrsin diye düşünüyorum.. Ancak 2"Body kit de yapman gerekecektir.;(yani şasi kupa arasına 2" yükseltme)
  17. B

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. Öncelikle böyle teknik bir konuda değerli bilgileri paylaşan Onur'a ve Oguz bey'e teşekkür ederim. Sanırım bu yazılarımızı bir çok kez tekrarladık, forum konu başlıkları incelenirse birçok detayada ulaşmak mümkün...
  18. B

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Kit ve Lastikler hayırlı olsun, kit uygulamasıda sağlam ve güzel olmuş elinize sağlık. Aracı Lifte kaldırın. 4H konumunda 4 lastigin döndügünü görün. Bu konumda vitese taktığınızda ön akslar dönüyor ancak lastikler dönmüyorsa Hublarda bir problem...

19. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar...........(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki G.Vitara-1999) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 -...
  20. B

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Paylaşım için teşekkürler, çok güzel bir çalışma olmuş , ciddi emek var, sıradaki modifikasyonlarınızı merakla bekliyorum Sanırım lastikler ön tampon kilit defransiyel...diye devam edersiniz...Bu arada aracın yaklaşma, uzaklaşma ve karın açıları çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri