Arama sonuçlarınız

1. macir_ertan

Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? Hakikaten yaaa...ayynen saygıyla eğiliyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2. macir_ertan

Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? Merhaba bence Defender 110.: tabi ki kendi kategorisine ve kendi maharetine göre kendini ispatlamış araçlar var zaten bu arada şoförün de etkisi ve hakkını yememek şartıyla ;) siz sınırı kendiniz belirlemişsiniz ve iki kendine göre çeşitli...
  3. macir_ertan

Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

Selam arkadaşlar Pazartesi günü ani bir kararla önceden aldığım ve aracımın içinde öylece durup duran ve son günlerde aracıma binen inen,etrafımdaki bilmeyen kişilerin(bu nedir?otomatik silahmıdır?demir kesme aletimi?...kriko dediğimde yalaaaaan) soru ve cevaplarıyla gözüme daha da bir batmaya...

4. macir_ertan

Defender Lastik Havası ?..

Ynt: Defender Lastik Havası ?.. Merhaba aracım Defender 90 üzerinde Federal marka 4 mevsim lastik var ebadı 235 85 P16 lastik hava basınçlarını kaç yapmalıyım yada ne kadar olmalı
  5. macir_ertan

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı İbrahim sen ne ettin abi böyle yazdığı satırlarla bu kadar mı duyguları tercüman olabilir bir insanın bir insana,en az 7 kere okumuşumdur yazdığını :) selamlar

6. macir_ertan

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi! İlhan beyin dediği gibi benmim de başıma geldi bir önceki aracım 91 düz dizel Defender 110'un da ısıtma bujilerinde sorun vardı çıkardığımda orjinal ısıtma bujilerini aldığımda ölçü olarak aynı değillerdi biraz tereddüt etsekte yenilerini yani eskilerine göre daha...

7. macir_ertan

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı Hüseyin arazinin efendisi deyince aklıma geldi,efendeisi değil Defendisi diyesim geldi :) :) :)
  8. macir_ertan

1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

Aslında söylenecek ve yazılacak çok şey var :( ??? konu off road parkuruna dönmesin,en iyisi memleketimi uzaktan sevmek herşeyi eskisi gibi hatırlamak
  9. macir_ertan

Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme

Ynt: Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme Hepsi birtarafa arkadaşlar benim Defnder90'ın arka frenlerinin diskli olduğunu aldıktan 2 gün sonra farkettim :) bambaşka be...

10. macir_ertan

alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum Abi gelin tabi seve seve yardımcı olurum,ticaret deyince pek anlamam:fakat fiyat konusunda kesinlikle yardımcı olurum diyelim :)

11. macir_ertan

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum Evet son 5 senedir Bulgaristanın Haskovo şehrinde ikamet etmekteyim
  12. macir_ertan

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum Peki Sinan bey bilgilendirmeniz ve uyarılarınız benim için çok önemli,yarın ürünü teslim almaya gittiğimde söylediklerinize dikkat edeceğim selamlar

13. macir_ertan

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum Evet Umut bey biraz garip ama arabalar ve elektronik burada ülkemize göre neredeyse 3'te 1 fiyatına servis şefi bir arkadaşım var onun vasıtasıyla buldum inşallah sorunsuz kullanırım çok teşekkürler
  14. macir_ertan

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum ''merkezci'' nickli üyeye bir daha teşekkürü borç bilirim,gün içinde yaptığım birkaç telefon görüşmesinden sonra eberspacher kuru tip kabin içi ısıtıcıyı buldum yarın da cihazı kısmetse görmeye hatta almaya gidiyorum 300 leva gibi bir fiyat...
  15. macir_ertan

Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Ynt: Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp Sanki değilmi Hakan bey bana da biraz asimetrik gibi geldi

16. macir_ertan

Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Dacianın yeni G klas :) paylaşıldı ise affola,işte resimler
  17. macir_ertan

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Kara donlu deyin ister kara kalpaklı deyin ;) çok güzel görünüyor
  18. macir_ertan

95 Defender 90 yeni resimler

Ynt: 95 Defender 90 yeni resimler Merhaba Hüseyin bey makina demişsiniz de bende bulunduğum şehirde baya yaygın olan araç üstü tattoo yani dövme yapan kişilerin netteki adreslerine bakıyordum ön kaputun üstüne kızıl şimşeklerin ortasından ''MACHİNE'' yazısı çıksa hiçte fena durmayacak...

19. macir_ertan

Ynt: 95 Defender 90 yeni resimler Merhaba İlyas bey inanın aracı almaya gittiğimde zira bir görüşte dış görünümü herşey aşağı yukarı söylüyordu önce kaputu açtım motoru görünce ve sesini duyunca şaşkınlıktan yanımdaki arkadaş diyor elimi cebime atıp hemen kaporoyu vermişim selamlar :)
  20. macir_ertan

Ynt: 95 Defender 90 yeni resimler Merhaba Gökhan bey bende bu motordan bugüne kadar hiç rastlamamıştım alırken orjinal fabrika çıkışı bu motorla özel sipariş MPİ 2000 cc 136 hp belli sayıda üretildiğini söylemişlerdi aracın herşeyi tastamam olduğundan bu detaya pek kulak asmamıştım,hani...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri