Arama sonuçlarınız

1. S

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler 1960 tuzla var bende nissan 2.7 tdı motor var , cj ler yanında halt etmiş. Safranboluda hangi off road cıya veya cj ciye sorarsanız hepside söyler. Safranbolu karabükte bizim tuzlayı gecen bir tane cj yok .

2. S

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım 1960 jeep wıllys ama cj ler bile gecemiyor . işte size bir parça video http://www.youtube.com/watch?v=yFmdECouEXI
  3. S

Cj5 Kupa Aranıyo

Ynt: Cj5 Kupa Aranıyo orjinal kupa lazım. Kapalı kasa olursa daha iyi olur .

4. S

Cj5 Kupa Aranıyo

CJ5 komple şasesi ile birlikte kupa aranıyo .Cürügü carıgı olmayan bi kupa olması lazım.Elinde olan veya tanıdıgında olanlar varsa mesaj ataması rica olunur.
  5. S

DANA 44 arka defransiyele kilit aranıyor

Ynt: DANA 44 arka defransiyele kilit aranıyor satan kimse yok mu ya .

6. S

DANA 44 arka defransiyele kilit aranıyor

DANA 44 arka defransiyele kilit aranıyor .

7. S

64 willys i dizele çevirme yardım

Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım MOtor satılmıstır .
  8. S

64 willys i dizele çevirme yardım

Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım Bence en iyisi nissan td27 1960 tuzla ya taktık hiç bir sorun yok 5-6 senedir motor üstünde arazide olsun normal yolda olsun hiç sıkıntısız gidiyor. Cj ciler yolda bakıyor tuzla gecerim hesabını yapıyor ama tabi altındaki motoru bilmiyor işte o an o cj ye...
  9. S

Cherokee xj (kare kasa) arıyorum.

dizel cherokee xj yani kare kasa cherokee arıyorum .aracın dizel olması lazım , benzinlisi vardı cok yaktıgı için sattık ,bizde dizel arayısına girdik internette cok aradım ama cok para istiyolar ucuz makul fiyata bulursam alıcam, hasarlı veya kazalı olursada hasar durumuna baglı almayı...

10. S

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Aynı Traktorun motor Hariç bütün parçaları bulunur. Parça Parça veya komple satılır mesaj atmanız yeterli olur .

11. S

1964 MODEL FORD 250

Ynt: 1964 MODEL FORD 250 bu aracın aynısından bizde de var .64 model f 250 kasası bundan degil. kasa camurlugun önünde ayak basma yerileri var . bizde toplamayı düşünüyoruz. İlk olarak v8 dizel motor koymayı planlıyoruz acaba nasıl bi motor koyarsak verimli olur ? Birde öndeki orjinal (ORJİNAL)...
  12. S

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım buda diger videoları. http://www.youtube.com/watch?v=Ia-M2eg-JA8 http://www.youtube.com/watch?v=l3NCAaNyz40

13. S

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım buda bizim wıllys. http://www.youtube.com/watch?v=UA5p4V345tM
  14. S

Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum evet ya aracı bastan toplayacagım için benim için sıkıntı yok.:=)
  15. S

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum hasarlı veya kazalı dizel cherokee yokmu ya motoru gidik felan da olur hertürlü dizel kare kasa cherokee olur.

16. S

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum GünceLLL
  17. S

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum Güncell
  18. S

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum strex motoru cok yaktıgı söyleniyor .ama ben kare kasa dizel motoru gidik felan bişey bulursam kendi orjinal motorunu yaptıracam .

19. S

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum ilanı bulamadım acba tam olarak sitesini verebilirmisiniz ?
  20. S

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum starex motorlu koymıyacamki kendi motorunu yaptırıcam .Bildiginiz bi yerde varsa hasarlı veya kazalı bakabilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri