Arama sonuçlarınız

1. Mustafad

satılık türkiyede eşi olmayan pajero

Ynt: satılık türkiyede eşi olmayan pajero Engin, hayırlı satışlar.

2. Mustafad

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Elinize sağlık, varsa 90 resimleriyle devam edin bence. :D
  3. Mustafad

89 model 2.8 satılık hılux

Ynt: 89 model 2.8 satılık hılux Hayırlı satışlar. Görüntü iyi olmamış gerçekten. Keşke MT ebadında AT tercih etseydiniz. Selamlar.

4. Mustafad

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011) Sevindim abi, iyi yolculuklar. İhtiyaç olursa ara. Selamlar.
  5. Mustafad

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011) Takip, Abi geçmiş olsun.

6. Mustafad

Motorunu Değiştirenlere Müjde :)

Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde :) Mayıs ayında muayene yaptırdım, benim aracın da motor numarasına bakılmadı. Ancak, aynı istasyonda görevlilerle çekme kancası yüzünden tartışan TD5 Disconun sahibi, motor numarası okunmuyor diye yetkili servise gönderildi. Selamlar.

7. Mustafad

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Takip, fotoğraf yükleyen arkadaşlara teşekkürler.
  8. Mustafad

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan Abi, tabanca gibi ama, altıpatlar olanından. Her koşulda çalışır, iş görür, tutukluk yapmaz ancak biraz yavaştır. :D Sizin araç daha bitmedi mi ?
  9. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Birkaç fotoğraf ;

10. Mustafad

Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Sanırım Ercan Usta'dır. Sarnıç'ta servisi var, takdiri bize düşmez ama; İyi usta ve iyi insandır.

11. Mustafad

Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Fazla hasar olmamasına sevindim. Diff. ve şanzıman yağlarını değiştir bence. Bugün benim diferansiyellerden yağ-su karışımı tuhaf bir sıvı çıktı.
  12. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Takıldı, bugün Çiçekliköy yakınlarında bizzat test ettim, sonuç olumlu. :D :D

13. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Geçmiş olsun, suyu hava filtresi girişindenmi almış ?
  14. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Teşekkürler, hata bende ayakkabıyı çıkarmamam gerekiyordu.
  15. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Derede kırık şişeye bastığım için ayak tabanımda derin bir kesik var, dikiş zamanını da geçirmişiz. Birkaç gün evde oturacağız artık, başka sıkıntı yok. :D :D

16. Mustafad

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  17. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Arazi aracına benzedi diyorsun yani. :D :D
  18. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Aslında arkada kilit vardı. Diff. ayna dişlisindeki bir sorun nedeniyle geçici olarak 15 gün önce standart diff. taktık. Yarın kendi diferansiyeli geri takılıyor.

19. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Serkan Hocam'ın araç geziye katılamayınca Hilux ile idare etmeye çalıştık. :D :D :D
  20. Mustafad

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Güzel geziydi, ıyi zaman geçirdik, katılan arkadaşlara teşekkürler. Ben de foto ve video yok maalesef.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri