Arama sonuçlarınız

1. A

As 250 Doç Kafa Sallıyor 70 - 80 Km Aralarında Sarsıntı

onlar da da bir problem yok ne iştir çözemedim.

2. A

hepinize çok teşekkür ederim ancak araçta ön dingili değişmeden önce eski dingil varken böyle bir sorun yoktu yani eski şuan bu sorunu yaşatan dingil eski araçta iken de aynı sorunu yaşatıyordu ama ne iş tir ki bir türlü bulamadık.
  3. A

mesela araç 70 e gelince sarsıntı başlıyor ve 80 de bitiyor vitesi boşa atıp yavaşladığımda sarsıntı olmuyor ama viteste yavaşlarken mesela 80 den 70 e ya da 60 a düşerken sarsıntı yine yapıyor yani viteste gazla iken güçte iken sarsıntı oluyor ancak ağırlık konularını pek anlamadım nerelere...

4. A

ne yazık ki söylediğiniz bahsettiğiniz her şey sapa sağlam sorunsuz dingilde boşluk yok direksiyon kutusu ve rotlar sağlam her şey bizzat ellerimizle test edildi onarıldı yani ön dingili değişirken makasları vs. her şeyi sağlam bir şekilde monte ettik ama ne yazık ki 70 ile 80 arası sallantı...
  5. A

1985 model eski tip doç aracım 70 - 80 km sürate ulaştığında bu arada acaip derecede kafa sallıyor direksiyon vs. zor tutup kontrol sağlıyoruz ancak sürat artıkca örneğin 90 a çıkınca sarsıntı sallama kesiliyor ve 70 e ulaşmadan ve altında ise de sallama olayı yok sadece 70 ile 80 km aralarında...

6. A

Komple Restore Edilen Bu Fren Sistemi Neden Tüv Muayenesinden Geçirtmez

ilginize teşkkür ederim ancak fren ayarı dediğiniz gibi yapıldı yinede sonuç bu oldu

7. A

Komple Restore Edilen Bu Fren Sistemi Neden Tüv Muayenesinden Geçirtmez

Merhaba gezenbilir üyeleri umarım benim gibi böyle eski araçla uğraşanlar vardır 1985 model as 250 gibi bir araç olduğundan her usta anlamıyor anlıyan ise bıkmış ve uğraşmak vs. istemiyor malum yeni araçlar da sök tak ile iş bitiyor neyse konuya gelecek olursa tüv türkün muayene raporunun...
  8. A

Eski As 250 Araçları Iyi Bilen

İlginize çok teşekkürler ancak bu motor için hangi motor yağını kullanmalıyım yarı sentetik 15 w 40 mı yoksa 20w 50 mi bir de motorun içini su kanalları dahi ne ile nasıl sorunsuz temizleyebilirim. malum bir süre beklemiş araç
  9. A

ama kapı kolları sanki eski modeller gibi bundan önce 1985 model vardı yine kapı kolları siyah dikdörtgen yani yeni tipti.

10. A

Öncelikle ilginize teşekkür ederim ancak ben bildiğim kadarı ile 1989 a kadar aynı kupa diye biliyorum. sizin deyiminize göre benim fotoğraflarını yüklediğim aracım aynı araç mı oluyor kapı kolu eski benzinli araçlar gibi bir de motor resim yükledim. lakin 1989 da kupa değişti diye biliyorum...

11. A

Merhaba gezenbilir ailesi bu bahsettiğim 1980 li 250 lik doçları iyi tanıyan bilen birilerine ihtiyacım var bilgi almak için 1985 model araç aldım bizde önceden de 1986 vardı fakat kupa daha doğrusu kapı kolları eski tip ve fındık motor iki çeşitmiş biri kalem enjektör serisi imiş içime kurt...
  12. A

L200 Motor Yağ Çubuğundan Duman Atıyor ?

Merhaba değerli forum üyeleri 2 ay kadar önce aldığım araç yağını değiştirmeme rağmen motor yağ çubuğundan acaip yağ atıyor üzerine elimi yada peçete tutsam acaip ıslanıyor simsiyah oluyor ama gaz verildiğinde kesiyor atma olayını vs. bunun sebebi nedir yağda eksilme yok egsozda siyah duman var...

13. A

L200 Yağ Çubuğundan Duman Ve Yağ Atma Sorunu ?

Değerli L200 kullanıcıları Aracım 2009 220 000 km de Aracımda motor sıcakken yağ çubuğunu çektiğimde üfleme ve etrafa yağ attığını görüyorum üstelik peçete ile yağ çubuğunun deliğini kapattığım zaman mendil hep yağ oluyor ama mavimsi duman vs. yok yağda eksilmiyor bu durum neye işaretir.
  14. A

Çekme Belgeli Doç' Satılıktır.

Dodge AS 250 Model 3.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 250272229 ilgilenen olursa ulaşabilirler.
  15. A

As 250 Fındık Motorlar

beyler bir tane 88 model perkins motor buldum motor çalışırken yağ çubuğundan biraz üfleme var gibi lakin azı çoğu bilmiyorum parmağımı tutunca elime epey üfleme geliyor üst yağ kapağını söküp üzerine koyunca rölantide gaz verince de üflüyor lakin tam olarak bunu nasıl anlarım ne derece üflemesi...

16. A

As 250 Fındık Motorlar

beyler şimdi benim uygun fiyata fındık motor denilen nalet ten bulmam lazım :) ankarada daha uygun bulabileceğimi düşünüyorum sizce hangi hurda ya da neresi uygun fiyata verebilir ben artvindeyim kendim. trabzon rize tarafı aramadığım yer kalmadı araca ihtiyacım var millet 2000 tl den fiyat...
  17. A

As 250 Fındık Motorlar

ilginize teşekkürler lakin burayı aradım açıkçası çok uçuk fiyatlar veriyorlar söktükleri araç zaten 4 bin liralık araç :) 2 bin ile 2 500 civarı fiyatlar veriliyor acaba uygun bulabilceğim yer yokmudur uç kuruşluk araca o kadar masraf etmek te istemiyorum :/
  18. A

Defender Şanzıman Arıyorum

beyler aracımda 80 ile 90 arasındaki modellerdeki gibi şanzıman mevcut ve sanırım şanzıman da sorun var yani vitese koyuyorum araçta ğırr diye ses geliyor araç hiç hareket etmiyor sorun yokuşta giderken araç gaz kesti ve bende debriyaj tazeledim debriyajı yokusta olduğum için hızlı çekince bir...

19. A

Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı

beyler bizde eskiden dönme toplanmış 110 luk 2.5 motor defender var 5 ileri şanzıman ancak bunun arazi kullanımını anlayamadım bu araçlarda diff kilidi varmı arazi şanzımanında sol tarafta diff lock yazıyor ben genelde sağdan ileri l ye alıp geziyorum ancak çoğu zaman patinaj yapıyor örneğin...
  20. A

As 250 Fındık Motorlar

beyler bizde as 250 var 1975 model bu araca bmc motor konulmus bu bmc hangi motor acaba merak ediyorum hangi araçtan takılmıs birde arazili doç düşünüyoerum eski tiplerden fakat fındık motor cıkma nereden bulabilirim bu konu hakkında görüşleriniz ve tecrübelerinizi merak ediyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri