Arama sonuçlarınız

1. mokinto

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Siz bu çekimleri yaparken,bizde rehberin peşinden gidiyorduk belki bir şey görürüz diye ama esas siz görmüşsünüz. :o

2. mokinto

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Aslında iyi örneklerde var mesela (reklam saymayın lütfen) Kemer'de motif dalış, Sarıgerme'de Sarıgerme Diving Center ,daha adını hatırlayamadığım 1-2 dalış merkezi gayet profesyonelce işlerini yürütüyorlardı. Bunlar(mermaid) maalesef sadece skora...
  3. mokinto

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Nereydi burası?

4. mokinto

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Bu arada geçen hafta Fethiye'deydim. 60 kişilik dalış teknesi ve 16 kişilik dalış grubuyla hiç bir brifing vs verilmeden sadece ticari amaçlı deneme dalışlarının ön planda tutulduğu ve bu sebeple deneyimli dalgıçların dalışlarını sadece suya batıp...
  5. mokinto

Derinlerdeki Dostluk

Ynt: Derinlerdeki Dostluk 2006 yılında bu batığa Kürşad Tüzmen ile Fransa Dış Ticaret Delege Bakanı Christine Lagarde beraber dalmışlardı. Kemer'e dalışa gidenlerin muhakkak uğraması gereken bir batık. Paris batığı ve diğer bir çok batıkla ilgili bilgilere www.turkiye-wrecks.com sitesinden...

6. mokinto

Evet arkadaşlar buyurun. En iyi dalış deneyiminiz neredeydi(yurtiçi- yurtdışı) Benim için ; Manta point Maldiv- Türkiye'de Kanyon-Kaş. Neden en iyi dersek mantaya değdim daha ne olsun canım :)

7. mokinto

2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum

Ynt: 2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum Federasyonun belirlediği fiyatlar vardır. Kimse 2*cmas sertifikası için 1500 Tl talep edemez. Fiyat çok fazla.
  8. mokinto

The Cove

Su altı araştırma derneği üyesi Mutlu Payaslıoğlu'ndan alıntıdır! "Merhaba, Ülkemizde çok tartışılan sualtı memelilerinin gösterilerde kullanılması konusuna da değinen bir film olan "The Cove" bu ay sonunda ABD'de gösterime girecek. Japonya'da gösteri ve yemek amaçlı avlanan yunusların dramını...
  9. mokinto

Sharm El Sheikh Dalış Gezisi (6 - 14 Temmuz 2009)

Ynt: Sharm El Sheikh Dalış Gezisi (6 - 14 Temmuz 2009) Eline sağlık Seval. Tekrar oradaymış gibi oldum.

10. mokinto

Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası.

Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası. Bir ek daha yapmak istiyorum. Toplam 4 kişi masaj yaptı. Sait bey ,ben ,İlker ve Seval. İyiki Seval yanımızdaymış yoksa diğer insanlar iyi niyetimizden şüphe edebilirdi ;D.

11. mokinto

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri Kıyafet konusu dalışı nerede hangi sıcaklıkda yapacağınızla önem kazanıyor. Bende Mares 7-5-3 triastic ıslak tip ve oceanic shorty var. Son üç dalışımıda sıcak sularda yaptığım için artık uzun kıyafeti götürmüyorum bile. Uzun kıyafet sıcaklık sağlar ve yara bereden...
  12. mokinto

Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası.

Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası. Bende yakın zamanda şahit olduğum bir olayla konuyu hortlatayım. Geçen hafta Mısır dalışımızda dünya scuba şampiyonu olduğunu öğrendiğimiz Rus bir bayan tekneye titreyerek ve elleri şişmiş olarak çıkarıldı. Sorun parmaklarında bulunan yüzükler sebebiyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri