Arama sonuçlarınız

1. A

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 103938294 numaralı araca da bir bakmanızı tavsiye ederim. Bir arkadaşımız için düşünüyorduk bakmaya gittik,araç oldukça bakımlı hata ve boya olmayan yorgun kullanılmamış bir araç, takas konusunda anlaşamadığımızdan kendi aracımızı satarak almayı planlıyoruz. Bu...

2. A

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Sayın Mehmet Can Bey düşünce ve yorumlarınıza aynen katılıyor,paylaşımınız için ayrıca teşekkür ediyorum.
  3. A

2007 MITSUBISHI 4*4 BAGAJ İÇİN DÜZ KAPAK ARIYORUM.

Arkadaşlar mıtsubıshı L200 üm için çıkma düz kapak arıyorum.Aracım bordo renkli bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

4. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI .....mesela doğu kökenli esnaftan alışveriş yapmayın . Evet arkadaşlar konumuzun geldiği yere bir bakın lütfen. Aynı vatan topraklarını paylaştığımız ordumuzda görev alan bir çoğu belki vatanı için şehit düşmüş her vatan...
  5. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Sizin çelişkili yaklaşımlarınız ile konuyu nereye taşımak istediğinizi malesef anlayamadım.Size zaman kayıbı yaşattığım için özürümü kabul etmenizi diler, tavsiyeleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim.

6. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI [ Sayın arkadaşım fikirlerinizi saygıyla karşılıyorum.Vatandaş olarak yapmam gerekeni bu güne kadar elimden geldiğince yapmaya gayret gösterek sandık başında oyumu kullandım.Demek ki doğru olan yere atma konusunda pek...

7. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI
  8. A

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

Ynt: HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR Kurban Bayramınızı Kutlarım.Saygı Ve Sevgilerimle..
  9. A

Kurban Bayramı Kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması Kurban Bayramınızı Kutlarım.Saygı Ve Sevgilerimle..

10. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Saygıdeğer Sedat Bey ve diğer arkadaşlarım ben şahsım adına bu konuyu başlatırken hiç bir siyasi görüşe dayanmadan elimden geldiğince fikir ve görüşlerimi belirtmeye çalıştım.Sizlerinde belirttiği gibi bu büyük bir aile...

11. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Arkadaşlar 13 ekim 2012 günü Ankara Tandoğan Meydanında saat 13-00 da düzenlenecek bir teröre hayır yürüyüş olduğunu duydum,katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur...
  12. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Vakit ayırarak konuya bakma ve cevap yazma inceliği gösteren tüm arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum.Üç beş kişide olsak bir gün inanıyorum ki bizlerde hayvan haklarını savunabilmek amacıyla yan yana gelmeyi...

13. A

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Aracınız kaporta aksamı ve iç aksamı hor kullanılmamış gayet güzel ve bakımlı bir araç satın almışsınız.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  14. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Ben ankarada aracım ve kendim her zaman için hazırım.11 Kasım veya yarın hiç önemli değil.Gezenbilir ailesine ulaşmakta pek başarılı olamadım herhalde sizlerden ricam bu konuyu daha etkin nasıl duyurabileceğim hakkında...
  15. A

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Şu ana kadar duyarlılık göstererek fikirlerini beyan eden tüm arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

16. A

Değerli GEZENBİLİR üyesi arkadaşlarım,Her geçen gün artan arkası kesilmeyen hepimizi içten yaralayan terör olayları karşısında artık sessiz kalmamamız gerektiğinini düşünmekteyim. Bizlerin dağ ve bayırlarda ülkemizin bir çok doğa harikası ortamlarında gezmemizi her türlü etkinliklerimizi...
  17. A

Kocaçay Deltası Longoz Ormanları

Ynt: Kocaçay Deltası Longoz Ormanları Paylaşım ve resimlerin için teşekkürler.Gezilecek yerler listeme mutlaka alacağım.Oldukça keyif ve huzur veren bir ortama benziyor.
  18. A

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli doğasever arkadaşlar burada paylaştığınız bilgi ve fotoğraflara için sizlere teşekkür ederim.Bizlere faydanız çok oluyor.Bende yeni 4*4 Mıtsubıshı L200 aracımla en kısa zamanda doğayla buluşmayı planlıyorum.Kısa zamanda paylaşımlarınıza...

19. A

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz Çok güzel ve yerinde bir tercih yapmışsınız.Ayrıca fotoğraflarınızda çok güzel.Tebrikler.
  20. A

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan Bey Geçmiş olsun ,acil şifalar dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR