Arama sonuçlarınız

1. kerem~~avci

Grand Vitara Xl 7 ?

bu araçlarda 2 tane yakıt basınç müşürü var pompada ve rail de onlarda arıza yapabiliyor . motor peugeut 407 ve bazı citroenler ile aynı . parça sorunu yaşanacağını sanmıyorum

2. kerem~~avci

Grand Vitara Xl 7 ?

kızdırma bujileri vaktinde değişmezse sökerken ucu motorun içinde kalıyor . tornacı cesaret edip alırsa alır yoksa silindir kapağı sökülüyor . çok dikkat edin . bujiler patlarsa hemen değiştirin . enjektörler kapağa kaynıyor evet . enjektörü kolay bozmaz ama bozarsa size çıkma yada sıfır...
  3. kerem~~avci

Ön Vinç, Araç Muayenesinden Geçer mi?

arkadaşlar ön vinç tampon üzerinde olunca muayneden geçmiyormuş . vincin projesi falan çizilmiyormuş . illaki gömme mi olması lazım . araç liberty 2,8 crd

4. kerem~~avci

Cb Telsiz (president George) Ve Miknatisli Anten (midland)

0531 610 14 85 görüşebilirmiyiz
  5. kerem~~avci

İstanbul'da Niva ustaları

raif usta var işin ehlidir . maslak atatürk oto sanayi .

6. kerem~~avci

2000 Pathfınder Otm. Şanzımanda Sorun...

zamanla dişlilerin arasında olusan ufak bosluklar yapar .. önemli bişe olduğunu zannetmiyorum .

7. kerem~~avci

Yeni 3,3 Aracımla Aranızdayım .

ufak bi ses geliyordu önden önemseyip bostancı erol ustaya gittim . ön salıncak burçları değişti genel kontorller yapildı keyfile sürüyorum .. aracını ihtiyac olarak kullanan var zevk için kullanan var . ama pathfinderin iyi arac olduğu kanaatindeyim
  8. kerem~~avci

3,3 Le 2000 Modele Chiptuning

arkadaşım ebaydan bi chip getirdi . bu araçlar için daha önce uygulayan oldumu .. takmadan önce size danışmak istedim
  9. kerem~~avci

huzur doğada !

huzur doğada !

10. kerem~~avci

Yeni 3,3 Aracımla Aranızdayım .

lada samurai ve vitaradan sonra 2000 model 3,3 140,000 milde bakımlı bi araç aldım . aracımdan çok memnunum . lpg fiyatı 2,40 krş . aracım 50 krş yakıt yakıyor km'de . araştırmacı ve meraklıyım sorunu olanlara yardımcı olmak isterim . bu aracın ustasının erol bey olduğunu öğrendim . tahminim bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR