Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım 1999 model 2.5 tdi 102 hp olanlardandır kaportasında değişen yok boya var km 540 bin fakat motor durumu 100/90 dır.motor yürüyen aksam çok iyidir.içi yapılıdır.3lü yatak olabilen koltuk vardır.camlar perdeli ve filmlidir.yeni yazlık ve kışlık lastikleri vardır.kısa mesafeli yerlerde kamp...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
arkadaşlar benim aracım ducato 2.8 2005 model motokaravan aracı yeni aldım trafik siğortası 290 tl ödedim.aynı araç geçen yıl 550 tl ödemiş.siğortacının dediğine göre benim sattığım diğer bir aracın indirimini bu araca aktarmış o nedenle siğortam...
Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)
şenol bey verdiğiniz bilğiler için teşekkür ederim.şenol bey ben ankaradayım .ismim cemalettin alkur. kamil koç otobüs firmasından emekli oldum.şu günlerde j9 arayışı içindeyim.istanbula gelmek istiyorum geldiğim zaman sizinle görüşüp karavanınızı...
Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)
şenol bey karavanınız gerçekten çok güzel olmuş güle güle binin.Sizin karavanı görünce bende heveslendim ve bende j9 arayışına geçtim.şenol bey acaba aracın iç kısmının maliyeti ne kadar tuttu bilğilendirirseniz çok memnun olurum.teşekkürler.
arkadaşlar karavan almak niyetim bunun için 90 model lada samaramı satıyorum.aracım türkiyeye gelen ilk4 ladadan biridir.celik jantı var lastikleri yeni lps si yeni motoru ve yürüyeni çok iyidir.muayenesi vardır.fiyatı:3300tl.dir.ilğilenen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.cemalettin...