Arama sonuçlarınız

1. cemo70

Motokaravan Alamayanlar Için Ideal Transporter T4 2.5 Tdi

aracım 1999 model 2.5 tdi 102 hp olanlardandır kaportasında değişen yok boya var km 540 bin fakat motor durumu 100/90 dır.motor yürüyen aksam çok iyidir.içi yapılıdır.3lü yatak olabilen koltuk vardır.camlar perdeli ve filmlidir.yeni yazlık ve kışlık lastikleri vardır.kısa mesafeli yerlerde kamp...

2. cemo70

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

çok sevdiğin abdi abimi kaybetmenin üzüntüsü içindeyim allah gani gani rahmet eylesin.topragı bol olsun ailesine baş sağlı dilerim.
  3. cemo70

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası arkadaşlar benim aracım ducato 2.8 2005 model motokaravan aracı yeni aldım trafik siğortası 290 tl ödedim.aynı araç geçen yıl 550 tl ödemiş.siğortacının dediğine göre benim sattığım diğer bir aracın indirimini bu araca aktarmış o nedenle siğortam...

4. cemo70

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor hikmet karavanın çok güzel olmuş.hayırlı olsun kazasız belasız geziler dilerim.
  5. cemo70

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor hikmet karavanın gerçekten çok güzel olacak inşallah bir an önce kavuşursun.

6. cemo70

Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) çok teşekkür ederim şenol bey.

7. cemo70

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) şenol bey verdiğiniz bilğiler için teşekkür ederim.şenol bey ben ankaradayım .ismim cemalettin alkur. kamil koç otobüs firmasından emekli oldum.şu günlerde j9 arayışı içindeyim.istanbula gelmek istiyorum geldiğim zaman sizinle görüşüp karavanınızı...
  8. cemo70

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) şenol bey izalasyon malzemesi olarak ne kullandınız.
  9. cemo70

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) şenol bey karavanınız gerçekten çok güzel olmuş güle güle binin.Sizin karavanı görünce bende heveslendim ve bende j9 arayışına geçtim.şenol bey acaba aracın iç kısmının maliyeti ne kadar tuttu bilğilendirirseniz çok memnun olurum.teşekkürler.

10. cemo70

satlık 90 model lada samara

Ynt: satlık 90 model lada samara hayırlısı olsun süleyman bey.

11. cemo70

Ynt: satlık 90 model lada samara araç satılmıştır.ilğinize teşekkür ederim
  12. cemo70

Ynt: satlık 90 model lada samara tabi süleyman bey bilği veririm.

13. cemo70

Ynt: satlık 90 model lada samara iç kısmı
  14. cemo70

Ynt: satlık 90 model lada samara 90 model lada samara
  15. cemo70

arkadaşlar karavan almak niyetim bunun için 90 model lada samaramı satıyorum.aracım türkiyeye gelen ilk4 ladadan biridir.celik jantı var lastikleri yeni lps si yeni motoru ve yürüyeni çok iyidir.muayenesi vardır.fiyatı:3300tl.dir.ilğilenen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.cemalettin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR