Arama sonuçlarınız

1. S

Kamp Çantası Seçimi Üzerine

Loap çantayı listeden çıkarıyorum sanırım, bugün bir mağazada ürünü incelemek istediğimde satıcı sırt sisteminin iyi olmadıpı yönünde epey açıklama yaptı. Sanırım çantayı satmak istemiyor :)

2. S

Ayhan Bey, öneriniz için teşekkür ederim. Önerilerinizi değerlendirmeye alacağım. Merak ettiğim bir marka var: Aspen Sport, yurt dışı fiyatları epey uygun ama kaliteleri nasıl, bilir misiniz?
  3. S

Öneriniz için teşekkürler Okan Bey, ne yazık ki bu çanta hiçbir satıcının stoklarında bulunmuyor.

4. S

Merhaba arkadaşlar, Epeydir yazılanları okuyorum forumda. Okudukça da öğreniyor bildiklerimi farklı deneyimlerle sınıyorum. Burada öğrendiğim ve öğreneceğim her şey adına teşekkür ederim bilgilerini paylaşanlara. Defalarca sorulan, yanıtlanan bir soru da ben soracağım. (Hâl böyle iken ne diye...
  5. S

likya yolu aralik yol arkadasi

Ynt: likya yolu aralik yol arkadasi Net tarih aralığınız nedir?

6. S

Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Merhaba, wikiloc''tan indirdiğimiz bir rotayı (iz kaydı ya da her ne isim veriliyorsa) motionx programıyla kullanmak mümkün mü? Aslında motionx programını nasıl kullanacağımı anlatan biri olsa şöyle resimli falan çok güzel olurdu. Var mı böyle bir anlatım?

7. S

Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım Üzülerek 2009'da da kuralın geçerli olduğunu bildirmek zorundayım. Bunlar çok önemli değil aslında asıl önemli olan terim üretemiyor olmamız.
  8. S

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım Evet :)
  9. S

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım Merhaba, Doğru yazımı "Türkçeyi" Kural: Yapım eki almış özel ada gelen çekim ekleri kesme imiyle ayrılmaz. Örnek: Giresunluyum :) Eskiden kural sizin bahsettiğiniz gibiydi ancak TDK'nin yeni yazım kılavuzlarında son olarak benim yazdığım geçerli...

10. S

Gezenbilir Giresun Grubu

Ynt: Gezenbilir Giresun Grubu Engin A. 1982 Bulancak Maltepe İstanbul'da yaşıyorum.

11. S

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, İstanbul'dan Engin. Türkçe öğretmeniyim, bir zamanlar bisikletle dolanırken artık makinesiz gezenlerdenim. :)
  12. S

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim Katkılarınızdan dolayı teşekkürler Hasan Bey, Benim gibi yeni başlayanlar için deneyimlerinizi paylaşmanın değeri oldukça büyük.

13. S

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim Sayın "mecelik", "Eleştiri geliştirir." derler, eleştirilmekten hoşlanmayan -hazzetmeyen- bir toplum olarak yapılan eleştirileri olumlu yorumlamanızı tebrik ediyorum. Ürünlerin niteliğini kullanım sonrasında da paylaşacağınızı umuyor, mutlu kamplar diliyorum.
  14. S

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim Merhaba, Güle güle kullanın aldığınız malzemeleri. Bıçağı bilettiniz mi, sonucu ne oldu, paylaşabilir misiniz?
  15. S

Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirvesinde (06 - 07 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirvesinde (06 - 07 Ekim 2012) Büyük bir beğeniyle izledim fotoğrafları. Elinize, ayaklarınıza, yüreğinize sağlık...

16. S

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar Merhaba, -Foruma yazdığım ilk mesajın heyecanıyla...- Ballıkayalara 22-23 Eylülde ilk tek başıma kampımı yapmak için gittim. Vadinin içinde yaklaşık 2 km mesafede kampımı kurdum. Odun bulmakta biraz güçlük çektiysem de sel sularının getirmiş olduğu odunları topladım. Derenin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri