Arama sonuçlarınız

1. unaVoz

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? hayko cepkin-consume,obey,die :D disko kralı başladı da :D

2. unaVoz

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? artık ne yapmaya çalıştığını merak etmiyorum çünkü umrumda değilsin ! ama mutluyum bu günlerde sayende alışverişe vurdum kendimi daha faydalı oldu bak spora da yeniden başlıyorum oohh :D harbiden öyle bütün gün oturayım,bana dokunmayan yılan bin yaşasın...
  3. unaVoz

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri şırdan hariç Adanamın bütün yemeklerine bayılırımm :D

4. unaVoz

Şekerpınarı

Ynt: Şekerpınarı yazın Adana nın bunaltıcı sıcağından bir süreliğine de olsa kaçıp kurtulmak için Çiftehan a giderken yol üstü (giderken solda :D) uğrayıp soğuk soğuk suyunu içtiğimiz pınar..toroslar da gezmek de bi başka keyif verir ..
  5. unaVoz

Adana Kebabı

Ynt: Adana Kebabı kebapp :D vazgeçilmeyen lezzett ;D

6. unaVoz

Adana'lı Sanatçılar

Ynt: Adana'lı Sanatçılar bunlarla sınırlı değil tabi ki ama iyi bir paylaşım olmuş :) çok tanınmış insan vardır hemşerimiz :D

7. unaVoz

Şalgam Suyu

Ynt: Şalgam Suyu çok sevdiğim içecekkk :D evet kazım daki çok iyidir bi de çakmak caddesinde kardeşler in yanında bi şalgamcı var tavsiye ederim :P
  8. unaVoz

Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor çok güzel planlar..gezi kesinleşsin ben de katılmak isterim :)
  9. unaVoz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler ;) hoşbulduk :)

10. unaVoz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Ela, Tesadüfen gördüm bu siteyi inceledim beğendim ben de üye olayım dedim :) Adanalıyım, Çukurova üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okuyorum,tehlikeli doğa sporlarına ilgi duyuyorum ve bu sporları yapmaya paraşüt eğitimiyle başlayacağım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri