Arama sonuçlarınız

1. ta5che

mersinde off-road parkurları hakkında yardım

Ynt: mersinde off-road parkurları hakkında yardım tolga bey camura batmak kolay vinçiniz varsa beni bulun defendersurucusu@hotmail.com face adresim bend mersindeyim dag taş dere su camur kar diyorsanız herzaman varız

2. ta5che

m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık
  3. ta5che

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık m.ali planda dümbelek bogazı var aslanköyün yukarısı kokar ceşmeden yukarısı bu pazar saat 08.de

4. ta5che

ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU 22 OCAK PAZAR GÜNÜ GÜLEK KARBOĞAZI GEZİSİ

Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU 22 OCAK PAZAR GÜNÜ GÜLEK KARBOĞAZI GEZİSİ her yer benbeyaz özlemişim bu görüntüleri aranızda bulunamadıgım için cok üzgünüm bir hafta sonra olsaydı gelme imkanım olurdu tugrul abi arac dehşet olmuş cok degişimiş paylaşım için teşekkürler
  5. ta5che

22 Ocak Adana offroad Grubu Köşk

Ynt: 22 Ocak Adana offroad Grubu Köşk tam kar yagarken güzel olmuş kardan adam cok gördüm . ilk defa kardan bayan gördüm yapanın ellerine saglık tüm emegi gecen arkadaşlara ve yayınlanan kareler içinde teşekkürler

6. ta5che

mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz 17:01:2012 tarihinde öglen vaki manık dagına cıkmıştık cok yogun kar ve buzlanma vardı cıkışımız tam bir maceraydı resimler sonra geliyor

7. ta5che

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık yok m.ali ne kusuru bizim bir hatamız varsa kusurabakma pc bozuk sorun oluşuyor birde işler yogun bu arada birde soguk algınlıgı arıyamaz olduk görüşelim unutmadan plan yapıyoruz dumbelek bogazına kimse...
  8. ta5che

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık bu tür yerler deniz kenarına hiç benzemez direksiyonu fazla cevirdinizmi orada kaldınız demikktir birkez badanaja tutuldunmu araç kendi kendini gömüyor ikinçi bir jeep 4x4 olmadan böyle yerlere girmek cok...
  9. ta5che

CB Telsiz Balkon Anteni Konusunda Yardım

Ynt: CB Telsiz Balkon Anteni Konusunda Yardım (bilgisayar arızalıydı uzun süreden buyana giremedim şimdi aranızdayım yeniden ) aracıma süper star 3900 cihaz taktım antenide monte etim ama mersinde konuşan bir istasyon bulamadım e5 usb dede kimse kalmamış

10. ta5che

Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) bilgisayar arızalıydı uzun süreden buyana giremedim şimdi aranızdayım yeniden

11. ta5che

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık bilgisayar arızalıydı uzun süreden buyana giremedim şimdi aranızdayım yeniden
  12. ta5che

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) dogru benim dedigim yol şahanadan sonra dere boyu gidiyorsun sen tepeköyün yukarısında ki asıl benim gitmek istedigim gölete gitmişsiniz kısmet olmadı bir türlü nasip

13. ta5che

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 .....
  14. ta5che

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 ...
  15. ta5che

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 .....

16. ta5che

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 ...
  17. ta5che

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) ...
  18. ta5che

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) evet sanırım çeşmeli sarıyer dogusandal sinap küçük fınık yol ayrımı naohut harmanı müglü şahananın üstünden koçayer zeybeklerden cıktınız galiaba

19. ta5che

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) resimlerden tanıdıgım kadarıyla evet bu yolu takip etmişiniz manık dagının güzel gezilecek yerleri vardı böyle bir sayfa acmıştım gezenbilirde yolunuzun üstüydü görülmeyede deger bir yer bizde m.ali le...
  20. ta5che

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık aynen ömer bey böyle bir camur görmedim hiç fana gelinçe orada bulduk bir espirisi olsun dedik :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri