Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
güzel bir akşamdı arkadaşlar baya neşelendirdi sözleriyle şarkılarıyla
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
herkese tşkler organize edenlere katılanlara resim cekip bizlerle paylaşanlara öznür hanımın da dillerine saglık konuşması ve konuşma metnindeki sözcükler cok şeyler ifade...
abi birdahaki safere artık bende aynısı okadar içtim sarhoşluk yok arabayı yaptırdım bilgilrinize :d
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
ellerine sağlık şimdi sanayideyim delinen hotumu ve marş dinamosunu yaptırıyorum akşama resimleri atarım
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
cok güzel bir etkinlik oldu tanışıp görmek istedikleriminde gelmesi beni mutlu etti resimlerinizi bekliyorum
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
benim planımda bir degişiklilik yok şuanda yarın gece 22:30 da mersinden teker döneçek reis 33 le . sizlerin en son durumları nelerdir ? planda degişiklik varmı ? cumartesi...
Ynt: Pazar günü yayla gezisi.
m.ali bey c.tesi gidecegimiz yolun keşfini yaptım hic bir köprü yokyanlız tarsus üst gecit ankara eski yolu gectik ten sonra ilk ışıklardan saga dönüyorsuntuzla karataş yolu levhalarını görmek mümkün 95 km yazıyor yol dar ve cok keskin virajlı...
adana ırmagını tamamıyle agla kestik sonra etrafında sürat motoruyla döndükki balıklar takılsın diye birde denize cıktık geri ırmaga girdik agı topladıgımızda karışık cıktı yengecten dilbalıgına kaletta bile vardı ama kaplumbayı geri saldık
rota için teşekkürler şimdi nokta olarak kaybolmadan bulabilirim / barış bey sizlerde aramızda olursunuz inşallah hangi bölgede oturuyorsunuz il kasaba olarak ?
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti
ilgilerinize tşkederim düşünçelerinize saygı duyarım senay hanım . hep birlikte oluruz tanışırız diye düşünmüştüm . artık başka bir etkinlikte gezide hep birlikte olmak dilegimle saim yel mersin
inçelemelerimde ve gezimizdeki araştırmalarıma göre fehmi beyin dedigi gibi kula köyünün ilerisinde denize yakın bir yerde gemi denilen saldan karşıya geciş oldugunu ögrendim burada kimsenin olmuyup kendimiz kullanarak salı karşıya...
20.11.20011 tarihinde sabah saat 6:30 da mersinden yola cıktım tarsustan arkadaşlarla buluştuk ırmaga sürat teknesi indirmek için arabanın arkasına takmışlar tarsus üst gecit köprüsünü gecince ilk ışıklardan saga döndük o yolun ilerisinde tuzla karataş...
cumartesi gece 22.30 iş cıkışı gelecegim için kamp yerinin harita üstünden tam nokta verilirse cok iyi olur bilgilerinize ta5che saim yel mersin