Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti
adana bölgesinde gitmek istedigim yerlerden biri burası 5 senedir nasip olmadı ikinçi
düzergah barak dagının ordan arkası kamışlıya cıkmak üçüncüsüde fekeden 3 km ilerisinden su gözü denilen yere gitmek . cukurova offroad...
Ynt: Pazar günü yayla gezisi.
müsait olursanız cayınızı içmeye geliriz biraz kalabalıgız ama ali asb var tarsustanda iki arkadaş daha var hepsi avcılar yılan balıgına dayanamıyoruz
kendi adıma konuşim böyle bir durumda bizimle gelmeniz bize onur verir fehmi bey . balık ciftligim var demiştiniz dogrumu
tugrul abi ben böyle gidemem harhalde . / son kararımız saim abiyle adana üstü normal yoldan gidiş yapacaz . bizim ekipte saim abi oglu ibrahim ben kardeşim rasim ve içel il müftülügünden ali bey gelecek . adana karataş yol kavşagındanda kardeşimin...
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti
cok güzel bir gezi olmuş sanırım günü birlik gidilmiş en cok gitmek istedigim yerlerden başta gelen bir yer hacıkıri köprüsü belemedik pozantı yatılı gezi düzenlenirse yazın gitmeyi cok isterim su kenarında kamp ve balık avı...
en cok merak ettigim şu sal üstünden gecmekti hanımın ciftligindede vardı m.ali bey cıkmak zorundayım carşıda işlerim var akşam görüşürz
fehmi bey m.ali bey bilgileriniz için tşkler danışan dagları aşmış danışmayan düz ovada şaşırmış derler gece gidecegim için danışaçak kimsede yok düz ovada şaşırırım haritadan göründügü gibi basit degil levhalarda yok neyin nereye...
ben babam rahmetlikle oraya israil cuprasına giderdik avlamaya bıldırcına da giderdik 4-5 araba az cok biliyorum oraları dedigim gibi bir kayıp oldunmu girdigimiz yerden geri cıkarız
en dogrusu bu yol gece kaybolurmuyum birde yeni yapılan köprüden sonrası levhalar varmı karataşa hiç bu yoldan gittinizmi ? bu geziye sizde gelecekmisiniz ?
kulak köyüne adanalı oglundan bir cok kez gidip geldim bu yaramışın ilerisinde yenimuratlı var köprü orada sanırım yaramışın içinden geçiyoruz dogrumu peki adana üstümü yakın olur buradan daha mı yakın karataşa ?
adanalı oglundan girip kulak köyü özer bahşişten muratlıda köprü oldugunu biliyorum böyle bir imkan varsa daha iyi olur ama tam olarak nerede bilmiyorum birde m.ali bey dümdüz ova kaybolma riksi cok büyük tekrar dolaşıp mersinin bir...
özellikle burayı görmeyi cok isterdim babam rahmetlik buradan gecmiş hanımın çiftliginde kırmızı arabanın üstünde durdugu sal bu olacak tam olarak nerede bu yer