Arama sonuçlarınız

1. ta5che

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) gökhan bey bende katılmayı istiyordum ama o tarihler arası nöbetim var ondan dolayı gelmem imkansız yoksa aranızda bulunmak istiyordum ( lafım yanlış anlaşılmasın beni iş yerimdeki...

2. ta5che

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) beniiş yerimdeki nöbetim tutuyor :D:D:D
  3. ta5che

Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz...

Ynt: Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz... emeginize saglık en cok dagın zirvesi hoşuma gitti korkunç bir manzarası var

4. ta5che

Adanoff 02Ekim2011 Nergizli Barajı Yeni Rota

Ynt: Adanoff 02Ekim2011 Nergizli Barajı Yeni Rota sizin dediginiz gibi yeni rotalara bilinmedik yerlere gitmeyi sonunun nereye cıkacagını bilmeden yollu bulmak genellikle keşif gezilerinde yaşıyoruz mersin sırlı daga cıkışımız gibi cok heyecan verici birgündü cukurova offroad candır...
  5. ta5che

Adanoff 02Ekim2011 Nergizli Barajı Yeni Rota

Ynt: Adanoff 02Ekim2011 Nergizli Barajı Yeni Rota cok güzel bir gezi olmuş benim asıl gitmek istedigim rota gittiginiz barajın yukarısında barakdagı var yayla bir köyde bulunmakta oranın arkasına kamışlıya cıkmak

6. ta5che

(ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

Ynt: (ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!! külübünüz hayırlı ugurlu olsun bundan sonraki gezilerde ve offroad etkinliklerinde hep birlikte olmak dilegimle

7. ta5che

Çukurova offroad karakapı keşif gezisi

Ynt: Çukurova offroad karakapı keşif gezisi oguzhan güzel bir keşif olmuş papazın bahcesine indinizmi ?
  8. ta5che

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri .
  9. ta5che

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bilal bey sizin adana yahyalı gezilerinizi gördüm evet bende siizinle tanışmayı cok isterim bu ayın 26-27 sinde sizinde olaçagınız batık gemi gezisinde bulunmayı cok istedim ama o gün 15:00-23:00 nöbetime denk geliyor imkansız oldu...

10. ta5che

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri .

11. ta5che

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) bir dahaki sefere inşallah musait bir zamanıma denk gelmesi dilegimle adana ve tarsus gürübünü mersin gurubu gibi hiç yabancı görmüyorum bundan sonraki gezilerimizde hep birlikte olmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri