Arama sonuçlarınız

1. A

Midland Alan 78 Plus AM-FM

Ynt: Midland Alan 78 Plus AM-FM TELSİZLERİN RESİMLERİ

2. A

President Taylor Telsiz AM-FM

Ynt: President Taylor Telsiz AM-FM TELSİZLERİN RESİMLERİ
  3. A

CB Telsiz Fm Bandı

Ynt: CB Telsiz Fm Bandı TELSİZLERİN RESİMLERİ

4. A

President Jacson Cb Telsiz 240 Kanal Am Fm Bandı

Ynt: President Jacson Cb Telsiz 240 Kanal Am Fm Bandı TELSİZLERİN RESİMLERİ
  5. A

Premier Cb Telsiz 80 Am 80 Fm Kanalı

Ynt: Premier Cb Telsiz 80 Am 80 Fm Kanalı TELSİZLERİN RESİMLERİ

6. A

Premier Cb Telsiz 80 Am 80 Fm Kanalı

telsiz kullanılmış çalışır durumda 80 am 80 fm kanal fiatı 160 tl tel 05357220900 başka telsiz ve antenler var telefondan sorun telsiz montajı yapılır istanbul içi

7. A

President Jacson Cb Telsiz 240 Kanal Am Fm Bandı

telsiz çok temiz durumda evde kullanılmış 240 kanal am 240 kanal fm yuksek çıkış gucu fiatı 300 tl tel 05357220900 telsız montajı ve anten ayarı konusunda yardımcı olurum istanbul içi başka telsizler ve anten mevcut telefondan sorun
  8. A

CB Telsiz Fm Bandı

telsiz çalışır durumda hiçbir sorunu yoktur 40 kanal fm fiatı 140 tl tel 05357220900 elimde başka telsizde var antende var cıhaz montajında yardımcı olurum anten swr ayarı yaparım istanbul içi
  9. A

President Taylor Telsiz AM-FM

telsiz çok temız bır kaç kere deneme amaçlı kullanılmıştır evde araç baglantısı var üzerinde fm am kanalı var fiatı 200 tl tel 05357220900 telsiz montajında yardımcı olurum anten swr ayarları yapılır istanbul içi elımde telsiz antenı ve başka telsizlerde var telefondan sorun yardımcı olurum

10. A

Midland Alan 78 Plus AM-FM

telsiz evde kullanılmıştır sıfır gıbı 400 kanal am 400 kanal fm çok kullanışlı bır telsiz fiatı 250 tl tel 05357220900 elimde çeşitli telsiz ve malzemelerı vardır telefondan bilgi alın telsiz montajlarında yardımcı olurum istanbul içi

11. A

Motorola GP1200 El Telsizi

Ynt: Motorola GP1200 El Telsizi el telsizinin şarj cihazları varmıydı
  12. A

Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR)

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) merhaba takas düşünürmüsün bay_celik@hotmail.com yada mesaj yazın iyigünler dilerim

13. A

Satılık Telsiz

Ynt: Satılık Telsiz sanırım reha bey harfleri yanlış kullandınızı söylemek istedi
  14. A

CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları merhaba bu telefondan bana ulaşırsanız yardımcı olurum 5357220900
  15. A

CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları SLM BEN KÜÇÜKÇEKMECE TARAFINDAYIM TELSİZ KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM

16. A

CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım!

Ynt: CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım! SLM GÜLE GÜLE KULLANIN TELSİZLE İLGİLİ BİR SIKINTINIZ OLURSA BANA YAZIN
  17. A

CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım!

Ynt: CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım! slm arkadaşım bana sorarsan bu cihazların hepsi aynı işi görür 4 wat çıkış gücü am fm özelli var hepsinde 48 güzel cıhaz araç içinde iyi şimdi ben sana başka markalarda söylerim daha iyi cihazlarda var çıkışı yuksek her turlu özelli var kafanı...
  18. A

Telsiz Hakkında Bilgi

slm arkadaşlar uzun zamandır forumları takıp ediyorum çogu arkadaşlar telsiz konusunda bilgi bulmakta sıkıntı çekiyor telsizlerle ilgili ögrenmek istediniz konuları bana yazarsanız bilgimi sizinle paylaşırım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri