Arama sonuçlarınız

1. duman

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hakan hoşbulduk gece bekledim ama iş uzadı herhalde?

2. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben çok beğendim ama istanbul'a transfer olma zamanın gelmiş...takılma hawai gömlek falan sanatına yazık(asayiş berkemal di mi?)
  3. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

4. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... geçen hafta pazar çalıştım ya o noktaya geldim işte.
  5. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... derin mevzulara dalmış adamı masadan kaldırmayalım.....

6. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi geceler konu nedir beni ilgilendiriyor mu?sevtap küs müyüz?

7. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... birisi duman mı dedi?
  8. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben de kaçtım ama gelicem....... aynı suda iki kere yıkanılmaz...duman ;D talk abaout water...
  9. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... kumar fena hastalık işte ;)

10. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... naci baba s.poker var

11. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ya poker diyince sen hangi pokeri anladın uyma sen bize ;D ;D
  12. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben kaçıyorum en az yarım saat yokum.herkese iyi geceler

13. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ya allah aşkına çekin şu dansöz resimlerini para yapıştırmalar falan....müziğinde sesini kısın.kapanacak kahve
  14. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... abi ne çadırı madırı bizim 24 dönüm bahçe var oraya 15 dk mesafede en iyisi programı ben yapayım müşterileri de rahatsız etmeyiz
  15. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bende göbek yok bir kere o şişkinlik.beyaz derseniz var ayrı bir hava katıyor bana kıskanmayın.ayrıca ateş senin yolun birazdan düşer bu tarafa dikkatli konuş istersen ;D ;D

16. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben takipteyim gecikmeli yanıt veriyorum kusuruma bakmayın.pazar günü organizasyon olursa gelirim açılış yaparız güzel olur.şişşşşt ;)
  17. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ama sen reklam yapıyorsun ;)
  18. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yok o benim kızılderili adım "yarası derin" 'e gönderme ;D

19. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bakın konuyu nasıl değiştiricem alfonso avatar çok güzel munch/ çığlık değil mi?
  20. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... afiyet olsun kardeşim.yarasın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri