Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
yaa bir de genç arkadaşlarımıza örnek olucaz değil mi?arkadaşlar mevsimine göre karpuz,çilek,ıhlamur almadan bölgesine göre kayısı,elma,pişmaniye almadan yani eve eliniz boş dönmeyin ;D ;D
tamam tamam anlaşıldı derin kazmışsın zaten tam benlik...şaka maka bir yana herkes kaçıyor.elinize sağlık güzel olmuş.devamını bekliyoruz...
bir yanlamadığın kalmış..eve böyle dönüyorsun ama insan bir karpuz falan götürür aklın fikrin çamur offroad valla böyle olmaz ben sana söyleyeyim.yavuz baba ;D ;D
ufuk abi fotoğrafçı ya photoshopta çamur yapmış bu fotolara.discoyu çamurlu göstermiş.bu kadar emek harcadım bir de kendimi şu arabada göstereyim demiş herhalde.ufuk abi az değilsin ama photoshop'u yemem ;D ;D ;D
ya bizim sağ elimiz ufaklıktan beri çalışıyor.sağ ele alışmışız nasırlaşmış erkek eli olmuş ne fark eder denir mi sol el kız eli sol kontak kız kontağı.biz sağdan bir basıyoruz kükretiyoruz ortalığı ben sol kontağa şaşırmıyorum sol el ile olmaz.sağ nasırlaşmış bir...
yunus yarın gelmeyi çok istiyordum izmite komşunun oğlu evleniyor çorumdan misafirleri gelmiş düğün salonuna getir götür görevi çaktılar arkadaşlara selam söylersin
disco ile girilip çıkılan yer ancak süpermarket otoparkları diye bilirim...ben arkama bakmadan kaçıyorum kolay gelsin herkese...hahaha(kötü adam gülüşü)
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
hadi yana geçelim hep beraber barko vizyon kurmuşlar adamın teki bi göletten çıkamıyor çok eğlenceli(mezarımı derin kaz yavuz)
happy hours vardı bir ara yarı fiyatına içtik herşeyi yalnız oryantal varsa ben kaçar öbür kahvede rok-blues varmış ;D
gece daha yeni başlıyor di mi gençler...hafta sonu canlı müzik var dediler kahvede doğru mu sanatçı kim bakiim?