Arama sonuçlarınız

1. duman

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yaa bir de genç arkadaşlarımıza örnek olucaz değil mi?arkadaşlar mevsimine göre karpuz,çilek,ıhlamur almadan bölgesine göre kayısı,elma,pişmaniye almadan yani eve eliniz boş dönmeyin ;D ;D

2. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar tamam tamam anlaşıldı derin kazmışsın zaten tam benlik...şaka maka bir yana herkes kaçıyor.elinize sağlık güzel olmuş.devamını bekliyoruz...
  3. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar gömlek mevzuu kapandımı bayat espiri yapmayayım?

4. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bir yanlamadığın kalmış..eve böyle dönüyorsun ama insan bir karpuz falan götürür aklın fikrin çamur offroad valla böyle olmaz ben sana söyleyeyim.yavuz baba ;D ;D
  5. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufuk abi fotoğrafçı ya photoshopta çamur yapmış bu fotolara.discoyu çamurlu göstermiş.bu kadar emek harcadım bir de kendimi şu arabada göstereyim demiş herhalde.ufuk abi az değilsin ama photoshop'u yemem ;D ;D ;D

6. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ya bizim sağ elimiz ufaklıktan beri çalışıyor.sağ ele alışmışız nasırlaşmış erkek eli olmuş ne fark eder denir mi sol el kız eli sol kontak kız kontağı.biz sağdan bir basıyoruz kükretiyoruz ortalığı ben sol kontağa şaşırmıyorum sol el ile olmaz.sağ nasırlaşmış bir...

7. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben gördüm göreceğimi kontak solda
  8. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus yarın gelmeyi çok istiyordum izmite komşunun oğlu evleniyor çorumdan misafirleri gelmiş düğün salonuna getir götür görevi çaktılar arkadaşlara selam söylersin
  9. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bende hikaye çokta hepinizin uykusu geliyor nedense.benim hikayelerde kendinizi mi buluyorsunuz diye düşünmeye başledım ;D ;D

10. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar disco ile girilip çıkılan yer ancak süpermarket otoparkları diye bilirim...ben arkama bakmadan kaçıyorum kolay gelsin herkese...hahaha(kötü adam gülüşü)

11. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufuk abi disco ya mı bindin?ne içirdi yavuz sana?
  12. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hadi yana geçelim hep beraber barko vizyon kurmuşlar adamın teki bi göletten çıkamıyor çok eğlenceli(mezarımı derin kaz yavuz)

13. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar arkadaşlar selamlar..bizim kahvenin hasılatı toplayıp gelicem..
  14. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ufuk abi sen burda mıydın?
  15. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... vay anasını bir daha kahveye almayalım o zaman...verdiği paranın bereketini de görmüyoz zaten

16. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... gaz mı var onda...
  17. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hasta ettiniz iki günde kızı...yakında satılık land var derse şaşmam ;D
  18. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... happy hours vardı bir ara yarı fiyatına içtik herşeyi yalnız oryantal varsa ben kaçar öbür kahvede rok-blues varmış ;D

19. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... gece daha yeni başlıyor di mi gençler...hafta sonu canlı müzik var dediler kahvede doğru mu sanatçı kim bakiim?
  20. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ilahi sevtap günübirlik karadenize gidecek değiliz ya...yarın telefonlaşalım sahil yapalım sözümüz söz... şimdilik kaçıyorum gece görüşmek üzere sevgiyle kalın....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri