Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
Gerçekten güzel bir proje , bizzat yapılanları yerinde inceliyorum ... profesyonel jeep ustasından çıkacak bir yapıt ..
herkese selamlar
Ynt: 11 inci isoff oyunları yapıldı.
Herkese selam gercekten cok güzel bir etkinlik oldu üc gündüz iki gece kaldık biz cok keyif oldık arzu hanım görseller okadarmı emeği gecen herkeze teşekkürler
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)
Herkese selam gercekten cok güzel gezi olmuş insanın canı cekiyor orda olmak icin inşalah yakın zamanda görüşürüz camurlarda mehmet can kardeşim :)
Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj
çok teşekkür ederim yorumun için ayrıca moonvisor'ı sitedeki express mehmet arkadaşımızın ustası eyüp ustada yaptırıyorum
aa söylemeyide unuttum bende biliyosunuz beyaz hastalığı var benim eski range rover ıda beyaz yapmıştım bunuda alp beyazı (BMW, Audi) beyazı yapacağım.
sevgiler ;D ;D ;D ;D ;D
öndercim araban emin ellerde ona gözüm gibi bakacağım aillede bir evladımız daha oldu. arabaya sky jacker 3.5 inch yükseltme ox ön arka %100 kilit. amerikaya manuel şamzuman siparişi verdim. araca binmeden garaj off road nesimi ustanın ellerine...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Ergincim arabanı yaptın artık o kadar hazırladın çamura saplama zamnın geldide geçiyo bile. Artık tekerleklerini bi çamura soksan diyorum :)
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Arkadaşlar bu güzel etkinlikte emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederiz. Olcaycım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, senin bize yaptıkların yanında hiç kalır. Fotoğraflar için teşekkürler. :)
Ynt: Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun
Arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok çok teşekkür ederim. Önemli birşey yok bileğim incildi. Araçta ise kaput ezildi , ön cam ve arka kapı camı kırıldı. Serkanın birşeyi yok ;)
Ynt: 1992 Model Range Rover Vogue SE Hakkında Bilgi?
Murat bey kaporta ve boya yapılacak revizyona bağlı .yücel beybilir aracı boyada.benim branş'ım oto cam,kilit,flim ve sunroof.
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)
İrfan ustanın aracından bi aksilik çıkmadı ama tayfun abinin aracı yolda üç defa hararet yaptı. Tekirdağ'dan Maslağa kadar çekmek zorunda kaldım.