Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin
bende diferansiyelin nasıl çalıştığını anlamamıştım bir türlü o kadar şey okumama rağmen :) gayet basit ve anlaşılır olmuş teşekkürler.
Ynt: Enduro fikir?
eğer 6000tl olsa ve boyum 192 olsa (benim boyum 180 :) ) biraz daha para biriktirip bilen eden bir iki arkadaşımla ktm 640 adv almaya giderdim çünkü 192 boyla emin olun birçok motor altınızda çocuk bisikleti gibi kalacak.
Ynt: Kaza Sonrası Kask Çıkarılması
güzel yazı teşekkür ederiz. bu arada şunu belirtmek isterim ki ARAI marka kasklarda acil durumlar için yanak pad'lerinin kenarlarında turuncu tutacaklar vardır, çene kısmında bulunan kayışı (kask bağı vs.) çözdüğünüzde bunlardan tutup hafifçe çektiğinizde dış...
Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?
wr'leri diğer 125'liklerle karıştırmayalım :) o 2 zamanlı büyük abilerinin uysallaştırılmışı. Bende xt125 vardı daha önceden motorcu arkadaşın dükkana gelmişti bir tane deneme şansım olmuştu, aman aman diyorum :) wr oldukça torklu, güçlü (125cc...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Herkese merhaba ben tayfun;
Aranıza istanbuldan katılıyorum ulusal bir kanalda tanıtım yönetmenliği yapıyorum. ilk motorum yamaha xt125r'ı yaklaşık 26000 km'lik arazi ve asfalt deneyimiyle satıp tarz değişikliği yaparak ducati multistrada 620 aldım bu...