Arama sonuçlarınız

1. emre74

Cj5 Su Devirdaim Pompası

Elimde bir adet mevcuttur ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. emre74

Satılık, Komple Revize Edilmiş, Cj 6

aracım hala satılıktır.değerini bilen birisinin almasını isterim
  3. emre74

Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır

resimde ki 4 jant lastik ve bijonları toplam 550 tl

4. emre74

1980 Jeep CJ CJ-6 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 223230544 fiyatını 30 bin tl ye düşürmüş bulunuyorum saygılarımla

5. emre74

cj toplayan arkadaşların çilesiymiş demek. sen tut hurda bir araca 45 000 tl gibi bir para harca. herşeyini 4 dörtlük yapacam diye uğraş. sonra gün gelsin paraya sıkış. ve satma kararı al. fakat satmak için ilan ver 20 adet favorisine ekleyen on binin üstünde araca bakan olsun. fakat gele...
  6. emre74

15 inç 5x139.7 orjinal jeep jantıdır. cj 6 nın orjinal jantları ve jant kapaklarıdır.saç jeep jantıdır.jant kapaklarıda orjinal jant kapaklarıdır.ilgilenirseniz uygun fiyata verebilirim
  7. emre74

Onur bey elimdekileri depoya kaldırmıştım. Bulamadım ama depoya gideceğim yakında isterseniz bakabilirim ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. emre74

Satılık 1980 Modle Cj 6

ilginiz için teşekkür ederim. Evet çok özenle topladım. maliyetinin yarı parasına satmak zorunda kaldım. Sıfırdan jeep toplamak isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bu sattığım paralara jeeplerini mal edemezler. buyrun size hazır toplanmış, daha bir sene olmamış trafiğe çıkalı jeep. Bu...

9. emre74

ilginiz için teşekkür ederim. Evet çok özenle topladım. maliyetinin yarı parasına satmak zorunda kaldım. Sıfırdan jeep toplamak isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bu sattığım paralara jeeplerini mal edemezler. buyrun size hazır toplanmış, daha bir sene olmamış trafiğe çıkalı jeep...
  10. emre74

Arkadaşlar nakit ihtiyacım dan dolayı 29000 tl ye fiyatını düşürdüm. Kısa süreliğine bu fiyattır.Acele eden alır götürür. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. emre74

80 Model Cj6 Arıyorum..

Arkadaşlar nakit para ihtiyacım dan dolayı nakit 29000 tl ye aracının fiyatını düşürdüm. Acele eden alır götürür. Hayrını görür. Kısa süreliğine bu fiyattır ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. emre74

Cj 5 Aleminyum Logosu

arkadaşlar cj 5 için elimde orjinal aleminyum dan 2 adet yazı vardır. çiftini 50 tl ye vereceğim. ilgilenen orjinalci arkadaşlar olursa bana ulaşabilir.
  13. emre74

Pw 250 Nin Hummer E Dönüşümü...

Merhabalar düşünürseniz elimde aracinizin muayyer hidrolik direksiyon kutusu ve sıfır debriyaj merkezi komple mevcuttur.ayrıca iki adet sıfır farba farı da vardır. Hepsini uygun fiyata verebilirim. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. emre74

80 Model Cj6 Arıyorum..

31500 yazmıştım. İlgilenirseniz detaylı resimleri mail adresinize gönderebilirim ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. emre74

ilginiz için teşekkür ederim. umarım ilgili bir arkadaş arabamı satın alır
  16. emre74

JEEP ten parça sökmeyi düşünmüyorum. Ben onu ölücü bazı arkadaşlar arayıpta beni meşgul etmesin diye yazdım. fiyat konusunda pazarlığım vardır ama ÖLDÜRMEMEK şartıyla :)

17. emre74

arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu çocukluk hevesim olan 1980 model cj 6 jeepimden bazı sebeplerden dolayı ayrılmak istiyorum. her bir köşesinde kendi emeğim yer almaktadır. ayrılmak çok üzücü geliyor ama maddiyat ve hayatınızın bir şekil laması için bu satış olayı zorunlu hale geldi. aracım...
  18. emre74

merhabalar aradığınız özellikte aracım satılık ilanı mevcuttur. bilginize

merhabalar aradığınız özellikte aracım satılık ilanı mevcuttur. bilginize

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons