Arama sonuçlarınız

1. emre74

80 Model Cj6 Arıyorum..

merhabalar ilgilenirseniz bende bir adet cj 6 1980 model istediğiniz özellikte var.

2. emre74

Satılık 1980 Modle Cj 6

4,2 motorun vergisi nasil 56 tl oluyor bir yanlislik olmasin ruhsatta aracım 1,6 motor olarak gözüküyor. saygılarımla
  3. emre74

Satılık 1980 Modle Cj 6

K MAKİNE MÜHENDİSİ OLARAK KOLLARI SIVADIM VE TEKNİK VE EL BECERİMLE SIFIRDAN CJ 6 YI YOLLARA GERİ KAZANDIRDIM. MOTOR ;KOMPLE SIFIRDAN A’DAN Z’YE TARAFIMCA REVİZE EDİLMİŞTİR. BLOK HARİÇ HERŞEY YENİLENDİ.KRANK,EKSANTİRİK,PİSTON,SEKMAN,YAĞ POMPASI,KEÇE TAKIMI,TRİGER SETİ,DEVİRDAİM,BASKI...

4. emre74

78 Üstü Cj-5 Veya 7 Arıyorum

merhabalar bende 1980 model cj 6 aracımı satıyorum. ilgilenirseniz
  5. emre74

Cj8 İçin Direksiyon Simidi Göbeği Veya Direksiyon Simidi İle 15*8 İnç 139.7 Bijon Aralığı Jant Arıyo

Ynt: Cj8 İçin Direksiyon Simidi Göbeği Veya Direksiyon Simidi İle 15*8 İnç 139.7 Bijon Aralığı Jant Arıyorum cj 8 için elimde direksiyon simidi göbeği mevcuttur. ilgilenirsen yardımcı olabilirim.

6. emre74

2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox

Ynt: 2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox arkadaşlar bu yazı nedir acaba? kim ne cevabı verdi?

7. emre74

Cj5'in Aküsü Bitiyor

Ynt: Cj5'in Aküsü Bitiyor Sartel kaçırıyor olabilir. Sizden ricam kutup başını çıkarıp (eksi ucu) 2 gün bekleyip marsa basmayı deneyin. Ve burda durumu tekrar paylaşın. Size yardımcı olmaya çalisalim. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. emre74

Hidrolik Direksiyon Kutusu

Ynt: Hidrolik Direksiyon Kutusu il ankaradır. saygılarımla
  9. emre74

Ynt: Hidrolik Direksiyon Kutusu ilkan bey; cj gurubuna elimdekiler ters oluyor. fakat cj içinde arıyorsunuz yardımcı olurum.fakat bildiğim kadarıyla sizin elinizde cj hidrolik direksiyon komple set vardı. ;) binek araç ve arazi aracı grubunda direksiyon kutusu revizyonunda tamiratında...

10. emre74

Merhabalar; Elimizde pw dodge 250 ve tata telcoline 4x4 ün direksiyon kutusu mevcuttur. sorunsuzdur. Uygun fiyata vereceğiz. Ayrıca her tür hidrolik direksiyon kutusu tamiratı tarafımızca işin ehli ustalarca yapılmaktadır.1 yılda garanti vermekteyiz. Binek otomobillerinde elimizde revizyonlu...

11. emre74

Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır güneşlikler hala durmaktadır. iletişim için telefonunuzu özel mesaj olarak siteden gönderirseniz yardımcı olabilirim. saygılarımla emre
  12. emre74

Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum.

Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. arkadaşlar ilgilenen varsa dodge 250 için elimde temiz hidrolik direksiyon kutusu vardır. uygun fiyata vereceğim. ilgilenenler olursa özelden mesaj atabilirler.

13. emre74

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır arkadaşlar çoğu ürün hala elimde duruyor. ihtiyacı olan arkadaşlara ucuz fiyata ürünleri satabilirim.
  14. emre74

Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon

Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon arkadaşlar cj 5-6-8 serisinin orjinal hidrolik direkisyon kutusu 1 adet garantili temiz olarak elimde mevcuttur. isteyene satabilirimç
  15. emre74

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır İkinci el olarak elimde dar anahtarı var sadece diğerleri sıfır olarak var

16. emre74

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır Düğmeleri ve ışıkları var size ne lazım acaba
  17. emre74

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır Aytekin bey siteye fiyatları yazdim
  18. emre74

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır Arkadaşlar elimde 2 adet Cj 5 yazan orjinal aleminyum kabartmalı yazılar vardır. İlgilenen arkadaşlara çiftini 50 tl ye verebilirm.

19. emre74

Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır Farlar 50 tl çifti sifir parça Güneşlik 80 tl çifti ikinci el Kapı kolları çifti 80 tl paslanmaz sifir parça
  20. emre74

Çeşitli Cj Parçaları Sıfır Ve İkinci El

Merhabalar Elimde CJ jeeplerle ilgili çeşitli malzemeler mevcuttur. Fotoğrafta malzemeleri görmek mevcuttur. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlara satmayı düşünüyorum. Jant lastikler tam takımdır(4 adet) 20 adet bijonları da mevcuttur.Ayrıca jeep yazılı 4 adet jant kapağı göbeği de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri