Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K
MAKİNE MÜHENDİSİ OLARAK KOLLARI SIVADIM VE TEKNİK VE EL BECERİMLE SIFIRDAN CJ 6 YI YOLLARA GERİ KAZANDIRDIM.
MOTOR ;KOMPLE SIFIRDAN A’DAN Z’YE TARAFIMCA REVİZE EDİLMİŞTİR.
BLOK HARİÇ HERŞEY YENİLENDİ.KRANK,EKSANTİRİK,PİSTON,SEKMAN,YAĞ POMPASI,KEÇE TAKIMI,TRİGER SETİ,DEVİRDAİM,BASKI...
Ynt: Cj5'in Aküsü Bitiyor
Sartel kaçırıyor olabilir. Sizden ricam kutup başını çıkarıp (eksi ucu) 2 gün bekleyip marsa basmayı deneyin. Ve burda durumu tekrar paylaşın. Size yardımcı olmaya çalisalim.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Hidrolik Direksiyon Kutusu
ilkan bey;
cj gurubuna elimdekiler ters oluyor. fakat cj içinde arıyorsunuz yardımcı olurum.fakat bildiğim kadarıyla sizin elinizde cj hidrolik direksiyon komple set vardı. ;)
binek araç ve arazi aracı grubunda direksiyon kutusu revizyonunda tamiratında...
Merhabalar;
Elimizde pw dodge 250 ve tata telcoline 4x4 ün direksiyon kutusu mevcuttur. sorunsuzdur. Uygun fiyata vereceğiz.
Ayrıca her tür hidrolik direksiyon kutusu tamiratı tarafımızca işin ehli ustalarca yapılmaktadır.1 yılda garanti vermekteyiz.
Binek otomobillerinde elimizde revizyonlu...
Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır
güneşlikler hala durmaktadır. iletişim için telefonunuzu özel mesaj olarak siteden gönderirseniz yardımcı olabilirim.
saygılarımla
emre
Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon
arkadaşlar
cj 5-6-8 serisinin orjinal hidrolik direkisyon kutusu 1 adet garantili temiz olarak elimde mevcuttur.
isteyene satabilirimç
Ynt: Cj Jeep Parçaları İkinci El, Sıfır
Arkadaşlar elimde 2 adet Cj 5 yazan orjinal aleminyum kabartmalı yazılar vardır. İlgilenen arkadaşlara çiftini 50 tl ye verebilirm.
Merhabalar
Elimde CJ jeeplerle ilgili çeşitli malzemeler mevcuttur.
Fotoğrafta malzemeleri görmek mevcuttur. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlara satmayı düşünüyorum.
Jant lastikler tam takımdır(4 adet) 20 adet bijonları da mevcuttur.Ayrıca jeep yazılı 4 adet jant kapağı göbeği de...