Arama sonuçlarınız

1. emre74

Cj5 Vize İcin Yardim

Ynt: Cj5 Vize İcin Yardim Sağ arka tekerleğin hisasindaki hemen yanında sasede . elinde ayna alarak sase ustundeki kamburdaki yazıları okuyabilirsin.bu yazı sase numarandir

2. emre74

Cj'ler İçin Ön Rezistanslı Cam(dayı Jeep Garaj)

Ynt: Cj'ler İçin Ön Rezistanslı Cam(dayı Jeep Garaj) Anlaşılan konuyu açan arkadaştan cevap yok bize
  3. emre74

Alınık Sis Farı Çıtası

Ynt: Alınık Sis Farı Çıtası Sağolun ercan bey ama inanın bu ise giren bin girmeyen bir pişman :)

4. emre74

Alınık Sis Farı Çıtası

Ynt: Alınık Sis Farı Çıtası Hayır almadim. Mümkünse çıkma arıyorum ercan bey.200 tl civarında olduğunu biliyorum.
  5. emre74

Alınık Sis Farı Çıtası

Ynt: Alınık Sis Farı Çıtası fırat sağolasın fakat ben tekrardan kesip eklemek istemiyorum. benim aracım sac harttop değil sende biliyorsun. bu yüzden alıp direk kullanabileceğim bir sis çıtası istiyorum. saygılarımla

6. emre74

Alınık Sis Farı Çıtası

Ynt: Alınık Sis Farı Çıtası anlaşılan kimselerde ne yenisi nede eskisi mevcut

7. emre74

Alınık Sis Farı Çıtası

merhabalar elinde çıkma veya sıfır sis farlarını tepeye bağlamak için sis farı çıtası olan varmı acaba? krom olması şartta değildir. bana ön camın yanlarına bağlanan sis farı çıtası lazımdır
  8. emre74

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft evet biraz öyle :) bir şaftçıya gidipte şaftın balansına baktırdınız mı? yada ıstavroz dağıtmış olabilir. bir baktırın isterseniz bende size ona göre saft konusunda elimden gelen yardımı yaparım.
  9. emre74

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft mustafa bey eğer ki aracınızın marka ve modelinizi verirseniz şaftı uygun fiyata bulmanıza yardım edebilirim.

10. emre74

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft sıfır şaft aldım. 200 tl ye aldım

11. emre74

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft konuyu kendim açtım yardım istedim ama kimseden ses yok. :) :) konuyu sonuçlandırdım. şaftı ve far çerçevesini aldım. ilginiz için teşekkurler konuyu silebiliriz.
  12. emre74

2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox

Ynt: 2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox elimdeki kabin hala durmaktadır.

13. emre74

Ynt: Cj'ler İçin Ön Rezistanslı Cam(dayı Jeep Garaj) arkadaşlar cj nin orjinal camını bulma şansımız varmı? camcıya gittiğimizde düz camdan keseriz deyip hemen uydurma peşinde. orjinal cam elinde olan arkadaŞ varmı acaba? YADA nerden temin ederim?
  14. emre74

Ynt: Cj'ler İçin Ön Rezistanslı Cam(dayı Jeep Garaj) fiyatı nedir acaba?
  15. emre74

Yedek Parça

Ynt: Yedek Parça selcuk bey malzeme isteğinizi ozelden mesaj atarsanız yardımcı olabilirim ıyı gunler

16. emre74

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği kazasız belasız inşallah :)
  17. emre74

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon merhabalar öncelikle Allah kolaylık versin. bol ama bol sabırlar. işiniz uzun ve paralı bir iş. ben sıfırdan toplamayı hala bitiremeyen biri olarak bol şanslar diliyorum. her hangi bir ihtiyacınızda özelden msj atabilirsiniz. uygun sıfır parca alımı veya ikinci el parça...
  18. emre74

2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox

Ynt: 2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox aynı kabinin sıyahı kilitleri ve bagaj plastikleri içinde hazır elimde vardır. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. alan arkadaş arabasının rengine göre sadece boyatır. sadece bagaj iç palstikleri dünyanın parası biliyorsunuz. fullbox ve bagaj iç...

19. emre74

Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık

Ynt: Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık Kaç liraya almistiniz
  20. emre74

Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık

Ynt: Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık Hayır değilim ercan bey

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız