Arama sonuçlarınız

1. ualkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biz Hakan' a isimler karıştığı için Hakan Kemal diyorduk. Bundan sonra "dede" diyelim daha pratik...

2. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat, biz ufaktan hazırlık yapıyoruz. Hakan gelmiyor malum adam dede olmuş ne işi var Ağrı' da...
  3. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Perihan, Karahisarlı Köyüne gitmedim veya hatırlayamadım. Biraz anlatırsan yada bir konu açarsan bizde gitmiş kadar oluruz.

4. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağolun arkadaşlar. Bizde iyiyiz. Son bir kaç hafta oldukça yoğun geçti. Fabrikada sayımlarımız vardı. Hafta sonlarıda malum o kamp senin bu kamp benim geziyoruz. Bu arada serbest muhabbet çok hızlıydı. Hızınıza yetişmek mümkün olmadı.
  5. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar günaydın. Herkese iyi haftalar. Bir süredir iş ve gezme yoğunluğundan sizler ile muhabbet etme fırsatı bulamadım. Ara sıra hızlıca mesajlarınızı okudum. Herkes iyidir umarım.

6. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yahu Muratçım, Hakan ile sarıyoduk ne güzel... Dur bir dakika. :) ;) Bu arada bira içmekten vadiye ??? (nasıl gidildiğini ve zorluğunu bilmiyorum, kimsede götürmedi, zamanda yoktu :)) inemedik...

7. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Süha, hatta adam gidiş, dönüş 7 km yürüyüp zirve yaptıktan sonra gitti üzerine kaya tırmanışı yaptı. Vay anam, nasıl enerji diye bende kendi kendime düşünüp duruyorum. Bak birde dönüşte Manisa' dan hiç durmadan transit geçti. O kadar, duralım, bakınalım...
  8. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Süha, bak bu senin söylediğin mesir konusu hiç aklıma gelmemişti. Bende dünden beri bu Hakan nasıl olduda kaya tırmanışı yaptı diye düşünüyordum. Vay hain vay. İnsan bizede ayarlar bak biz çıkamadık kaldık.
  9. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hakan bu hafta sonu Spil' de coştu. Kaya tırmanışı yaptı. Gerçi bu sabah daha işe gelmedi. Geldiğinde kendisi anlatacaktır. Arkadaşlar biz Spil' i çok beğendik. Hele o Manisa manzarası süper. Hanımlar ve çocuklar bayıldılar. Daha dönmeden, önümüzdeki yıl...

10. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar, bizde bu sabaha karşı Spil' den Tekirdağ' a döndük. 2 saat uyku ile işe geldik. Bugün bitmez artık...

11. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş, seninde dediğin gibi hanımlar toplanıp kendi faaliyetlerini yapsalarda bizde rahat rahat kampa gidip kafamızı dinlesek... :) ;) Bu arada Süha' dan günün sorusunu bekliyoruz...
  12. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dağlar, yaylalar serin olur Fatoş. Hele birde buz gibi kaynak suları ile. Oy oy. Daha fazla yazmayayım. Canım çekti...

13. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bizde hafta sonu Hakan ile kavun,peynir,rakı üçlemesini düşünüyoruz.
  14. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bizim programla çakışmasaydı mutlaka gelirdik. Önümüzdeki yıllara bakıcaz artık. Çok güzel olacağı kesin, size iyi eğlenceler.
  15. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahmet günaydın, işler nedeniyle dün rakı muhabbetinin devamını kaçırdım. Mesajlarınızı ancak akşam okuyabildim.

16. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bende iyiyim arkadaşlar. Gezenbilir festivaline gidiyormusunuz? Biz bu akşam Manisa Spile yola çıkıyoruz.
  17. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız?
  18. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Peynire karpuz ile ziyan etmek olurmu. Kavun ile birleştirip yanına rakı ilave etmek en güzeli... :)

19. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Abi bundan sonra senin adın murat mert olsun :) :)
  20. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat hoşgeldin. Nerelerdeydin? Merak ettik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri