Arama sonuçlarınız

1. ualkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Süha Bey, merak etmeyin biz yazdıklarınızı takip ediyoruz. Yazmaya devam... Ancak bugünlerde forumda hareket azaldı. Sıcaklardanmıdır nedendir?

2. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Zerrin, formula1'e cumartesi günü gittik. Sıralama turlarını, GP2 ve Porsche Cup yarışlarını izledik. Arkadaşların işleri nedeniyle pazar günü gitmekten vazgeçtik. Aslında pazar gitmek gerekliydi. Mesajını okudum pazar günü gitmeyince orada senin...
  3. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar Murat (TezzMertek) nerede biliyormusunuz? Kaç gündür ortalarda yok.

4. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hakancım, Şimdi Fatoş sana inanmadı galiba "tey tey" yazmış. Benim bildiğim hakan sabah 1 saat koşar sonra üzerine 20 km lik bir trekking yapar. :) :) ;) Yürü be!!!
  5. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar herkese...

6. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş iyi akşamlar. Ben kapatıyorum...

7. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben cevabımı yazdım...
  8. ualkan

Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz?

Ynt: Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz? Enteresan bir konu; Bir ara arkadaşım ile aramızda şöyle bir muhabbet geçmişti. Kaş' a gidelim. Sen bir marangoz atölyesi aç bende yanına bir nalburiye dükkanı açayım. Sonra dükkanın önünde öğleden sonraları tavla oynayalım. Çıraklar...
  9. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Forumda çok konu ve bilgi var. Oku, oku, yaz, yaz bitmez. Candan' ın arkadaşı Dupnisa mağarasına gezi düzenlemiş. Onlar yarın gezmeye gidiyorlar. Bende yürüyüşe gidecektim. Bir arkadaşım Formula 1 biletim var gidelim dedi. Yarın sabah İstanbula...

10. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu forum böyle işte herkes söylüyor ya "bağımlılık yapar" diye. Doğru valla. Benim şu anda forumda kalma sürem 18 gün 21 saat olmuş. Nasıl bir şey bu? Neyse siz neler yapıyorsunuz? Gündüz görüşemedik.

11. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hakan uyumuştur, ihtiyar o :)
  12. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar nöbetçi arkadaşlarrrr...

13. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Süha Bey, burada mesajlarınıza mutlaka bir cevap alırsınız. Bazen yazmasakta buralardayız ve yeni yazılanları takip ediyoruz... Ancak bu forum bağımlılık yapar. Uzun zamanlarınızı burada geçireceksiniz. Görüşmek üzere.
  14. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 40' ından sonra dağcılığa heves edince bizim evde de buna benzer diyaloglar olmuştu. ;)
  15. ualkan

Rahmi's Hotel Antalya Adrasan'da Çadır ve Karavanseverleri Bekliyor

Ynt: Rahmi's Hotel Antalya Adrasan'da Çadır ve Karavanseverleri Bekliyor Sitede çadır veya karavan konaklama alanlarına ait fotoğrafları göremedim. Kamp alanına ait ve otelin genel görünümünü veren fotoğrafları buraya ekleyebilirseniz. Otelinizi daha yakından tanımış oluruz.

16. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu festival kaçmazmış aslında. Ancak bizim aynı tarihlerde Manisa Spil programımız katılmamızı engelliyor. Fatoş Tekirdağ grubunu temsilen bir ekip oluşturup neden gitmiyorsunuz?
  17. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Takma kafana, bunaltma kendini. Başka güzel şeyler düşün...
  18. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar. İyiyiz Fatoş, sen nasılsın?

19. ualkan

Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009)

Ynt: Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009) Sağol İbrahim emşerim, :) Seninde söylediğin gibi, bizde telsizde çalışanların kimse uğramadığı için birilerine rastladıklarında çok misafirperver davrandıklarını biliyorduk. Ama uzun bir süredir telsize uğramamıştık. Bu...
  20. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fotoğrafın sağ alt köşesi Tekirdağı çok net olara tarif ediyor. Oyy. Oyy. İşten çıkınca bende markete rakı almaya gidiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri