Arama sonuçlarınız

1. ualkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydın...

2. ualkan

Garmin e-trex Legend GPS Cihazı Hakkında!!

Ynt: Garmin e-trex Legend GPS Cihazı Hakkında!! Reha Bey, Bendeki 8 mb hafızalı, mono ekranlı en eski model sanırım. Biliyorsunuz ebay' da fiyatlar buradakilere göre çok ucuz. Bu nedenle ebay' dan almayı tercih ettim. Ebay' dan ilk alışverişimdi ve gümrük vs. riskler nedeniyle ucuz bu modeli...
  3. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar...

4. ualkan

Garmin e-trex Legend GPS Cihazı Hakkında!!

Ynt: Garmin e-trex Legend GPS Cihazı Hakkında!! Bende Garmin Legend' e harita nereden bulur ve yüklerim bu konuda yardımlarınızı istiyorum. GPS' i ebay' dan çok ucuz bir fiyata aldım. İçerisinde baz dünya haritası ve amerika haritası yüklü. Şu anda benim işimi görüyor. Fakat tr topo haritası...
  5. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ok, ucuzmuş. Bilgi için sağol.

6. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat, böyle bir flamayı kaça yapıyorlar? Sticker olarak ta yapılabiliyor mu? Fiyatları paylaşabilirsen sevinirim.

7. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Beyaz zemin üzerine olan daha güzel. İki tane logo yerine tek "GEZENBİLİR.COM - yoldan çıkanların yeri" olsa daha güzel olur sanırım.
  8. ualkan

Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) Faydalı olduğuna sevindim. Görüşmek üzere...
  9. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) Haklısınız cihaz Garmin Etrex Legend modeli ve dahili hafızası var. Çok ucuz bir fiyata ikinci el olarak aldım. Perşembe akşamı elime ulaştı. İnceleme fırsatı olmadan Kaz Dağlarına gittim. Track kaydını tutmaya çalıştım. Arada uydu bağlantısı...

10. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) Track' leri bilgisayarı atmayı başardım. Google Earth görüntüsü ve "kml" uzantılı GE dosyasınıda ekliyorum. Sanırım bu dosya Trackmaker ile istenilen gps fortmatına dönüştürülebilir.

11. ualkan

Deretepe - İki Kişilik Yalnızlık - Balçova Baraj Gölü Gezisi

Ynt: Deretepe - İki Kişilik Yalnızlık - Balçova Baraj Gölü Gezisi Ömer, fotoğrafları keyifle izledim. Teşekkürler.
  12. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) ebay' den aldığım için bende mapsource programı yoktu. İnternet' ten buldum. Birde cihaz com port' tan bağlanıyor. Mapsource cihazı görmüyor. Bugün com portu usb' ye çevirici ile deneyeceğim. Bir şekilde çözeceğim. İnternet' te bu konuda çok...

13. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009) Muratçım, ebay' dan bir garmin aldım eski model. Kayıtları tuttum ama bilgisayara atmayı henüz çözemedim. Ona uğraşıyorum. Çözdüğüm gibi sana gönderirim. f1hakkinen tabi sizede gönderirim.
  14. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009) Ok! Murat, eğer gidebilirsek bizde aynı organizasyonda olacağız. Bende uygun malzeme ile sorun olacağını tahmin etmiyorum.
  15. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009) Muratçım, ağustos ayı başında bizde Ağrı' da olabiliriz. Benim kondisyon problemim var. Ama 4200m kampa kadar bile gitsem bana yeter. Umarım gidebilirim.

16. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009) Doğru, biz Tekirdağ' dan 5 kişiydik, Keşan' dan da Hakan Eşme ile arkadaşları geldiler 3 kişi. Hakan ile ara sıra senin muhabbetini yapıyoruz. Hakan iyi bir faaliyet arkadaşı. Birlikte başka faaliyetler peşindeyiz. Bu yaz...
  17. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok Fatoş öyle deme yürüyüşe gittik ya. Zamanla hepsi olur. Biz senin geleceğinden eminiz. Şu fıtık işini bi hallet yeterki.
  18. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hafta sonu faaliyetimize ait konuyu açtık arkadaşlar. Bekleriz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31584.msg279013#msg279013

19. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Fatoş, aynı zamanda herkese günaydın...
  20. ualkan

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009) Kampta akşam yemeği hazırlıyoruz. Bayramiç Barajı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri