Arama sonuçlarınız

1. S

suzuki samurai arıyorum

Ynt: suzuki samurai arıyorum Bende 1992 model samurai var.şu anda sahibinden.com da satışta.ilan no 61056923 tür.herşeyi muayerdir.silecek ve su fiskiyesine kadar-arazisi herşeyi tam çalışmaktadır.fakat biraz daha fiyat olarak çıkmanız gerekir.Bence 7500 tl ye masraflı bir samurai alacağınıza...

2. S

Gezenbilir Adana Grubu

Ynt: Gezenbilir Adana Grubu Ad - Soyad: Servet Öncel Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İncirlik civarı Mesleği: Emekli memur İlgi Alanı: Avcılık, balıkçılık, kamp, yürüyüş, off-road, arazide köz çayı içmek, hoşuma giden ve gücümün yettiği tüm spor dalları. Araç: Suzuki Samurai Not...
  3. S

Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant

Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant Gökhan bey, suzuki jimn nin jantları bende var, 2 el olarak almıştım, jantlar çok temizdir.Bende suzuki samurai jipim için yedek olarak almıştım.fiyatı 4 adet 400 tl.dir.Arzederseniz size satabilirim.Jantın üzerinde lastik filan yok, sadece jant...

4. S

Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant

Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant Alüminyum janttan kastınız, şu suzuki jimni nin üzerinde olan jantlardanmı bahsediyorsunuz?
  5. S

Araç tv anteni

Değerli arkadaşlar, aracıma, hem araç içinde hemde araç dışında izlemek amacıyla televizyon aldım.Ancak araç tv antenim yok.Hangi model veya marka tavsiye edersiniz? veyahut elinde fazla olan-satmak isteyen, veyahut 2.el, yayınları iyi çeken anten bulabileceğim yer varsa, bu konuda yardımcı...

6. S

suzuki samurai senkromenç yapımı ve jant göbek tası

Bilen arkadaşlardan 2 konuda bilgi yardımına ihtiyacım var.1-Suzuki Samurai için 1.vites senkromenç' i (Sarı Senkromenç) torna frezede yapılabilirmi? 2-Jantların ortasına takılan krom bardaklara benzeyen göbek taslarını nerede bulabilirim?(Suzuki Samurai için), şayet bulamazsak...

7. S

Suzuki Samurai Senkromeci

Ynt: Suzuki Samurai Senkromeci Sayın Oğuz Hekimoğlu, ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Bahsettiğiniz arkadaşın telefonu varmı?Mümkünse alabilirmiyim.Teşekkürler.
  8. S

Suzuki Samurai Senkromeci

Arkadaşlar iyi günler dilerim.Benim 1992 model Suzuki Samurai jipim için Şanzuman 1.vites sarı senkromencini nereden bulabilirim?Veya elinde sağlam çıkması olan arkadaş varmı?Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  9. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar, adım avcı Servet, 50 yaşındayım.emekli memurum.Benimde suzuki samurai 1992 model jipim var.İmkanlarım ölçüsünde Allah ömür verdiği sürece jipimi kapımdan eksik etmemeyi düşünüyorum.Aranıza katıldığım için çok mutluyum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri