Arama sonuçlarınız

1. doğa_dostu

LR Alacağım - Tavsiyeleriniz

Ynt: LR Alacağım - Tavsiyeleriniz bende aynı konuda kararsızdım... ben defender aldım ;D ;D sana kolay gelsin zor iş...

2. doğa_dostu

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) sizde benim gibiymişsiniz... hayalinize kavuştuğunuza sevindim... iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
  3. doğa_dostu

Off-Road Aracı Ama Hangisi?

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? araba güzelleşmeye başladı... camel trophy renginede boyadık aracımızı toplamaya devam... tam toparlandığı zaman fotolarını çekip koyacağım... saygılar...

4. doğa_dostu

İzmir İnciraltı'nda Tutuklu (!) Bulunan Yakışıklıyı Kurtaralım

Ynt: İzmir İnciraltı'nda Tutuklu (!) Bulunan Yakışıklıyı Kurtaralım temiz araç gibi gözüküyor...
  5. doğa_dostu

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı kolay gelsin inş. istediğiniz gibi bir araç olur...

6. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? teşekkür ederim...

7. doğa_dostu

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 maşallah çok güzel araç...
  8. doğa_dostu

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 maşallah çok güzel araç...
  9. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? bugün uludağa çıktım hiç aklıma gelmedi resim çekmek... en kısa zamanda koyarım fotoları... yanlız araç çok hoşuma gitti...

10. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? veee artık benimde bir defenderım var... dün aldım aracımı... beyaz 300 tdi aldım... yarında işlemlerimize başlıcaz inş. hepinize bilgileriniz için teşekkürler....

11. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? incelemelerimi yaptıktan sonra defender ın daha iyi olabileceğini anladım.... ama bi şu 300 tdi lerin motor hakkındaki bilgilerini bulamadım...
  12. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? tabi gelirim bir gün...

13. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? şöyle bi arabam olsa hiçte fena olmaz valla...ama defender da olsa hiç fena olmaz... off ne zormuş bu işler...
  14. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? şimdi kafam dicoverylere gitti ikisi arasında kaldım karar veremedim...siz olsanız hangisi dersiniz istdiğim şartları yazmıştım...
  15. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? bilgileriniz için teşekkürler... evet bir LR ci daha geliyor inş... Discovery düşünücem...

16. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? motor seçeneklerinden hangisini seçmeliyim hangisi bana göre sizce(off-roadda kullanılcak,günlük olarak kullanılacak, sürüşü zevkli seri olacak... v.b) şimdiden teşekkürler.... :)
  17. doğa_dostu

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? biz ailecek doğayı seviyoruz günlük kullanım + çok ağır olmasada off-road olarak kullanıcam...bütçemde iyi yani60 bin lira arabaya ayıracağım param var... iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ...inş. olur...bilgileriniz içinde çok teşekkür ederim..
  18. doğa_dostu

Ynt: Off Road Araca ama Hangisi? bide ben dizel düşünüyorum '+' larını '-' lerini söylerseniz sevinirim.... düz dizel ve ya başka bir dizel seçenek varsa....

19. doğa_dostu

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur hayırlı olsun...
  20. doğa_dostu

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya hayırlı satışlar kardeşim.... alanada satanada hayırlı olur inş..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri