Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)
sizde benim gibiymişsiniz... hayalinize kavuştuğunuza sevindim... iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi?
araba güzelleşmeye başladı... camel trophy renginede boyadık aracımızı toplamaya devam... tam toparlandığı zaman fotolarını çekip koyacağım...
saygılar...
bugün uludağa çıktım hiç aklıma gelmedi resim çekmek... en kısa zamanda koyarım fotoları...
yanlız araç çok hoşuma gitti...
veee artık benimde bir defenderım var... dün aldım aracımı... beyaz 300 tdi aldım... yarında işlemlerimize başlıcaz inş.
hepinize bilgileriniz için teşekkürler....
incelemelerimi yaptıktan sonra defender ın daha iyi olabileceğini anladım.... ama bi şu 300 tdi lerin motor hakkındaki bilgilerini bulamadım...
şimdi kafam dicoverylere gitti ikisi arasında kaldım karar veremedim...siz olsanız hangisi dersiniz istdiğim şartları yazmıştım...
motor seçeneklerinden hangisini seçmeliyim hangisi bana göre sizce(off-roadda kullanılcak,günlük olarak kullanılacak, sürüşü zevkli seri olacak... v.b)
şimdiden teşekkürler.... :)
biz ailecek doğayı seviyoruz günlük kullanım + çok ağır olmasada off-road olarak kullanıcam...bütçemde iyi yani60 bin lira arabaya ayıracağım param var...
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ...inş. olur...bilgileriniz içinde çok teşekkür ederim..
Ynt: Off Road Araca ama Hangisi?
bide ben dizel düşünüyorum '+' larını '-' lerini söylerseniz sevinirim.... düz dizel ve ya başka bir dizel seçenek varsa....