Arama sonuçlarınız

1. flink

L200 Kasa İçi Organize Çözümü

Ynt: L200 Kasa İçi Organize Çözümü markayı internette bi araştırın. internetten satış yapmayan firma kalmadı. yurtdışından getirtirsiniz.

2. flink

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması bu hafta sonu itibariyle hava ısınıyor. sitenin eski deneyimli üyeleri, bi tarih ortaya atıp, duyuru yapsa ? bütün mitsubisi dostlarını toplayacağından eminim..!
  3. flink

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba.. Ismim Murat. Istanbulda yasiyorum. Tekstille ugrasiyorum. 4x4 L200 kullaniyorum. Sizlerle tanisip bilgi alabilecegim herturlu organizasyonu iple cekiyorum. Herkeze Selamlar, Saygilar...

4. flink

suzuki grand vitara

Ynt: suzuki grand vitara .
  5. flink

3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200

Ynt: 3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200 herkeze aciksa yer ve zaman ogrenebilirmiyiz?

6. flink

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 1- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper)...

7. flink

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması tarih nezaman belli olacak? sabırsızlıkla bekliyorum ::)
  8. flink

3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200

Ynt: 3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200 sanırım hava iki gün boyunca yağmurlu.
  9. flink

L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? şu ana kadar bana k2 belgesi soran olamadı. İnşallah sormazlarda ;D

10. flink

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? rusatta sadece kamyonet yazıyor ama, mtv sorgulama ekranında 4x4 çiftkabin pickup yazıyor. yukarıdaki yazımda bir hata yapmışım. 2011 yıllık vergisi 1530TL. normalde 2070TL. civarında, kasko değerini bildiren yazıyı vergi dairesine teslim ettikten...

11. flink

L200 Kasa İçi Organize Çözümü

Ynt: L200 Kasa İçi Organize Çözümü şu videoda kasadakilerin kaymaması için düşünülmüş çok güzel bir çözüm var. bi göz atın isterseniz.. http://www.youtube.com/watch?v=FQ0i55EpAN8&feature=related
  12. flink

L200 Instyle A/T

Ynt: L200 Instyle A/T verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. gördüğüm kadarıyla bir çok L200 sahibi gezen bilir üyesi var. şöle L200 şenliği tadında, sizlerin önderliğinde, bilgilerinizden faydalanabileceğimiz bir gezi yapmamız mümkünmü acaba? araya bir soru daha sıkıştırayım...

13. flink

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? bolu aladağ
  14. flink

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? bolu aladağ
  15. flink

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? L200 arkada makas olmasından dolayı biraz sarsıyor ama, suzuki'den de muhteşem bir konfor beklemeyin. arka koltuk en iyi dizmesafesi (pickup lar arasında) L200 diye biliyorum. hiçbir sıkıntı yaşamayacağınızdan emin olun. arka koltukta çocuk koltuğu...

16. flink

L200 Instyle A/T

Ynt: L200 Instyle A/T merhaba bende yeni üyeyim. üyeliğim kadar off road merakımda yeni. 7 ay önce L200 intense lüx a\t 4x4 bir araç aldım. özellikle Turgay beyin videosunu izleyince çok etkilendim. deneyimli L200 kullanıcılarına sormak istediğim birkaç sorum olacak. -instyle, intense ve...
  17. flink

Bayilikler Verilecektir !!

Ynt: Bayilikler Verilecektir !! bir adet kendi aracım için alabilirmiyim? istanbulda ürünü görebileceğim bir bayiniz varmı?
  18. flink

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz cumartesileri mümkün değil. pazar günü organizasyonlarınızdan haberdar ederseniz sevinirim

19. flink

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz Bende yeni üyeyim. L200 4x4 sahibiyim aracımda ekstra hiçbir donanım bulunmamakta. Eşlik edebileceğimi düşündüğünüz gezilerinize, katılmaktan mutluluk duyarım. (orman içlerine girme yasağından sonra nasıl olur bilmem ama..)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri