Arama sonuçlarınız

1. paramedik

Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011)

Kekikçiler Doğa Grubu olarak 2011 sezonunun ilk yürüyüşünü Aydın Gözpınar Köyü'nden (506 m) Alman Dağı'na (1560 m) gerçekleştirdik. Hava açıktı. Yürüyüşümüz 26.68 km sürdü. Gözpınar Köyü cami önünden başlayan yürüyüş orman yolunu ve ara ara patikalardan geçerek Alman Dağı zirve yapıp yine aynı...

2. paramedik

KEKİKÇİLER Terziler Köyü- Ahmet Dede Tırmanışı

Ynt: KEKİKÇİLER Terziler Köyü- Ahmet Dede Tırmanışı Google Erath görüntüsü
  3. paramedik

Hitit Yolu

Atlas'ın bu ayki sayısında Hitit Yolu ile ilgili bir yazı vardı. Netten araştırdığımda ayrıntılı olmayan haberler buldum. Yol yeni olmasına rağmen içimizde bu parkurları yürüyen var mı? Harita mevcut mu?

4. paramedik

Ynt: KEKİKÇİLER Terziler Köyü- Ahmet Dede Tırmanışı tırmanış raporu ve google earth dosyası
  5. paramedik

12 Aralık'da gurubumuz Aydın merkeze bağlı Terziler Köyü'nden Ahmet Dede Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi. Ben eşimi yürüyüşlere hazırlamak için başka bir gurupla daha kolay bir yürüyüşe gittim. Sizlere birkaç fotoğraf ile ekte tırmanışa ait pdf formatında rapor ila google earth dosyasını...

6. paramedik

Tozlu Yaylası - Sarıkız Zirve Yürüyüşü

Ynt: Tozlu Yaylası - Sarıkız Zirve Yürüyüşü Sarıkız dahil diğer tepeler askeri bölge nedeniyle kapalı değilmi? Radar'dan manzara ise müthiş! Askeri dürbün ile Kilitbahir'deki 'Dur Yolcu' anıtını bile görmüştüm. Tüm Kuzey Ege ayaklarınızın altında.

7. paramedik

Garmin GPS Rota Oluşturma

Ynt: Garmin GPS Rota Oluşturma İstediğim gps deki verileri (rota, nokta, iz vb. ) gogle earth de izleyebilmekti. mapsource'u buldum sorunu çözdüm. artık google earth de görebiliyorum. Şimdi ihtiyacım olan .img uzantılı olan haritayı mapsource a yükleyebilmek. netten ve gpsden aldığım harita...
  8. paramedik

KEKİKCİLER Doğa Gurubu Aydın Dağemir Köyü- Karlık Zirve Yürüyüşü

Aydın'da doğa sevdalısı kişilerin oluşturduğu Kekikciler gurubumuzun Aydın merkeze bağlı Dağemir Köyü'nden Karlık Dağı zirvesi yürüyüşüne ait bilgiler için ekleri indirebilirsiniz. Ekler 350 kb olan bir pdf ve 40 kb olan yürüyüşe ait gps verileridir.
  9. paramedik

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad

10. paramedik

Ynt: Garmin GPS Rota Oluşturma Mapsource ücretli ve dosya boyutu büyük bir program sanırım. bu program olmadan nasıl bir yöntem izleyebiliriz?

11. paramedik

Ynt: Garmin GPS Rota Oluşturma Garminin Base camp adlı bir programı var arkadaşımda. Cihaz benim olmadığı için fazla ilgilenme fırsatım olmadı. o da pek bilmiyor. mapsource'sa göre nasıl bir işlem yapmamız gerekiyor?Ya da forumda konuyla ilgili başlık var mı?
  12. paramedik

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın 62s model gpsi var ve bu gpsde rota oluşturmak istiyoruz. Bunun için oluşmasını istediğimiz rota için noktalar koyup gpsin bu noktalar arasında düz bir hat mı çizmesi lazım ya da rota oluştur diyip bitmesini istediğimizde bitir mi demeliyiz? eğer seçenek belli...

13. paramedik

Kıbrıs'ın Orfozları

Ynt: Kıbrıs'ın Orfozları Uzun ömürlü olacaklarına eminim çünkü dalış kulüplerinin ekmek teknesi onlar :) Bu konuda çok duyarlı ve hassaslar, üstelik bir federasyonları da yok ;)
  14. paramedik

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Karine kuş gözlemciliği için ideal bir yerdir. Tepeli pelikanları ünlüdür. Eski Doğanbey'den başlayan milli park Büyük Kanyon'dan devam eden orman yoluyla manzarası bol bilir yürüyüş yapılabilir.
  15. paramedik

Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010)

Ynt: Kuşadası Grubu; Gölyaka Köyü - Kapıkırı Doğa Yürüyüşü (31 Ekim 2010) Beşparmakların kaya yapısı ve mitolojik havasını çok seviyorum. Güneşli bir havada güzel fotoğraflar çekmişsiniz. C.tesi ve pazar günü biz de Beşparmaklar- Bafa Gezisi'ndeyiz.

16. paramedik

Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum

Ynt: Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum Güzel tesadüfler bitmiyor devam ediyor! Çanakkale'de bir arama kurtarma timi başlığını görünce hemen dikkatimi çekti. Çanakkale Paramedik bölümü'nden mezun olmam ve bir Çakay gönüllüsü olmam etkili elbette :) Kemal abi ben 2001-2003 yıllarında...
  17. paramedik

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Programı açabilir miyiz? Piknik nasıl yapılacak?İaşe vb.?
  18. paramedik

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Nöbetimi ayarladım. Kısmetse beraberiz.

19. paramedik

Ege Turu Planlamaya Yardım Lütfen.

Ynt: Ege Turu Planlamaya Yardım Lütfen. Bu arada gezi planınıza Aydın istikametini de ekleyerek Efes Antik Kentinden başka Priene, Milet,Didim Apollon Tapınağı, Magnesia, Talleis, Nysa ve özellikle Afrodisias Antik Kentlerini gezerek tam bir antik çağ keşfi yapabilirsiniz.
  20. paramedik

Ege Turu Planlamaya Yardım Lütfen.

Ynt: Ege Turu Planlamaya Yardım Lütfen. İzmir Gümüldür üzerinden Selçuk' a giderken Selçuk'a yaklaşık 20 km kala Ahmetbeyli Köyü'nün olduğu kavşakda Notion Antik Yerleşimi vardır. Döner Kavşağı geçip az ilerde aracınızı parkedip sağa doğru antik merdivenlerin olduğu yamacı tırmanırsanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri