Arama sonuçlarınız

1. paramedik

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Ad - Soyad: Ahmet Aksu Doğum Tarihi ve Yeri: - Almanya Memleket: Nazilli Semt: Merkez İlgi Alanı: Scuba, Hiking, Fotoğraf.

2. paramedik

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Ben Nazilli'yim. Aydın'da oturuyorum. Cipim yok ama herkes şoförlük de yapmaz herhalde.Eğer ki nöbetim olmazsa sizlere kopilotluk yapabilirim :).
  3. paramedik

bu çanta gerçekte güzel

Ynt: bu çanta gerçekte güzel Bu tarz ürünleri öncelikle görüp, elleyip, kokladıkdan sonra internetten en uygun fiyatlı olanını almak lazım. aksi halde kötü süprizlerle karşılaşılabiliyor.

4. paramedik

Jet Hızıyla Balkanlar

Ynt: Jet Hızıyla Balkanlar Sayenizde ben de gezmiş oldum. Okurken yediğiniz içtiğinizin tadını ben de tattım. Siteye fotoğraflar da yükleseniz daha bi güzel olacak.
  5. paramedik

İran Seyahati

Ynt: İran Seyahati Tebrik ederim. Coğrafyamız o kadar güzel ki savaşlarla anılmayı haketmiyor. Resmi görevlilerin ve halkın size yaklaşımı nasıldı?

6. paramedik

Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme

Ynt: Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme Amerika'dan Garmin GPSMAP 60CS GPS Receiver getirtmeyi düşünüyorum. bağlantı adresi şu...

7. paramedik

Dalış Bilgisayarı Oceanic Atom 2.0

Ynt: Dalış Bilgisayarı Oceanic Atom 2.0 Seval, fiyatını ve ödeme seçeneklerini özel mesajla atabilir misin? Teşekkürler.
  8. paramedik

Aydın Tralleis Antik Kenti (Halk Arasında Üç Gözler)

Ynt: Aydın Tralleis Antik Kenti (Halk Arasında Üç Gözler) Geçen hafta eşimi gezdirmeye götüreyim dedim ama gimnazyuma giden yoldaki kapılar kilitliydi. pek gezilesi bir antik kent değil. daha çok araştırma yapılıp daha fazla gün yüzüne çıkarılmalı. Eğer gezmek isterseniz Afrodisyas tam sizlik :)
  9. paramedik

Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010)

Ynt: Selçuk Söke Beşparmak Dağı Doğa Yürüyüşü (11 Nisan 2010) oldum olası bu dağların kaya yapısına ve mitolojik yönüne hasta olmuşumdur. Kamp için ideal olmalı özellikle dolunay zamanı Selena en güzel ay ışığını bu dağlara yansıttığı zaman. İşte o zaman kulak kabartık çoban Endimon'un gördüğü...

10. paramedik

Aydın Güzelçamlı Milli Park Yürüyüşü (23 Mayıs 2010)

Ynt: Aydın Güzelçamlı Milli Park Yürüyüşü (23 Mayıs 2010) 4 sene önce Eski Doğanbey Köyü'nden başlayıp Kanyon'un başlangıcında bitirdiğim bir yürüyüş yapmıştık. Manzara çok güzel. kolay bir parkur. Mykale tepenin görüntüsü de çok hoştur.

11. paramedik

Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler?

Ynt: Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler? Yaşam yerimi birkaç kilometre kareden fazlaya çıkarmak için....
  12. paramedik

Bodrum'da Dalış.

Ynt: Bodrum'da Dalış. Selam Aykut bey. İİsteğinizi anlıyorum ve katılıyorum. Ama Türkiye'de böyle bir yer bulmak hatta dünyada bence çok zor. İnanın aynı teknede 2-3 sertifikalı dalıcı ve 8-10 tane turist deneme dalışı yapanlarla dalış yapmaktan artık dalışdan soğudum. Adı geçen en iyi dalış...

13. paramedik

Deniz Yaşamı İçin Yapabileceğiniz 20 Şey

Ynt: Deniz Yaşamı İçin Yapabileceğiniz 20 Şey Deniz kestanesini kırarak deneme dalışı yapanların eline verip balıkları başına toplamak adet olmuş ülkemde.... Bir de insanlarımıza öğretmemiz gereken en önemli husus denizin engin olmadığıdır.Onun da bir sınırı olduğunu öğretmek...
  14. paramedik

Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum

Ynt: Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum Kısaca özetlemek gerekirse; ben dalışa nasıl başladım? 1) İlk önce dalış bana uygun mu ben dalışa uygun muyum diye düşünüp arkadaşımın tavsiye ettiği cankurtaran kursu da veren bir dalış eğitimcisiyle görüştüm ve deneme dalışı yaptım. Sizler hiç deneme...
  15. paramedik

Kıbrıs'ın Orfozları

Ynt: Kıbrıs'ın Orfozları Balıklar da öğreniyorlar..Stressiz yerleri tercih ediyorlar.

16. paramedik

Ramazan Bayramı Mısır Gezisi Fotoğrafları

Ynt: Ramazan Bayramı Mısır Gezisi Fotoğrafları Bence hiç durma. zamanla balıkları da yakından tanıdığın gibi kadrajlar da düzeliyor.makinenin modeli neydi?
  17. paramedik

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Tuttum bu fıkrayı 8)
  18. paramedik

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Face'de bir arkadaşımın paylaştığını ekliyorum. Alıntıdır..... Sevgili Dalıcılar, 14 senelik meslek hayatımda en çok karşılaştığım, ve benim gibi birçok eğitmen arkadaşımın da karşılaştığını düşündüğüm sorulardan biridir PADI VE CMAS arasındaki fark...

19. paramedik

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Mısırlılara rağmen yine de güzel bir organizayondu. Bardağın dolu tarafını görmeliyiz. Birkaç kişi olumsuz olsa da yerel halktan çok samimi davrananlar da vardı. Organizsyona Nazilli'den katılabilirim. Beni yolda alırsınız :))
  20. paramedik

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu Yapabileceklerimiz hayallerimiz kadardır. Malesef ki hayalimiz bir ev bir araba olmuş, 3.sünü getiremiyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri