Arama sonuçlarınız

1. paramedik

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu güzel bir paylaşım yapıyorsunuz ama yaptığınız sadece coğrafik bir işaretleme. Bağlantısını verdiğim kitapda hangi suyun içilebilir olduğu, yol üstünde kimlerin yardımcı olacağı vb. pek çok insani bilgiyi bulabilirsiniz. google earth de bunları bulamazsınız! Hele ki kitabın...

2. paramedik

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Seval artık buna bir GEZENBİLİR Dalış Organizasyonu yakışır! Haberin ola....
  3. paramedik

Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti. Kendisiyle Sultanhisar'da bir etkinlikte tanışmıştım. Vefatını nöbet çıkışı arabada giderken radyodan öğrendim. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

4. paramedik

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Pekçok eğitimci hem cmas hem de padi eğitimi veriyor. Farkı ne dediğimde padi kitap için 70 lira istiyo ek olarak denmişti. Eğitimci zaten her bildiğini sizinle paylaşır. padi de ayrı cmas da ayrı bir bilgi vereceğini sanmam. tabiyki kurs başlı başına...
  5. paramedik

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Adada hiç başka yerlere gidip dalış için elverişli resif var mı diye araştıran yok galiba. Topu topu iki tane dalış noktası var bilindik. Kuşadası gibi deniz turizmini başlatan bir yere hiç yakışmıyor! Dalış okulları otellerden turistleri toplayıp deneme dalışı...

6. paramedik

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu Okuyan Us Yayınevi'nin çıkardığı 'Fethiy'den Antalya'ya Likya Yolu' adlı kitapda herşey var. Nerede ne bulunur,hangi yönden gidilirse nereye çıkılır vb. Bağlantı adresi aşağıda. Kitabın site formatı vardı ama bulamadım. Sen de ararsan belki rast gelirsin. Ben de kitabı var, çoğu...

7. paramedik

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. Afetler çok geniş bir konu. Malesef ülkemizde tatbikatlar kağıt üstünde kalıyor. Halk katılamıyor. Halkın içinde olmadığı bir hazırlıktan yeterince verim alınamaz. Belediye ve kaymakamlığın hazırladığı afet planlarını kim biliyor...
  8. paramedik

Kıbrıs'ın Orfozları

Kuzey Kıbrıs'ın mavi sularında sizleri dostlar karşılar. Zıpkıncı olmadığı için insanlardan korkmayan orfozlar size bir badiden bile yakın olabiliyorlar. Ensenizde her an bir orfozu görmek olası ;) Ha bu arada kamerayı da gördüler mi çekilmek için etrafınızda dört dönerler. Kıskançtırlar da bu...
  9. paramedik

TRT Mavi Tutku Belgeseli

Ynt: TRT Mavi Tutku Belgeseli Bugün kullandığımız scuba sistemini,regülatörü Custo bulmuş. 2. dünya Savaşı'nda Alman işgali altında olan Fransa'da yaptığı çalışmalarla bulmuş. Bir nesle denize sevdiren, hatta pek çok dalış eğitmicisinin bu sporla ilgilenmesine neden olan kişidir. Saygıylaanıyoruz.

10. paramedik

TRT Mavi Tutku Belgeseli

Ynt: TRT Mavi Tutku Belgeseli Yerini şimdi oğlu aldı. Baba mesleğine devam :D Nat Geo'da belgeseleri çıkıyor.

11. paramedik

TRT Mavi Tutku Belgeseli

Ynt: TRT Mavi Tutku Belgeseli Kursu almak ehliyet gibidir. Ehliyet alınca aracı tam anlamıyla kullanamazsınız. Dalış da aynı şekilde. Sertifika aldıktan sonra dalışlar yaparak tecrübenizi artırmalı, yüzerliğinizi iyileştirmeli ve keyif almalısınız.
  12. paramedik

Haluk Cecan Anısına Sualtı Belgesel Gösterimi

Hayatının 40 yılını sualtında gecirip, 400`e yakın belgesele imza atan, birçok uluslararası ödülün sahibi olan ve 8 Şubat 2007’de kaybettigimiz Sayın Haluk CECAN ’ ı saygı ile anıyoruz. Sayın CECAN ’ın anısına duzenlenen sualtı belgesel gosterimine 26 Mart Cuma aksamı baslıyoruz. Gosterimler...

13. paramedik

Kayıp Balıkadam

Ynt: Kayıp Balıkadam Camianın başı sağolsun, ruhu şad olsun.
  14. paramedik

TRT Mavi Tutku Belgeseli

Ynt: TRT Mavi Tutku Belgeseli Zıpkıncılar serbest dalış yapıyorlar. Hava kaynağı kullanırlarsa tehlikeli olabilir. Üstelik de yasak. 5 dakika gerçekten uzun bir süre.Profesyonel serbest dalgıçlar ancak tutabiliyo o kadar. Tabiyki b biraz genetik çok da antremanla oluyor. Ben de sualtında havamı...
  15. paramedik

TRT Mavi Tutku Belgeseli

TRT'nin ülkemizin dalış yerlerini sualtı ve suüstü ile tanıtan Mavi Tutku belgesellerini bilgisayarınıza indirip izlemek için; http://www.trt.net.tr/Galeri/PodCastGaleri.aspx?GaleriResimKodu=8522976a-43a9-4031-9caf-7d82fc49a751&KategoriKodu=f0182c90-a2b4-4c37-8bb1-22eef7f06c2d&dil=tr

16. paramedik

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ynt: Türkiyedeki, türkyetkililer neden telsizden korkuyor. Sizinle aynı fikirdeyim. Çözüm bulacak merciler malesef sorun yaratan merciler halinde.
  17. paramedik

Ramazan Bayramı Mısır Gezisi Fotoğrafları

Ynt: Ramazan Bayramı Mısır Gezisi Fotoğrafları başka kareler....
  18. paramedik

Ramazan Bayramı Mısır Gezisi Fotoğrafları

Ynt: Ramazan Bayramı Mısır Gezisi Fotoğrafları Kızıldeniz fotoğraflarına devam...

19. paramedik

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Eski Doğanbey köyü'nden patikayı takip ederek kanyondan Milli park girişine kadar yürümüştüm. Yaklaşık 15 km. vardı. Mykale tepe ve Samos manzarası hoş.
  20. paramedik

Kayıp Balıkadam

Ynt: Kayıp Balıkadam Foruma (zıpkıncı) baktım ama başka bir bilgi girilmemiş. Şu an için iyi temennilerimizden başka bir yardımımız dokunur mu bilmiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri