Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Isuzu VehiCROSS
bir kaç tanede benden. Az önce En güzel Opel frontera fotolarının olduğu konuya da ekledim. Ama bu konuya daha çok yakışır bu fotolar :)
Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları
Arkadaşlar sanırım bu model Türkiyede yok ama dehşet güzel bir araba, ısuzu vehicross aklım gitti arabaya. Frontera sport da son nokta :)
Ynt: Vazgeçilmez Tutku Balık Avı
Yahu nasıl heveslendim sormayın. Oltaları elime almayalı çok oldu. Kapıldık bir zıpkın derdine gittik. Bu hafta sonu bir baraj gölü seçip gidiyorum balığa :):)
Ellerinize sağlık çok güzel kareler. Devamını dilerim.
Adanada hangi gölü önerirsiniz ? Bilen...
Ynt: Zıpkınla Balık Avı
Önümüz de ki haftadan sonra müsait olacağım. İşler çok karışık bu aralar. Kafam rahatlasın sonra dediğin gibi takılırız :)
İyi bak kendine.
Ynt: Zıpkınla Balık Avı
Brader hayatta mısın sen yaa :)
Maşallah Selçuk güzel av olmuş.Döktürmüşsün yine. Bir önce ki sayfada ki sığ kayalık yer neresei bir tiyo geçsene :)
Ynt: Kapıkaya da Bir Gece
Deniz taş toprak aslında her yerde aynı ama suyun rengi bu bölgede bambaşka, nasipse önümüzde ki hafta Aksıfat a tekrar gideceğiz. Eminim soğuk olacak ama o suda yüzmeye değer :)
Ynt: Kemal Merkit Transanatolia'da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.
Başımız sağolsun. Arkadaşım Kürşatta katılmıştı yarışmaya ondan detaylı bilgi öğrenirsem paylaşırım.
Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz
Gerçek avıcıların öldürmekten çok o vahşi hayvanı doğal ortamında görmek ve onunla bir mücadeleye girmektir istesikleri.
Siz fotoğraf makinesini seçerek en güzel kararı vermişssiniz tebrik ederim.