Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Herşey olacağına varır, ne diyelim. 2 hafta içinde ilanın silinmesi isteyeceğim, şimdiden duyurulur. Aracın fiyatı yükselecek, ama burada olmayacak araç... ::) ::)

2. sertem41

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Göktuğ hiç bişi kaçmıyor sendende maşallah. :D :D :D
  3. sertem41

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model Özhan Bey merhabalar, Öncelikle bu yolda başarılar ve sabırlar diliyorum size. Çocuklar için kullanılan bir tabir vardır bilirsiniz, ''sevilmeseler kahırları çekilmez'' diye. Bu da böyle bir şey, tekrar hayırlı olsun herşey gönlünüze göre olur umarım...

4. sertem41

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Banada sorarsın heralde değil mi? Ne var ne yok evde götürme oraya. ;D ;D ;D
  5. sertem41

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model Hayırlı olsun demek istedim, güle güle keyfini sürün.

6. sertem41

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) O ne kirli çıkıdır o, daha neler var onda neler ;D. Bir liste yapsında burda şimdiden paylaşsın.

7. sertem41

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ve bu ihale hikayeleri böyle sürer gider........ :D :D :D Malesef hüsran hüsran hüsran.
  8. sertem41

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) ;) :D
  9. sertem41

Malzemeler İçin Plastik Sandık

Ynt: Malzemeler İçin Plastik Sandık Benden de takip, ilgi çekici şeyler. Paylaşım için teşekkürler.

10. sertem41

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? Volkan kardeşim yalan yok, İzmire geldim fakat inan hiç vaktim olmadı, yarım gün kaldım, rüzgar gibi geldim Çanakkaleye geçtim. Bu arada Çağrı seni de Ankara dönüşünde aradım ama, telefona cevap vermeyince bastım geçtim. Volkan canım kardeşim...

11. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Kaşıntı Taha, başka ne olabilir ki.
  12. sertem41

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Bence de Burak doğru söylüyor Çağrı. Bende tezgah açıcam orada, Defender'ı koyucam tezgaha :D :D, gerekirse takas da yaparım, şimdiden söyleyeyim. :D :D :D

13. sertem41

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Bahar şenliğinin de hazırlığı olacak sanırım bu.
  14. sertem41

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Hadi bakalım, herkese pazar ola.
  15. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır . Kardesim Taha, oyle deme, benim çektiğim sıkıntıları sen biliyorsun, İzmit zor bir sehir. Yine Land yine Land.

16. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Aralarında iki araç kadar fark var onu söylemiyorsun hiç. :D :D
  17. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Selam Burakcım, baktım buldum, bunun değil abisinin var, ama emin oldum araçdan, abisi de kardeşi de ikisi de satılıkmış.
  18. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Selamlar Herkese, işlerimin yoğunluğundan sanırım Deniz benim en iyi yardımcım olmuş burada. Burak bu araca arkadaşım göz koymuş, görüşeceğiz sahibiyle, tanıyan bilen var mı merak ediyorum, daha doğrusu referans arıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa...

19. sertem41

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Orhan Abi kolay gelsin. :)
  20. sertem41

El Telsizleri ve CB' ler

Ynt: El Telsizleri ve CB' ler :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons