Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır :) Gel kardeşim, gelmeden önce haberim olsun, beni bulamayabilirsin, irtibat kurmamız gerekir. Tel:0.532.334 00 42

2. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Beğendim. :D :D
  3. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Teşekkürler Alican, akşamları buraya geldiğinde telefon aç da buradaysam görüşelim.

4. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Yok kardeşim merak etme, bu araçları günlük kullanan arkadaşlarımız çok, sıkıntı yapmaz.
  5. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Sanırım öyle Alican. :)

6. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Selamlar öncelikle; Walla peşime takılan mutlu olur, beklerim her zaman. Oğlum yakıt konusunda bilgi vermeye çalışmış. Yeterli gelir umarım. Yakıt durmu klasik arazi araçları işte, malesef yakıyor arkadaşım, ama varsın yaksın yaaa, onun keyfi bambaşka.

7. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Aracın fiyatını güncelliyorum. 17.500 TL
  8. sertem41

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Gelebiliriz değil mi? Gidebiliriz değil mi? :D :D
  9. sertem41

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bence tam tersi, siz anlıyorsunuz onlar anlamamazlıktan geliyor, işlerine gelmiyor. İşleri yok sinek avlıyorlar genede sizin yüzünüze bakmıyorlar. Biliyorlar başlarına gelecekleri.

10. sertem41

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım :D +1

11. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Birde yerinde sıkıştırıcam. ;)
  12. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Önümüzdeki hafta Çarşamba İzmirdeyim.

13. sertem41

Tayland Turu (Şubat - Mart 2011)

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Ne kadar yasak gelirse gelsin biz gene şirketten görev icabı gene gideriz. :D :D :D
  14. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkür ederim Alican, bu yeni iş beni mafetti, herşeyden uzak kaldım. Özelden bilgilerini aktarmanı bekliyorum. Herkese selamlar.
  15. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Tacize devam. :D :D

16. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ''LAND LOVER'' hastalığını duymadın mı Çağrı. :D :D
  17. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Güncel...
  18. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Tır garajı...... güzel bir fikir. şaka şaka. CB Frenkansına uyan en uzun anteni istiyorum Türkey bey, tırcılardan allem edip kallem edip almak lazım. Selamlar.

19. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Ha haa haaaa, helal göktuğ. Tam olayın üstüne geldin. Hadi Türkey bey, alın size bir tane daha. Bence siz sıra numarası verin, burada liste başlatın, isim yazdırın, ihtiyaçlara göre sıra numarasına göre cevap verin. Ama unutmayın, ben 3-4 aydır bekliyorum bu anteni.
  20. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Aşkolsun Türker Bey, zaten başta da söyledim, aciliyetim yok. Denk gelecek elbet size. Latife yapıyorum size. :D Arada şenlensin ortalık. Selamlar tekrar, kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri